reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

reklama
powiem wam,ze ten masaż to fajna sprawa, bo i dziecko i rodzic ma fajną zabawę. w każdym razie mojej małe się podoba.

marela współczuję :(
my wszystkich mamy daleko stąd, ale przez telefon tez dają popalić z "radami" :/
wczoraj upał 30 stopni był, dziecko na spacerze rozebrane, no ale może jednak za zimno??
wysmarowałam dziecko kremem przeciwsłonecznym, no ale może to niepotrzebne, po co smarować chemią, pewnie się tym otruje (bo moje dziecko krem je zamiast mleka :/)
z ubrankami podobna historia- bo jak niemowlak, to powinien być w śpiochach!!!
ale powiem szczerze- jakby ktoś moje dziecko np. przebrał w cos innego bez potrzeby i bez mojej zgody, to bym zabiła. to samo tyczy się jedzenia, zabawek, lulania itp.
masakrycznie się nakręcam, bo wiem, że wszystko to mnie czeka!!!!!!! już teraz szlag mnie trafia.
:-D:-D:-D mam tak samo :-p
Ionka przyszedl juz paszport dla Oli? My wczoraj bylismy na gardzie, a teraz zapycham na poczte wszystko powysylac. Chyba polece wczesniej do PL sama z Alexem, bo chce mu wszystkie badania porobic, wiele rzeczy mnie martwi, a tu nie ma specjalistow, kazdy tylko na kase pazerny :eek:
U nas pieknie na szczescie :-)

Akurat w sprawie dżinsów się zgadzam z waszymi mamami :-). Dresowe spodenki ze ściągaczem bezuciskowym jak najbardziej :tak:, ale dżinsów mój mały jeszcze nie posiada. Tzn mamy, ale w większych rozmiarach - jak już będzie siedział.

ja jeansów nie kupię małemu. Najwygodniej w spiochach albo w spodensach dresowych. Zreszta fajnie tkai bobas w spioszku wyglada :) jedyne ciuszki inne od tych to ma dwie pary ogrodniczek 3/4 :))

moj maly m problem od 4 dni z robienie kupki i szczerze mowiac masaz nic nie daje maly jeszcze bardziej sie wkurza. Najlepsza metodą to podnoszenie ugietych nozek i naciskanie lekko na brzusio..a wczoaj dalam mu czopka glicerynowego to nie zdarzylam wlozyc do konca jak kupsztal wytrzelil...... a maly zadowolony bo ulge poczul
a kropelek uzywam sab simplex ale czy pomagaja to nie wiem

reklama
Witam sie.Ja jestem załamana,bylismy na kontroli serduszka u kardiologa i niestety szmery są,ubytki tez,za miesiąc kontrola jak jeszcze bedą to za 2 lub 3 miesiące operacja zdejmą banding i bedą innym sposobem zalepiac dziurki:-(

Do góry