blueberry77
Podwójna Marcówka :)
Hej :-)
Ja miałam USG przez brzuch - to był 12 tc + 2 dni. Pewnie zależy jaki sprzęt
Ja miałam USG przez brzuch - to był 12 tc + 2 dni. Pewnie zależy jaki sprzęt
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Witaj Kasiu miło ze do nas dolączyłas )Witam!
Mam na imię Katarzyna, mam 25 lat i termin porodu na 18.03.2010. Czytam forum od dawna, ale dopiero dziś po usg naprawdę uwierzyłam, że będzie dobrze (pierwsza ciążę poroniłam) i postanowiłam do Was dołączyć:-)
-Hej Kochane ja miałam USG przez brzuszek, sama byłam zdziwiona, że tak super było wszystko widać, do osób szczupłych nie należę, więc byłam przygotowana na USG dopochwowe, a tu udało się bez.
Myślę, że dużo zależy od sprzętu, przy pierwszej ciąży chodziłam do innego ginekologa i praktycznie do połowy ciąży miałam dopochwowo, sprzęt był nie za ciekawy, wczoraj nawet porównywałam zdjęcie Dawidka z tamtego okresu, nie ma porównania
Jak u was samopoczucie? U mnie dobrze, nie mam żadnych dolegliwości, a brzuszek rośnie, nie mogę się doczekać pierwszych ruchów, myślę, że lada dzień się doczekam, przy pierwszej ciąży był to 18 tydzień. Pozdrawiam i miłego dnia!
- Hej :-):-)ja tez wlasnie mam straszna ochote na ogorki ale kiszone nie malosolne nie konserwowe i nigdzie nie moge dostac...jedna kobieta w sklepie mnie oszukala mowiac ze to kiszone i dała malosolne to nie to samo (confused2:Witam sobotnie
Dzisiaj troche sie napracowalam i teraz mnie pobolewa brzusio
Ugotowalam caly gar ogorkowej kwasna jak nie wiem uwielbiam i tyle dni juz za mna lazila
ale bede sie objadac nie moge sie najesc kwasnym tak mi sie chce kwasnego ze szok
teraz musze sobie uciac drzemke
Jejku tez juz nie moge sie doczekac piatku i mojego usg genetycznego to bedzie u mnie juz wtedy 13tc i 5 dzien mysle ze usg zrobi przez brzusio ale kto wie i mam nadzieje ze M dostanie wolne i bedzie mogl popatrzec na malenstwo
- Czesc. Nawet jak chodzisz na kase chorych to mezunio moze byc wkoncu takie jego prawo tak jak i przy porodzieDziewczyny, jak chodzi się prywatnie do lekarza, i jest USG dopochwowo, to można zabrać tatusia dzidziusia? Lekarz nic nie będzie miał przeciwko?