reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

tak patrze, to te ktore zostalyscie macie termin po mnie - jestescie w 38 tygodniu w wiekszosci, a ja zaczynam 40... Ale to oczywiscie o niczym nie swiadczy - i tak mnie przescigniecie :-D

ciekawe jak tam Miloszek od Candy... Mam nadzieje ze jego stan sie poprawil...

reklama
Kobietki a jak candy rodziła sn? Ile z nas juz ma to za soba niesamowite że takie tempo , mnie dzis dopadł emocjonalny kryzys w sensie jak ja sobie dam rade jak to wszystko ogarne . A i mam pytanie dziewczyny które nie robiły badania na paciorkowca dostałyscie atybiotyk przy porodzie a dzieciaczek po ? I proszę piszcie więcej bo uwielbiam was czytac. Pozdrawiam

moja śpi, tylko szkoda, że nie w nocy ;P

mam pytanie: jeśli Ola jest na butelce, to czy i czym, mogę ją dopajać???

bo czasami mam wrażenie, że jej sie po prostu pić chce... szczególnie, jak w pokoju jest suche powietrze...

wiolonczela - ale widzisz ze juz nie ma komu pisac :-D Garstka nas jest... Masakra po prostu - ja tylk osiedze i kombinuje - przypomnialo m isie ze Czarnuszka wczoraj szorowala dywan, ale jakos nie chce mi sie isc w jej slady :-D

ionka - moim zdaniem najlepiej sama woda, ale moze poniewaz to malutki wczesniak jest to woda z glukoza (ja na samym poczatku kilka razytez dawalam wode z glukoza zanim przeszlam na sama wode - dziek itemu Jas ja lubi do dzisiaj) - nie pameitam proporcji, ale tej glukozy to malutko (tak na czubek lyzeczki) no bo wody tez raczej malo (20ml? 30?).
Sa herbatki juz od 1 tygodnia, ale moze jednak jeszcze troche poczekaj z nimi.,

Nie było mnie na BB max 2 dni a tu gonitwa ! Szalone Marcówki ! :-D:-D:-D

Pięknie sobie radzicie na porodówkach kochane :-)

Czarnuszka miała termin po mnie a tu już rozpakowana ... i to w jakim stylu heheh

Chyba od przyszłego tygodnia postaram się więcej czasu spędzać w domku ...

Macie już biustonosze laktacyjne ? Cały czas zastanawiam się czy zakupić ... dzisiaj nawet przymierzałam.

no i kolejne się posypały :D bardzo dobrze :D
oby z maluszkiem Candy było wszystko ok, musi być :)

Wy tak o jedzeniu ciągle, a ja od porodu na nic nie mam apetytu... wpycham w siebie na siłę, bo wiem, że muszę coś jeść, ale na samą myśl o żarciu mam mdłości :/
w sumie teraz to już lepiej jest, bo pierwszy tydzień to był masakryczny... nie wiem, dlaczego tak mam? to normalne?

mąż tez juz cierpliwośc traci przez to moje niejedzenie, ale co ja poradzę? :(

to chyba przez zmęczenie tak mam...

mam pytanie: czy macie i jakie polecacie nawilżacze powietrza? wiem, że był taki temat gdzieś, ale wybaczcie, nie mam siły szukać...

kurcze, a mi położna powiedziała, że wody samej nie można???? no ale tak na zdrowy rozsądek to chyba woda najbardziej naturalna?
glukozy tutaj nigdzie nie kupię :/ myslałam o tej herbatce z kopru włoskiego, ona jest od 1go tygodnia... a Olcia dziś szaleje bo ją brzuszek boli, kupki nie robiła od wczoraj :(

reklama
byl temat i ja polecalam swoj - dosyc drogi ale uwazam ze wart swojej ceny - dziewczyny narzekaly ze maja po jakims czasie po wlaczeniu nawilzacza mokre rzeczy dookola, a ten moj tego nie robi - ma funkcje mgielki cieplej i zimnej, ma tez timer wiec mozna nastawic na noc, ma pilota (ale to bajer zbedny :-D), funkcje ozonowania powietrza - taki mam NAWILŻACZ JONIZATOR ULTRADŹWIĘKOWY HB UH 1060 (949198770) - Aukcje internetowe Allegro

nowy jest dosyc drogi http://www.katalog.hbpolska.com.pl/towar.php?t=179 - my kupowalismy w SATURNie

Do góry