moniSkaBe
Fanka BB :)
hehe o tak. czasami jak zlapie za klaki to hoho :-)moniSkabe - u nas jest drapanie mamy po twarzy i ciąganie za włosy:-)?
nauczy sie, sama sie kie zorientujesz kiedy.moniskabe super się Twój Pawełek rozwija Ale jak czytam co on już umie, to zaczynam się martwić, że Olek tak mało umie. Tzn. nie umie się przekręcać z brzucha na plecy i odwrotnie. Może jest po prostu leniwy nie wiem sama..
u nas na wieszakach sa rozne ceny, a na kg to przewaznie po 35.40 zł??? U nas na wieszakach są po 12zł a w poniedziałki wszystko po 1zł:-)
Gratuluje umiejętności Nasz nauczył się na zawołanie język pokazywac i na zmiane z tatą pokazują i się śmieją Niemożliwi sa No i Moniska super pomysł z tym biznesem My jeszcze poczekamy troszkę
u nas bedzie chyba okolo 45 zł za kg, po bedziemy zamawiac drogi towar.
super!! gratulacje.A ja właśnie dostałam SMS z mamo to ja, że wygrałam zabiegi spa (w tym konkursie co Yra wygrała zabawkę)!
rozumiem co czujesz.. ja rowniez prawie nic nie jem.. dzisiaj udalo nam sie usnac bez cyca o 11. zobaczymy jak bedzie z nastepnym spaniem. smoka wyciagnelam.. zobaczymy...Marcia trzymam kciuki za Nikusia
Dziewczyny nie wiem już co mam robić :-( kilka dni temu wkleiłam zdjęcia rączek Mikiego (ma jakieś odparzenia w zgięciach - skaza) i zapytałam was o opinię czy posmarować to maścią sterydową... Posmarowałam, zniknęło to na jeden dzień...i później znowu wyszło - chyba dlatego że wypiłam Nestea Brzoskwiniową... kurde jutro wyjeżdżamy i nie zdąże iść do alergologa... Tak jak moniska odstawiłabym pierś i przeszła na butlę tylko mój J by mnie chyba zatłukł - bo pierś najważniejsza ech, zresztą sama chciałabym jak najdłużej karmić... no ale co zrobić skoro to go tak wysypuje ech....ja już praktycznie nic nie jem...
a co do Twojego J, to szkoda ze on nie potrafi Cie zrozumiec.. ze nic nie jesz.. a moze tez zaserwuj mu taka diete?
Moniska - życzę, żeby biznes wypalił, to jest naprawdę super pomysł. Szkoda, że tak daleko mieszkam, bo na pewno byłabym Twoją klientką.
dzieki :-)
narazie mam problem z kredytem.. ale zobaczymy...