reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

reklama
moj wazy 6200, czyli przybieral srednio 1 kg na miesiąc to calkiem ladnie :), chociaz wydaje mi sie ze od tygodnia albo 1,5 tyg nic nie przybral bo jak sie z nim waze na wadze lazienkowej to ciągle wazy tyle samo, ale nic zobaczymy za kolejny tydzien albo dwa, jak nie przybierze to sie bede martwic, chociaz teraz wydaje mi sie ze przyrost wagi powinien byc juz nieco wolniejszy niż na początku

Basia też często ma czkawkę. Prawie codziennie, zazwyczaj kilka minut po jedzeniu jak już sobie leży w łóżeczku. Rzeczywiście pomaga na to przystawienie do piersi u nas czkawka od razu mija. Podobno czkawka nie jest dla dziecka niczym nieprzyjemnym i jest to jak najbardziej normalne więc nie warto się tym przejmować tylko poczekać aż przejdzie sama:-)

candy - moj je porcje 5-miesieczniaka:-D:-D i to juz od miesiaca co najmniej :happy:
dlatego wlasnie tu pytalam czy ktoras z was juz zageszcza mleko kleikiem ryzowym (lub kukurydzianym) zeby jednak troche dluzej te dzieci wytrzymywaly bez jedzenia....

Juustyna pisalas o butelkach aventu. Ja tez je mam. Zauwazylam, ze zaczely mi schodzic z nich napisy, szczegolnie podzialka z mililitrami :wściekła/y: a jak jest u Cebie? Teraz mamy smoczki 2, ale tez kupie 3, bo jest napisane, ze sa od trzeciego miesiaca :tak:

Podziałka nam nie z chodzi(mam 4 butle) ja dopiera teraz przeszłam na 2 :zawstydzona/y:a i jestem zadowolona ze smoczków 3 -przepływowych.

Witam :)

kamikaa Ten Twój fajowy wózio to chyba tak na zasadzie jak u nas stelaż od wózka i na to nałożony fotelik samchowdowy. Wózki 3w1 mają taką funkcję. My mamy x-landera i bardzo przydatne kiedy chce się wyskoczyć na zakupy lub w podróży. Stelaż składamy do bagażnika, gondoli nie zabieramy, pózniej montujemy fotelik na stelaż i jazda:-D

tez mam spacerowke x-lander (jeszcze nieuzywana) i fotelik do tego, na stelazu to super wygoda:-)

a cycki to stale miekkie mam a mlody rosnie jak na drozdzach:tak:

a czy wy tez karmicie w taki upal co godzine?? oczywiscie piersia../. bo ja tak:dry:

karlajna ja probuje przepajac wodą choć maly nie umie pic z butli,ale "tryskam" mu troche na wargi i do buzki tą wodą wyraznie mu lepiej po tym.

My z zasypianiem problemow nie mamy,maly zasypia sam lub przy cycu.

reklama
ajentka83 dokladnie to jest to :)super lekki i malo miejsca zajmuje jestem bardzo zadowolona :)
A spacerowke juz zrobilam i teraz tak bedziemy jezdzic dokupilam jej takie cos zeby ta glowa za bardzo nie latala i jazda :) niech patrzy na swiat a nie tylko w niebo :-D

Do góry