madzia84
Kochamy Ciebie Bartusiu!!
Mój smerfik spał prawie 4godz,biedak ma te kolki.A jutro jak bedzie ładnie idziemy na spacerek.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Witajcie.
Ja dzisiaj normalnie mam jakis koszmar ten mały czort ciągle beczy !! brzuszek go chyba nie boli bo to raczej marudzenie.!!! Nie spi wogole prawie dzisiaj i mam już dosc...niewiem o co chodzi. Glodny nie jest sucho ma...porażka...ooo wlasnie zaczyna beczec po 5 minutach grzecznego lezenia....JEP!!!!!!!!!!! do głowy dostane.....
na dodatek je co 1.5 gopdziny z cycka i butle 100 ml i tak musi co 1.5 bo beczy i nawet smoczkiem nie da sie go zapchac.... juz mi sie powoli płakac chce....na dodatek nie mam na kogo liczyc !! maz przez cale jego zycie wzial go raptem z 5 razy na rece...ja pier*** ide bo beczy...