reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

mam nadzieję, bo wszystko ma pospłacane i tylko nerwów dostałam jak zadzwoniła do mnie babka
właściwie to myślałam, że się poryczę
hmmm kochana a co to jest ten bik?

hej wszystkim :)

a bik to jest taka baza międzybankowa gdzie jest wszystko zapisane, jaki kredyt, kiedy wzięty, na jaki okres, i jak co miesiąc spłacany, czy terminowo, nieterminowo itp. na tej bazie banki w 90% podejmują decyzję kredytową i na niej się opierają. ale tak jak pisałąm wcześniej wyskakują czasami błędy. napisz jak będziesz po ciekawe co ci powiedzieli.

reklama
Witam :)
Ode mnie również wszystkiego naj naj naj w Dniu Kobiet :tak: Mąż złożył życzenia, pewnie później przyniesie kwiaty bądź coś słodkiego, a synek sam od siebie dał buziaka :tak:
Po za tym od kilku dni nie zapeszając Dawid przesypia całe noce!!

Hehe, olej nie taki zły, a jakie skurcze po nim miałam, tylko szkoda, że to były tylko przepowiadające.
Dzidź to synek Tymonek brunecik o zielonych oczkach okolonych prześlicznymi długimi czarnymi rzęskami ;)

Takie skurcze to ja miałam po przytulankach, przez cały dzień nieregularne co 8,15 i 20 minut, także dziękuję!! Wystarczy, gdyby to były te właściwe, a tak cały dzień z bólem brzucha :-p

U mnie nadal cisza, jutro wizyta, córeczka jest bardzo uparta!!

Piękne słonko świeci, Miłego Dnia Marcóweczki!

Heja kobitki :))
Widze na porodowce cisza... :)
Ja nocka super przespana o dziwo nic nie bolało :) ;D :D
Wiekszosci z Was juz tak mało dni zostało a ja....ehh..nie moge sie juz doczekac :)

Wszystkim laseczkom tulipanka wirtualnego przesyłam z okazji dnia kobitek :))

Witam :)

Takie skurcze to ja miałam po przytulankach, przez cały dzień nieregularne co 8,15 i 20 minut, także dziękuję!! Wystarczy, gdyby to były te właściwe, a tak cały dzień z bólem brzucha :-p

U mnie nadal cisza, jutro wizyta, córeczka jest bardzo uparta!!

Piękne słonko świeci, Miłego Dnia Marcóweczki!

Ale wydaje mi się, że te skurcze przepowiadające też są potrzebne, bo przez nie dziecko jest wpychane w kanał rodny, a co za tym idzie, może prędzej dojśc do porodu.
Idem kompukompu a potem biorę się za sprzątanko :)
Miłego dnia

Marry namieszalas mi teraz w glowie z tym thermomixem :-p Bede myslec :happy2:

Ewcia kiedy masz termin cc????

Dobry :-)
U nas nocka dobra, ale poryczalam sie wczoraj jak zaczelam z M rozmawiac o srodzie. Juz zlapal mnie stres okropny :-( Wiem, ze bedzie mnie wspieral i bedzie ze mna siedzial caly czas, ale to mnie beda kroic :-( I sie po prostu boje tego, co mnie czeka...

Plan na dzis:
M wyprawiony do pracy, ja jem sniadanie i wracam do lozka jeszcze na pare godzin. Pozniej mam kilka ciuszkow do wyprasowania, wysprzatam chate na blysk, no i musze wskrzesic nieboszczke urode (maseczka, depilacja, manicure, pedicure). Moze spakuje torbe. Pozniej male zakupy.
No i tak mi dzien zleci, obym sie nie rozsypala od tej pracy :-D Dywanow nie piore ;-)

Wszystkiego NAJ dla Mamusiek i ich Malych Kobitek ;-)
Zobacz załącznik 222389

Kochane, co do dopajania, mi położna zaleciła dwa razy dziennie w przerwach między karmieniem, ale nie zamiast karmienia. Powiedziała że najlepiej letnią, przegotowaną wodą :) A co do kperku, to ja dostalam próbke i na niej pisze że od pierwszego miesiąca dopiero.. Piszecie że Wasze maleństa mają jeszcze pępuszek nieodpadnięty.. Kurcze, moja niuśka w drugiej dobie w szpitalu już straciła ten kikucik. U nas w szpitalu tak jest.. A ja mam tylko zalecenie po kąpieli przemywać to spirytusem 70 %. Ale widac że co szpital to inaczej.. heh.

Witajcie babeczki

Wszystkiego najlepszego Wam życzę kobietki :-):-)

ccaroline też mam jutro wizytę ale ja skolei mam nadzieję że lekarz powie że dotrwam do terminu. Nie chciałabym tak lecieć na stół w ostatniej chwili:baffled:

No i znowu dwie się uwineły przez weekend :-):-)

ewcia30 do mnie też dociera, że niedługo moje życie znowu stanie na głowie. Tak długo nie mogłam się przystosować do życia przy Igorku a tu znowu, ale cóż sama tego chciałam :tak::tak:

Póki co cieszę się spokojnym życiem ( o tyle o ile:dry:) mimo że jest mi ciężko i jestem gruba.
Boje się jak ja ogarnę te moje dzieciaki kiedy sama jestem taka ...:baffled::baffled: rozlazła :confused:

reklama
Tabasia mnie polecali na ranę .... mydło :-D:-D:-D:-D
Tak po prostu żeby przemywać mydłem , a maści nie używałam bo rany i tak nie widać choćby w bikini :tak:

Do góry