reklama
Wow, faktycznie tanio. U mnie na receptę jest 50% zniżki, czyli 11 zł.dziewczyny podjęliśmy z moim M decyzje o zmianie mleka na ten bebilon pepti, poszlismy do apteki a tam szok puszka na receptę 7 zł, normalnie szok takie tanie mleko, a jak pomoże to już w ogóle rewelacja.
Robiąwitam Dziewczyny! jestem tu nowa ale czesto Was czytam mam pytanie, czy Wasze bobasy tez robia "glosne kupki"?
Y
yra245
Gość
Wow, faktycznie tanio. U mnie na receptę jest 50% zniżki, czyli 11 zł.
Robią
też byłam w szoku ale to najtańsza apteka w mieście u nas, standard to faktycznie 11-12 zł. mam nadzieje tylko ze pomoze na kolki .
Y
yra245
Gość
gdzieś czytałam, że na to mleko odrazu się przechodzi na bebilon pepti bez mieszania tak?
ionka
Fanka BB :)
jak pieknie się wątek rozwinął wynika z tego, że trzeba nam więcej kontrowersji, wtedy piszecie, jak szalone
do tematu jedzenia nie wracam- każdy robi jak chce.
może to ja jestem ostrożna do bólu- nawet jak miałam podać Oli rumianek do picia pierwszy raz, to sie zastanawiałam czy jej nie zaszkodzi i potem ją wnikliwie obserwowałam...
jeśli chodzi o kąpiel- u nas jest około 20 stopni. na pewno nie więcej, dzis było tylko 16!! :/ na podwórku cieplej, niż w domu :/
moja tez czasem kaszlnie sobie, ale uważam, że jesli ja czasami muszę, to dziecko też
do tematu jedzenia nie wracam- każdy robi jak chce.
może to ja jestem ostrożna do bólu- nawet jak miałam podać Oli rumianek do picia pierwszy raz, to sie zastanawiałam czy jej nie zaszkodzi i potem ją wnikliwie obserwowałam...
jeśli chodzi o kąpiel- u nas jest około 20 stopni. na pewno nie więcej, dzis było tylko 16!! :/ na podwórku cieplej, niż w domu :/
moja tez czasem kaszlnie sobie, ale uważam, że jesli ja czasami muszę, to dziecko też
Nasza lekarka kazała mieszać, bo podobno niedobre w smaku, żeby się przyzwyczajać. Mieliśmy zacząć od 3:1, 2:2, 1:3 i sam bebilon.gdzieś czytałam, że na to mleko odrazu się przechodzi na bebilon pepti bez mieszania tak?
ionka
echhh, faceci... u mnie, ok, bo wstaje w nocy, jak go o to poproszę, ale jak juz pójdzie po to mleko, to rok go nie ma. nie wiem, co można tak długo robić??? jaka to filozofia nasypać proszku do butelki? w dodatku woda już odmierzona i proszek też, w takim specjalnym pojemniczku, wystarczy tylko wsypać i wymieszać!
ja zawsze szybko staram się, żeby się dziecko nie wybudziło za bardzo, a on zawsze wsiąka!
kiedys mu nawet o to awantury robiłam (każdy powód dobry, nie? ) ale teraz tylko zęby zaciskam, hehe
ja zawsze szybko staram się, żeby się dziecko nie wybudziło za bardzo, a on zawsze wsiąka!
kiedys mu nawet o to awantury robiłam (każdy powód dobry, nie? ) ale teraz tylko zęby zaciskam, hehe
blueberry77
Podwójna Marcówka :)
Proszę:blueberry77- daj namiar na tę twoją chustę, jest zajefajna- chyba sobie kupię podobną
BEBELULU - Sklep internetowy
ooo widzę, że teraz jest obniżka
reklama
magmadzia
Dziewczyny a jaką macie temperaturę w pomieszczeniu przy kąpieli? Jak było chłodniej to mocniej się napaliło i cieplejsze grzejniki były a teraz jak się nie grzeje to u mnie jest tak 20-21 st. do kąpieli trochę wydaje mi się mało Jak to jest u Was?
My od jakiegoś czasu dogrzewamy w łazience, bo początkowo Mała zawsze płakała jak ją wyciągaliśmy z wody i stwierdziliśmy, że może jest jej po prostu zimno. Od tego czasu dogrzewamy taką mała farelką na prąd, włączamy ją dosłownie na kilka minut podczas kąpieli - no i wtedy w łazience jest pewnie około 25 stopni, my się zawsze spocimy, ale Mała od tego czasu nie płacze przy ubieraniu i wygląda na zadowoloną