moniSkaBe
Fanka BB :)
no... Pawel dostal butelke, wypil 100 i pospal 1,5 h , drugi raz dostal butelke wypil 80 i spi juz 2 godziny.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
do dziewczyn karmiących piersią: Czy zazywacie kwasy DHA???
nie przejmuj się, to twoja sprawa jak poukładane masz rzeczy w swoim domu3mcie mnie bo zwariuje. Była połozna, niby ok miła wygadana ale sprawiła, ze poczułam sie do kitu. Płakac mi sie chce normalnie. Z łaską wykąpała małego, zarzuciła mi brak zorganizowania nie wiem czemu..wszystko mam tylko nie w jednym miejscu. W łazience kąpie w pokoju przebieram itd.."bo waciki za duże" " bo nie ma tutaj takiego stoliczka" mam wanienke z przewijakiem i połeczkami pod spodem to o co jej chodzi...tak jakoś mi sie dziwnie zrobiło.
wasze dziaciatka tez mialy rumień noworodkowy?
Monia moja w ciągu dnia śpi po 0,5 do 1,5 godziny bo tak ma , nie zawsze jest głodna. Zastanów się czy rzeczywiście dokarmianie jest ci niezbędne!! Może nie warto.tak, tylko piersia.
i zastanawiam sie nad modyfikowanym, bo kurde.. zje, zanim go uspie mija z 15-20 minut no i w efekcie spi moze godzine albo i niecala.
powiedzcie mi mamuski które karmią tylko piersią ile wasze maluszki robią kupek, bo moj maluszek strasznie duzo ich robi przynajmniej takie mam wrazenie są bardzo luzne i robi kilka duzych ale czesto takie malutkie tak jakby popuszczal kupke np przy robieniu bąków, wychodzi ze co dwie godziny ma kupe a czesto i przed i po karmieniu musze go przebierac bo kupa jest, jak to u was wygląda??
No faktycznie spróbuj, bo pewnie cały czas jesteś przy nim zalatana.
A tak z innej beczki: dziewczyny, w co ubieracie swoje dzieci w taką pogodę?