reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

no tak,czekać na kolejkę, ale kiedy nasza ?:-D

pewnie w najmniej spodziewanym dla nas momencie, dobrze, że chociaż wiadomo, że jak minie termin będą nam wywoływać, całą ciąże człowiek się bał aby nie urodzić wcześniej a teraz ..........

a jak już się widzi te maluszki to już w ogóle !!!!!!!!! :)

reklama
ojoj czarnuszka juz sie rozpakowala a miala ten sam termin co ja, chyba musze sie w koncu zmobilizowac i spakowac torbe dla siebie i malucha :)

a my jutro jeszcze do banku, coś tam mamy donieść w sprawie kredytu

trochę się wkurzyłam, bo babka twierdzi, że widzi jakieś niespłacone 15 zł z poprzedniej pożyczki, a jak dzwoniłam do banku pytać czy mam czyste konto, to twierdzą, że nic nie zalegam:sorry2:

i bądź tu człowieku mądry:-p

w każdym razie jutro idę wyjaśnić

a my jutro jeszcze do banku, coś tam mamy donieść w sprawie kredytu

trochę się wkurzyłam, bo babka twierdzi, że widzi jakieś niespłacone 15 zł z poprzedniej pożyczki, a jak dzwoniłam do banku pytać czy mam czyste konto, to twierdzą, że nic nie zalegam:sorry2:

i bądź tu człowieku mądry:-p

w każdym razie jutro idę wyjaśnić

pewnie ściągneli ci bik i coś takiego zobaczyli, z doświadczenia wiem, że czasami bik zaciąga błędne dane, albo po prostu miałaś jakiś kredyt i została ci końcówka , będziesz musiała im pewnie tylko dostarczyć zaświadczenie, że taki kredyt jest spłacony i zamknięty, i będą musiały tam być wszystkie dane, eh ten bik potrafi namieszać, sama pracuję w banku więc wiem, że czasami wychodzą cuda

Hej.Wpadam tylko dać znać,że mam problem z laptopem i nie mam internetu..jak coś to jeszcze nie urodziłam:).Piszę od mamy.Nadrobię co się działo jak naprawimy komputer.Pozdrawiam.

pewnie ściągneli ci bik i coś takiego zobaczyli, z doświadczenia wiem, że czasami bik zaciąga błędne dane, albo po prostu miałaś jakiś kredyt i została ci końcówka , będziesz musiała im pewnie tylko dostarczyć zaświadczenie, że taki kredyt jest spłacony i zamknięty, i będą musiały tam być wszystkie dane, eh ten bik potrafi namieszać, sama pracuję w banku więc wiem, że czasami wychodzą cuda

mam nadzieję, bo wszystko ma pospłacane i tylko nerwów dostałam jak zadzwoniła do mnie babka
właściwie to myślałam, że się poryczę
hmmm kochana a co to jest ten bik?

Tabasia ja również dostałam antybiotyk bo posiew w pochwie wyszedł mi ujemny a w odbycie skąpy wzrost. Gin przepisała mi antybiotyk i kazała przyjąć 3 dni przed terminem czyli od 16 i do porodu chyba że coś nagle się ruszy to mam od razu podwójną dawke wziąść i później co 8 godz. Antybiotyk jest z grupy penicyliny więc mam nadzieje że w miare szybko się wchłania i jak coś zabezpieczy dzidzi, wogóle to mam nadzieje że te wieśniaki nie przeniosły się do pochwy :tak:

Nio prosze a się nam dziewczyny posypały Candy i Czarnuszka :tak:
Candy z małym napewno wszystko będzie dobrze :tak: trzymam kciuki nio a Czrnuszka rewelka tempo :tak: widze że przyśpieszacze podziałały :tak: dziewczyny gratuluje

My wróciliśmy z obiadku u rodziców, potem zjechała sę rodzinka - nasiedziałam się przy stole i nogi mam teraz jak słoniontko, kostek to już wogóle nie widać - teraz czas poleżakować i zregenerować siłki :tak:

hej laski

u nas nadal przeboje ze starszakiem, matko jaki on jest niedobry, ja padne przez tego dzieciaka, od jutra biore go w obroty bo inaczej zwariuje, karny jezyk bedzie grany

Mala za to rekompensuje nam cyrki brata bo jest super. Licze na to ze jeszcze troche i Mlody sie uspokoi, zeby wkoncu przyszla ta wiosna i moza bylo wylesc z tego domu bo mnie szlak tu trafi.

No i Mala sie obudzila...

reklama
Dzizas zostawic Was same na pare godzin :-D
Candy sie chyba troche nameczyla, co? Ale dobrze, ze juz po :tak:
A Czarnuszka? :szok::szok::szok: Przeszla sama siebie :-D Zrobila tesciowce na zlosc :-D:-D:-D No i jakie tempo!!!!!!!!

Effa jak Malutka? Czy radziecie sobie??? Jak z karmieniem??? Zdjecie sliczne :happy2:

Katrinka Ty pisalas kiedys o takiej cud maszynie, ktora robi ciasto na pierogi, trze ziemniaki na placorki itp.??? Jak sie nazywa? Sama bym taka chciala :-)

no tak,czekać na kolejkę, ale kiedy nasza ?:-D
Moja w srode :zawstydzona/y:
No to pewnie sie dowiem czy Szymus sie odwrocil po powrocie ze szpitala... Trzymam kciuki!!

Tabasia ja również dostałam antybiotyk bo posiew w pochwie wyszedł mi ujemny a w odbycie skąpy wzrost. Gin przepisała mi antybiotyk i kazała przyjąć 3 dni przed terminem czyli od 16 i do porodu chyba że coś nagle się ruszy to mam od razu podwójną dawke wziąść i później co 8 godz. Antybiotyk jest z grupy penicyliny więc mam nadzieje że w miare szybko się wchłania i jak coś zabezpieczy dzidzi, wogóle to mam nadzieje że te wieśniaki nie przeniosły się do pochwy :tak:
Wiesniaki :-D:-D:-D
No w sumie racja, Ty tez Moni dostalas antybiotyk. Wiolonczela sie pytala o to glownie. I pamietalam tylko o Candy.
Mi tez wyszlo to g*wno :zawstydzona/y: Na szczescie nic wiecej, zadnych grzybow czy drozdzy, wiec pewnie w szpitalu podadza mi antybiotyk i bedzie oki :tak: Moze mniej sie tym przejmuje, bo przy cc Maly sie chyba nie zarazi...

Ja jeszcze dzis kupilam jeden kocyk :-D I mate na przewijak, bo tamta mi sie nie podobala, tasiemke i pudelko na smoczek. Bylismy na pysznym obiadku, a teraz odpoczywamy. Jakos dzis sie uspokoilam i nawet jestem pozytywnie nastawiona do porodu. Pewnie sie jutro znowu rozmysle :-D:-D:-D

Do góry