reklama
no nadeszła wreszcie pora na moją reaktywacje jestem na forum od początku, ale od dawna podczytywałam Was z ukrycia... a mója mała uparta córcia już 2 dni się spóźnia i zero objawów porodu, mój gin uparcie twierdził, że do końca lutego się wypakuje...
witaj wsród przenoszonych u mnie też już 2 dni się spóźnia uparciuch
bulina witaj dziewczynki z marca sa jakies uparte nie spiesza sie na ta strone.
hmmm może i ja noszę córcię...bo w sumie gin na 100% nie stwierdził ze to chłopiec
ionka
Fanka BB :)
Czarnuszka- no dziwni Twoi teście... ale może boją się, że zarazki przywleką do małego?
biedna Madzia... straszne, co muszą rodzice przeżywać, kiedy ich malutkie dzicko jest operowane ale na pewno wszystko bedzie dobrze! trzymam kciuki!
moja Myszka budzi się znów na żarełko... za pół godziny ma jeść... znowu cały dzień przespała, co to w nocy bedzie :0
próbowałam ją trzymać obudzoną, to mi bezczelnie zasypiała ;P
biedna Madzia... straszne, co muszą rodzice przeżywać, kiedy ich malutkie dzicko jest operowane ale na pewno wszystko bedzie dobrze! trzymam kciuki!
moja Myszka budzi się znów na żarełko... za pół godziny ma jeść... znowu cały dzień przespała, co to w nocy bedzie :0
próbowałam ją trzymać obudzoną, to mi bezczelnie zasypiała ;P
ccaroline85
Mama Dawidka i Natalki :)
oj uparta uparta ta moja Natalka, ale jakieś dziwne przeczucie mam, że to jutro, ale tak sobie gdybam tylko Po za tym córeczka bardzo dziwnie spokojnie się porusza, delikatnie, może cisza przed burzą? Oby
pewnie nam się Barany urodzą
ccaroline85
Mama Dawidka i Natalki :)
ALE ccaroline sie wieczorem cos nie odzywa - czyzby COS to znaczylo?????? :-)
Hihi nic się nie dzieję teraz jak któraś z nas nie odezwie się będzie wielkie podejrzenie, ale dziś na prawdę czuję się jak skowronek mogłabym latać
pewnie nam się Barany urodzą
odpukać ...hihihi co jak co ale Barana nie chce
idę spać...coś mnie ścięło po kąpieli ...
Dobranoc
reklama
Cześc dziewuszki, wybaczcie ze tak późno sie odzywam ale dzisiaj rano próbowałam i oczywiście akurat net zaczął szwankować. Więc przez cały dzień bylam odcieta od świata.
Wyszlismy z Wiktorkiem w czwartek wieczorem i czujemy sie supcio Ale pierwsza noc była makabryczna, zero snu, no....może z godzinę ale dzielone na parę transz
Jutro sie odezwe konkretnie bo starsza córa jeszcze nie śpi i molestuje o przeczytanie ksiązi więc spadam.
Buxziaki i gratki dla wszytskich rozpakowanych
Wyszlismy z Wiktorkiem w czwartek wieczorem i czujemy sie supcio Ale pierwsza noc była makabryczna, zero snu, no....może z godzinę ale dzielone na parę transz
Jutro sie odezwe konkretnie bo starsza córa jeszcze nie śpi i molestuje o przeczytanie ksiązi więc spadam.
Buxziaki i gratki dla wszytskich rozpakowanych