Mazia baczki to raczej nie, odkad zmenilismy mleko nie ma zadnych problemow. Zreszta zaczal sie budzic od kilku dni dopiero.
A co do odkopywania, ja z calego serca polecam spiworki. Dla mnie to genialne rozwiazanie, bo Alex tak kopie, ze musialabym siedziec przy nim non stop. Teraz mamy taki lzejszy spiworek na lato. A jak nie, to po prostu przykryj Jasia i podwin kocyk pod materac, ja tak robilam na poczatku jak Alex byl za maly na spiwor. Czasem nawet jak mam je w praniu, to uzywam kocyka i sie nie wykopuje
No moje Dziecko juz dzis lepsze, pospalismy do poludnia :-) Od razu sie lepiej czuje, ale mam strasznego lenia.
Ionka moj M dzwonil wczoraj do biura paszportowego i powiedzieli ,mu, ze na dniach dostanie list, ma wypelnic i odeslac, podejrzewam, ze chca jednak p60
a pozniej cos gosciu gadal, ze jeszcze trzeba miesiac czekac
no chyba sobie zarty stroja!!! Jak juz dokumenty odeslemy, to bedziemy do nich dzwonic codziennie, bo lecimy 16 lipca!
Wlasnie sprawdzalam na str. paszportowej, oto info: This application could not be processed. A letter outlining the reasons for this decision has been posted to you.
No i co teraz? :-( Nie wyglada to, ze trzeba doslac dokumenty... M siedzi tu 10 lat, jak to jest odrzucenie wniosku to sie wkurze. Normalnie plakac mi sie chce :-
-
-( O co chodzi???