Moja mala dostala dzis drobnych czerwonych krosteczek na policzkach i brodzie - tak po 5-6 sztuk!! Czy wy jakies takie wykwity smarujecie?? Bo chyba Moniska smaruje sudokremem!! ja przemylam buzie woda i nie wiem czy je wlasnie przysuszyc czy zostawic na samoznikniecie albo i nie:/ czy to moze byc alergiczne??
reklama
moniSkaBe
Fanka BB :)
jezeli to kilka krostek to ja bym nie ruszala. a moze przegrzalas i sa to potowki, ktore same znikaja?Moja mala dostala dzis drobnych czerwonych krosteczek na policzkach i brodzie - tak po 5-6 sztuk!! Czy wy jakies takie wykwity smarujecie?? Bo chyba Moniska smaruje sudokremem!! ja przemylam buzie woda i nie wiem czy je wlasnie przysuszyc czy zostawic na samoznikniecie albo i nie:/ czy to moze byc alergiczne??
ja smarowalam sudocremem, bo tak powiedziala pediatra. ale niestety nie jest lepiej. wrecz gorzej.
teraz jestem pewna ze mamy skaze bialkowa. jak mi sie uda to wkleje zdjecie buzi malucha.
jutro idziemy do pediatry, bo sama nie wiem co mam robic czy nadal go karmic piersia, czy butelka ze zwyklym mlekiem Bebiko 1 czy biec do apteki po jakies mleko dla alergikow...
moniSkaBe
udalo sie zrobic.
tak wyglada cala buzia i zauwazylam ze na raczce przy zgieciu lokcia ma, na glowce z tylu. teraz spi i nie jest to tak zaognione, ale jest bardzo czerwone i szorstkie.
![zjgzg4.jpg](/forum/proxy.php?image=http%3A%2F%2Fi41.tinypic.com%2Fzjgzg4.jpg&hash=267a8b3abda9169b467f112f4e340407)
tak wyglada cala buzia i zauwazylam ze na raczce przy zgieciu lokcia ma, na glowce z tylu. teraz spi i nie jest to tak zaognione, ale jest bardzo czerwone i szorstkie.
blueberry77
Podwójna Marcówka :)
Monika, najlepiej dla dziecka żebyś karmiła piersią i wyeliminowała alergeny ze swojej diety. Jeżeli się nie da, albo postanowisz jednak przejść na mieszankę, to dla alergików są specjalne mieszanki na receptę. Wszystkie mieszanki dostępne bez recepty (nawet te HA) są przeznaczona dla zdrowych dzieci. A jeżeli twoje dziecko ma rzeczywiście skazę, to po zwykłym mleku na pewno będzie gorzej niż po twoim.
moniSkaBe
od wczoraj nie jem ani mleka ani jego przetworow.
Y
yra245
Gość
udalo sie zrobic.
![]()
o kurczę faktycznie nie za dobrze to wygląda, niestety nic nie poradzę nie znam się
blueberry77
Podwójna Marcówka :)
oj, brzydkie to jesttak wyglada cala buzia i zauwazylam ze na raczce przy zgieciu lokcia ma, na glowce z tylu. teraz spi i nie jest to tak zaognione, ale jest bardzo czerwone i szorstkie.
moniSkaBe
i to jest ta ladniejsza strona. na drugim policzku jest to strasznie zaognione i wydobywa sie z tego jakis plyn.
i to jest ta ladniejsza strona. na drugim policzku jest to strasznie zaognione i wydobywa sie z tego jakis plyn.
bylas ulekarza ?co on na to
reklama
moniSkaBe
jutro ide.