reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

ale jaja dziewczyny wlasnie dostalam sms ze wygralam dla malego gasienice gawedziarke w fisher price, byl konkurs w mamo to ja, pelno nagrod na dzien dziecka, wyslalam sms i dzis dostalam info ze udalo sie hehe :) dla jasia :)

reklama
Witam Was!
A moja już śpi 2h. Wow! Nie wiem co to znaczy:szok: Zobaczymy karmiłam ja już raz i dwa razy uspokajalam, bo przeraźliwie zakrzyczała. Wogóle to zauważyla, że jest bardzo wrażliwa na dźwięki. Wiem, ze to minie, ale nawet moje kichnięcie powoduje okropny płacz. U nas pogoda byle jaka ale spacer nawet się udał.
Mraela, asia2702- czyżbyście były nauczycielkami? Ja też jestem.
o już po spaniu

Mazia baczki to raczej nie, odkad zmenilismy mleko nie ma zadnych problemow. Zreszta zaczal sie budzic od kilku dni dopiero.
A co do odkopywania, ja z calego serca polecam spiworki. Dla mnie to genialne rozwiazanie, bo Alex tak kopie, ze musialabym siedziec przy nim non stop. Teraz mamy taki lzejszy spiworek na lato. A jak nie, to po prostu przykryj Jasia i podwin kocyk pod materac, ja tak robilam na poczatku jak Alex byl za maly na spiwor. Czasem nawet jak mam je w praniu, to uzywam kocyka i sie nie wykopuje :tak:

No moje Dziecko juz dzis lepsze, pospalismy do poludnia :-) Od razu sie lepiej czuje, ale mam strasznego lenia.

Ionka moj M dzwonil wczoraj do biura paszportowego i powiedzieli ,mu, ze na dniach dostanie list, ma wypelnic i odeslac, podejrzewam, ze chca jednak p60 :crazy: a pozniej cos gosciu gadal, ze jeszcze trzeba miesiac czekac :wściekła/y: no chyba sobie zarty stroja!!! Jak juz dokumenty odeslemy, to bedziemy do nich dzwonic codziennie, bo lecimy 16 lipca!
Wlasnie sprawdzalam na str. paszportowej, oto info: This application could not be processed. A letter outlining the reasons for this decision has been posted to you.
No i co teraz? :-( Nie wyglada to, ze trzeba doslac dokumenty... M siedzi tu 10 lat, jak to jest odrzucenie wniosku to sie wkurze. Normalnie plakac mi sie chce :-:)-:)-( O co chodzi???

ale jaja dziewczyny wlasnie dostalam sms ze wygralam dla malego gasienice gawedziarke w fisher price, byl konkurs w mamo to ja, pelno nagrod na dzien dziecka, wyslalam sms i dzis dostalam info ze udalo sie hehe :) dla jasia :)

Gratulację !! :)

Czy ktoś jeszcze jest chętny na moderatora?? Jeśli nie to zrobimy głosowanie co wy na to? Chyba, że zagadam czy mogą być 3 moderatorki

Gratulacje!.. ja przedwczoraj wysłałam smsa na konkurs Górska Natura (woda mineralna) i wygrałam kupon 80zł na zakupy w Rossmannie ...będzie na pieluchy dla Mikiego hihihi:-D

Szczęściara :) Ja próbowałam wysłać smsa, ale w ogóle nie chciało się wysłać:confused2:

Poza tym dziewczyny moj tak strasznie kopie nogami ,ze naklada sobie kolderkę na buzie,boje ,ze sie udusi.Wasze tez tak robią.On nogi podnosi do góry a wraz z nimi kolderke i opada mu na buzie.
Kup mu śpiworek, tak będzie bezpiecznie:tak:
Mój też kopie, ale kocyk to mu w ogóle spada i nie raz muszę go z powrotem przykrywać.

Gratulacje!.. ja przedwczoraj wysłałam smsa na konkurs Górska Natura (woda mineralna) i wygrałam kupon 80zł na zakupy w Rossmannie ...będzie na pieluchy dla Mikiego hihihi:-D

też super, ja mam trochę farta, wygrałam już laptopa, komórkę, masę kosmetyków, perfumy, ubrania, bony sodexu, itp. hehe :)

reklama
Do góry