reklama
Z dzidziolkiem wszystko ok, ze mna też... miałyście racje, naszemu baczkowi powiększa się "domek"!
Przy okazji mam wizytę u gina już z głowy bo miałam mieć dzisiaj na 13. Mąz rozbiera całą podłoge i kładziemy nowe panele w pokoju dzidziorka! :-)
Przy okazji mam wizytę u gina już z głowy bo miałam mieć dzisiaj na 13. Mąz rozbiera całą podłoge i kładziemy nowe panele w pokoju dzidziorka! :-)
owlrene
Fanka BB :)
Czesc brzucholki troszke poczytalam i wybieram sie z siostra na zakupy.Niedlugo wraca do Polski i chce sie obkupic w ciuszki.Teraz u nas jest dlugi weekend wiec mamy wiecej czasu i wiecej promocji.
Znalazlam fajny filmik o ograniczeniach w ciazy i miedzy innymi o jacuzzi:
http://www.edziecko.pl/wideo_edziecko/10,92032,5657802,Zmiana_stylu_zycia_w_ciazy.html
http://www.edziecko.pl/wideo_edziecko/10,92032,5657802,Zmiana_stylu_zycia_w_ciazy.html
xXxIzuLQaxXx
Mamusia :)
Czesc brzucholki troszke poczytalam i wybieram sie z siostra na zakupy.Niedlugo wraca do Polski i chce sie obkupic w ciuszki.Teraz u nas jest dlugi weekend wiec mamy wiecej czasu i wiecej promocji.
Przydatny filmik
Witam kochane,
ja znowu najadłam sie strachu, dzis rano zaczełam krwawić i to wcale nie mało, mój mąż jeżdzi w pogotowiu, i akurat miał dyżur, więc podjechał po mnie i pojechaliśmy do szpitala, przyjeli mnie od razu, na szczęście wszystko okey maleństwo się ruszało i wszystko dobrze, dostałam zastrzyki...
Teraz oprócz duphastonu, mąż będzie musiał robic mi co dwa zatrzyki i nie wiadomo czy mnie nie czekają jeszcze jedne w brzuch, okaże się w wtorek
jeju doktorowa mówiła że mogę tak przez całą ciąże podkrwawiac, a za każdym krwawieniem(plamieniem przeżywam koszmar, ale dam rade, mam nadzieje...
No i LEŻENIE, LEŻENIE LEŻENIE
trzymaj się kochana cało i zdrowo
w 100% rozumiem twoje obawy - jak tylko poczuję, że coś mi mocniej poleciało "dołem" od razu lecę do kibelka sprawdzać
a co to dopiero za stres, jak widzisz krew:-(
żeby zmienić temat - aktualnie mężulek udał się po pizzę dla mnie i maleństwa, mniam, ale jak przeczytałam że kamikaa zrobiła ogórkową, to mi się od razu takiej zupki zachciało - i dogódź tu babie w ciąży:-):-):-)
No, takie szczęście, że chodzić nie muszę nigdzie na zastrzyki, ufff.......Marti8 wspolczuje Ci strasznie, taki koszmar i stresy napewno tez spraw nie ulatwiaja. Lez i odpoczywaj, dobrze ze maz sam moze robic zastrzyki i nie musisz nigdzie chodzic.
Eh już myślałam że te plamienia się skończą, a tu właśnie jak zaczął się 13 tydzień początek II trymestru, taki stres, ale na szczęście wszystko w porządku z kruszynką, i jak będzie trzeba to do końca ciąży będę leżała, tak jak pewnie każda z Was jakby musiała....
Tabasia
Podwojna marcowka :)
Owlrene zajefajny link i filmiki :-)Znalazlam fajny filmik o ograniczeniach w ciazy i miedzy innymi o jacuzzi:
Dzisiaj od rana mnie pobolewa brzuch tak z lewej strony u gory jakby dzidzia sie tam ukladala ,przewracala itd dziwne uczucie ,teraz juz mniej mam nadzieje ze ten tydzien szybko zleci szybko bedzie piatek
Milej nocki brzuszki
Milej nocki brzuszki
reklama
missiiss1301
Kochamy Cię Antosiu :*
ehh a ja sie pozarlam ze swoim o papieros glupie... oczywiscie nie moje no i o basen... wiec wieczor spedzam milczaco...
a z mojego ozeczka od kuznki tez dupa bo ciotka mowila za moze dac a kuzynka ze jeszcze nie moze dac... ale moze to i lepiej bo kupie swoje i bede miala za kilka lat dla nastepnego dzidziusia ;-)
a z mojego ozeczka od kuznki tez dupa bo ciotka mowila za moze dac a kuzynka ze jeszcze nie moze dac... ale moze to i lepiej bo kupie swoje i bede miala za kilka lat dla nastepnego dzidziusia ;-)