reklama
mrozik_j
Sierpniowa mama'07
Sylusia - ja nie dokarmiam. Mała w pierwsze 2 tygodnie przybra ła 600 g, a teraz w tydzień 400g. Ja wolę żeby za dużo nie przybierała, bo Filipek z waga leciał jak szalony i teraz ma brzuszek. Wiem że powinien z tego wyrosnąć, bo na cycu sie tak "podtuczył", ale ... Poza tym kręgosłup siada jak sie tyle kilogramów dźwiga
Młoda mamuśka:)
Fanka BB :)
Moja Mycha więcej przesypia a i tak prysznic biorę na ratyDziewczyny cieszcie sie ze macie jeszcze tyle czasu dla siebie
Mój mały dziś nie dał mi zrobic nic co najwyzej przed kompem moge z nim posiedziec- oczywiscie ssie, juz myslalam ze niemam mleka ale sprawdzilam i jest. Ratujcie ja juz nie mam sily. Mialam dzis zrobic zakupy, pranie -1 male, prasowanko- kilka ciuszkow i posprzatac pokój- nie zrobilam nic. A jutro musze jeszcze cos upiec - boniu mam nmadzieje ze jakos zdaze. Chyba dzis w nocy bedewszystko robic- jezeli oczywiscie bedzie spał . Jest cudowny ale moglby choc 2 h sie przespac a ten spi 20 min i cycek i tak w kolo.
k_aralajna
tez nie dokarmiam, mlody po tygodniu w domku przytyl 500g tez jestem zdziwiona i mam nadzieje ze nie bedzie tyl az w takim tempie i ze to chwilowe, ale tez daje mu kiedy tylko sobie zyczy bo co mam zrobic jak mi placze
Czarnuszka88
Mama Sebiego i Cristiano
Witajcie !!!
Dziękuje Bogu ze moj mały nie ma kolek ( poki co i mam nadzieje ze tak zostanie ) tylko ze bardzo uwazam na to co jem. No i ja mysle ze po dzisiejszej nocy mój mały nie zawoła wiecej o butle. Wczoraj po kąpaniu dałam mu cyca i butle dojadł z 40 ml i spał 3 godziny !!! potem w cycach sie nazbierało i zjadł cyca i spał kolejne 3 godziny i potem zaś tylko cyc i 2 godziny spał i tak cala noc wiec super!! mam nadzieje ze nasz kryzys laktacyjny sie skończył i bede karmic juz tylko cycem. NO a jak karmiłam z jednego to z drugieco samoczynnie sie lało i chyba 2 razy sie przzebierałam , bo cała zlana bylam.
Dziękuje Bogu ze moj mały nie ma kolek ( poki co i mam nadzieje ze tak zostanie ) tylko ze bardzo uwazam na to co jem. No i ja mysle ze po dzisiejszej nocy mój mały nie zawoła wiecej o butle. Wczoraj po kąpaniu dałam mu cyca i butle dojadł z 40 ml i spał 3 godziny !!! potem w cycach sie nazbierało i zjadł cyca i spał kolejne 3 godziny i potem zaś tylko cyc i 2 godziny spał i tak cala noc wiec super!! mam nadzieje ze nasz kryzys laktacyjny sie skończył i bede karmic juz tylko cycem. NO a jak karmiłam z jednego to z drugieco samoczynnie sie lało i chyba 2 razy sie przzebierałam , bo cała zlana bylam.
k_aralajna
kolki nie zawsze sa wynikiem nieodpowiedniej diety
u kazdego dziecka moze byc inna przyczyna kolek i tylko objaw jest taki sam - placz!!
u kazdego dziecka moze byc inna przyczyna kolek i tylko objaw jest taki sam - placz!!
kolki nie zawsze sa wynikiem nieodpowiedniej diety
Zgadzam się z tym ja nie stosuję żadnej diety jedyne ograniczenia to cebula czosnek napoje gazowane a resztę wcinam bez problemu i Niki kolki nie ma ;-)
Życzymy pisanek kolorowych,dużo, dużo lanej wody,zajączków skaczących,i baranków beczących. witajcie ,moja myszka tez dzisiaj nic nie da mi porobic tylko raczki i raczkii bez mamy nic ,co zasnie na rekach i ja poloze zaraz oczy jak 5 zloty i po spaniu ,dobrze ze wczoraj posprzatalam ,popralam ,poprasowalam bo dzisiaj moge o czym kolwiek zapomniec kawe pije tako 11-12 oczywiscie jesli ksiezniczka pozwoli .Czekamy na polozna i bedziemy wazyc .milego dnia u nas piekna pogoda szkoda ze sklepy pozamykane bo bym pochodzila i pokupila pare rzeczy milego dnia
reklama
madzia84
Kochamy Ciebie Bartusiu!!
Mój ma kolki,ale niewiem czy przez to mleko.Dostaje tez antybiotyki i w nich jest wit K i przez to moga byc kolki tak mi doktorka mówiła.