reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

sylviontko Tobie tydzień został...a ja co mam powiedzieć??? 2 dni a tu nic :-D Sylwia a wiecie cco za dzidź wam sie szykuje? i jak będzie miał na imię???

ale oleju nie wypiję...o ni hu hu! :-D:-D:-D

Mój Mikołaj wczoraj nieźle szalał...a jak leżałam w wannie to dopiero cyrki wyprawiał :szok:

Hehe, olej nie taki zły, a jakie skurcze po nim miałam, tylko szkoda, że to były tylko przepowiadające.
Dzidź to synek Tymonek brunecik o zielonych oczkach okolonych prześlicznymi długimi czarnymi rzęskami ;)

reklama
Hehe, olej nie taki zły, a jakie skurcze po nim miałam, tylko szkoda, że to były tylko przepowiadające.
Dzidź to synek Tymonek brunecik o zielonych oczkach okolonych prześlicznymi długimi czarnymi rzęskami ;)

łał... na USG tak widać było??? :p hehehe ;-) ja mam nadzieje że i mój Miki będzie miał ładne rzęsy po tatusiu hihihi... U nas też miał być Tymoteusz...ale w końcu stanęło na Mikołaju - aczkolwiek do końca nie wiemy czy będzie chłopiec - gin zawsze nas zwodził jeśli chodzi o płeć :sorry2:

HEJ BABECZKI!!!!!

W Dniu Kobiet życzę Wam spełnienia marzeń, samych radosnych chwil, wspaniałych facetów i ofkors cudownych Maluszków!

Przesyłam tez tradycyjnego goździka:

łał... na USG tak widać było??? :p hehehe ;-) ja mam nadzieje że i mój Miki będzie miał ładne rzęsy po tatusiu hihihi... U nas też miał być Tymoteusz...ale w końcu stanęło na Mikołaju - aczkolwiek do końca nie wiemy czy będzie chłopiec - gin zawsze nas zwodził jeśli chodzi o płeć :sorry2:

Technika tak poszła do przodu, że było wszystko widać ;) Zapomniałam jeszcze napisać o pięknym kształcie ust i oliwkowej cerze ;)
no i jeszcze o jednym zapomniałam- długie paluszki pianisty:)
U nas już w 13 tc było widać przyrodzenie, a kolejne USG to ptak widoczny jak na dłoni ;) aczkolwiek wszystko się może zdarzyć ;)
Coś mi dzisiaj humor dopisuje :)

Hej kobitki :-D
Mam nadzieję że dizś trochę więcej się odezwie. Zazwyczaj weekendy były spokojniejsze ;) . Wiecie jakoś nie mam weny do pisania :-(, czytam co dziennie, ja chyba lubię jak się dużo dzieję jak był tu szum i nas tak dużo, mam nadzieję że to wróci :tak:- ciekawe co bede gadać jak mój szkrab będzie już w domu :-D
Czarnuszka - to mnie zszokowała :szok: Byłam pewna że jeszcze ze 2 tyg to nic u niej się nie ruszy ;-)ale super - przynajmniej tak jak chciała :tak::-).

Ja też tego oleju bym nie wypiła :no::no::no: na samą myśl już mi się niedobrze robi:-D

No i oczywiście kobitki - WSZYSTKIEGO NAJ NAJ NAJ Z OKAZJI NASZEGO ŚWIĘTA :-D:-D:-D

u mnie oznak porodu brak:dry::sorry2:
za to spadł śnieg, ble.....

Tabasia
ja posiadam taką cudo maszynę Thermomix. Jest droga, bo mam ją chyba już z 9 lat i płaciłam wtedy ok 3 tysięcy. Uważam, że warto, nie mam oprócz niej żadnego miksera w domu ani tym podobnych rzeczy, do tego ma przystawkę, że można gotować na parze. I jest sporo przepisów w książce dla maluszków, zobaczymy czy skorzystam. Musisz sobie poszukać w necie informacji i poczytać.
Mag007 , BIK - to biuro informacji kredytowej, ja miałam przez nich przeboje, ale na szczęście wszystko się dobrze skończyło.

dzieńks kochana, już sprawdziłam, dzisiaj idę wyjaśniać:dry:
tez mam Thermomix, bez niego nie robiłabym placków ziemniaczanych:-D

zjadlam śniadanie i chyba usnę :-D:-D:-D...no a płźniej porządki...podłogę chyba na kolanach umyję :-D

Póki co...miłego dnia...i...
...WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO Z OKAZJI DNIA KOBIET - Dobrych i kochających facetów wam życzę :tak:

Z okazji Dnia Kobiet życzę Wam kobitki żebyśmy się spokojnie porozpakowywały i każda w swoim czasie!!!

A tak poza tym, to wczoraj nie udzielałam sie na forum, bo bardzo źle się czułam, miała skurcze i strasznie mnie mdliło. Ale oczywiście odpoczynek i sen wszystko zmienił i jest lepiej. A Ja mam dzisiaj termin porodu, co to będzie bo widoków żadnych nie ma:confused: Do tego mam córcię w domu bo cały weekend strasznie kaszlała, a oczywiście dzisiaj rano spokój:-) idę teraz dzwonić do pediatry może znajdzie czas żeby ją osłuchać, chociaż w poniedziałki jest strasznie ciężko.
A Czarnuszka to się uwinęła, po 10 rano na forum, a po południu juz po porodzie. Ja też tak chcę:tak::tak::tak:

A i przypomniałam sobie - miałam dziś prać dywan :-D, ale jak to jest taki przyspieszacz i miałby zadziałać na mnie jak na Czarnuszkę - to ja mam to gdzieś :szok: najwyżej będzie brudny na święta ;-)

reklama
A i przypomniałam sobie - miałam dziś prać dywan :-D, ale jak to jest taki przyspieszacz i miałby zadziałać na mnie jak na Czarnuszkę - to ja mam to gdzieś :szok: najwyżej będzie brudny na święta ;-)

Ja to nie chcę "przyspieszaczy domowych", bo najczęściej kończy sie to bólem pleców i tyle:-D

Do góry