reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

reklama
Sylusia - ja nie dokarmiam. Mała w pierwsze 2 tygodnie przybra ła 600 g, a teraz w tydzień 400g. Ja wolę żeby za dużo nie przybierała, bo Filipek z waga leciał jak szalony i teraz ma brzuszek. Wiem że powinien z tego wyrosnąć, bo na cycu sie tak "podtuczył", ale ... Poza tym kręgosłup siada jak sie tyle kilogramów dźwiga

Dziewczyny cieszcie sie ze macie jeszcze tyle czasu dla siebie :tak:
Mój mały dziś nie dał mi zrobic nic co najwyzej przed kompem moge z nim posiedziec- oczywiscie ssie:baffled:, juz myslalam ze niemam mleka ale sprawdzilam i jest:-p. Ratujcie ja juz nie mam sily. Mialam dzis zrobic zakupy, pranie -1 male, prasowanko- kilka ciuszkow i posprzatac pokój:baffled:- nie zrobilam nic. A jutro musze jeszcze cos upiec - boniu mam nmadzieje ze jakos zdaze. Chyba dzis w nocy bedewszystko robic- jezeli oczywiscie bedzie spał :szok:. Jest cudowny ale moglby choc 2 h sie przespac a ten spi 20 min i cycek i tak w kolo.
Moja Mycha więcej przesypia a i tak prysznic biorę na raty:)

tez nie dokarmiam, mlody po tygodniu w domku przytyl 500g:szok: tez jestem zdziwiona i mam nadzieje ze nie bedzie tyl az w takim tempie i ze to chwilowe, ale tez daje mu kiedy tylko sobie zyczy bo co mam zrobic jak mi placze:tak:

Witajcie !!!

Dziękuje Bogu ze moj mały nie ma kolek ( poki co i mam nadzieje ze tak zostanie ) tylko ze bardzo uwazam na to co jem. No i ja mysle ze po dzisiejszej nocy mój mały nie zawoła wiecej o butle. Wczoraj po kąpaniu dałam mu cyca i butle dojadł z 40 ml i spał 3 godziny !!! potem w cycach sie nazbierało i zjadł cyca i spał kolejne 3 godziny i potem zaś tylko cyc i 2 godziny spał i tak cala noc wiec super!! mam nadzieje ze nasz kryzys laktacyjny sie skończył i bede karmic juz tylko cycem. NO a jak karmiłam z jednego to z drugieco samoczynnie sie lało i chyba 2 razy sie przzebierałam , bo cała zlana bylam.

Cześć mamuśki
Moje dokarmianie polega na tym że przez cały dzień w między czasie odciągam pokarm tak ok 80-100ml i daje małemu na noc.Śpi wtedy jak suseł od 22 do 6 rano mam nadzieję że tak mu zostanie.

Życzymy pisanek kolorowych,dużo, dużo lanej wody,zajączków skaczących,i baranków beczących. witajcie ,moja myszka tez dzisiaj nic nie da mi porobic tylko raczki i raczkii bez mamy nic ,co zasnie na rekach i ja poloze zaraz oczy jak 5 zloty i po spaniu ,dobrze ze wczoraj posprzatalam ,popralam ,poprasowalam bo dzisiaj moge o czym kolwiek zapomniec kawe pije tako 11-12 oczywiscie jesli ksiezniczka pozwoli .Czekamy na polozna i bedziemy wazyc .milego dnia u nas piekna pogoda szkoda ze sklepy pozamykane bo bym pochodzila i pokupila pare rzeczy milego dnia

reklama
Do góry