blueberry77
Podwójna Marcówka :)
Ja też mam miękkie piersi, a mały przybiera 200 g na tydzień, więc jedzonka mu nie brakuje ;-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Juustyna pisalas o butelkach aventu. Ja tez je mam. Zauwazylam, ze zaczely mi schodzic z nich napisy, szczegolnie podzialka z mililitrami a jak jest u Cebie? Teraz mamy smoczki 2, ale tez kupie 3, bo jest napisane, ze sa od trzeciego miesiaca
Podziałka nam nie z chodzi(mam 4 butle) ja dopiera teraz przeszłam na 2 a i jestem zadowolona ze smoczków 3 -przepływowych.
Witam
kamikaa Ten Twój fajowy wózio to chyba tak na zasadzie jak u nas stelaż od wózka i na to nałożony fotelik samchowdowy. Wózki 3w1 mają taką funkcję. My mamy x-landera i bardzo przydatne kiedy chce się wyskoczyć na zakupy lub w podróży. Stelaż składamy do bagażnika, gondoli nie zabieramy, pózniej montujemy fotelik na stelaż i jazda