kingusia1991
Fanka BB :)
kingusia a moze ty powinnas isc d szpitala na jakies ktg czy cos??
Jutro mam wizytę w szpitalu z położną, ale raczej już termin tylko ustali wywołania
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
kingusia a moze ty powinnas isc d szpitala na jakies ktg czy cos??
- Ooooooooo już cośnoo mała cos działać zaczęła... skurcze co 7 minut... zobaczymy czy znow sie zatrzyma czy pojdzie dalej hhe
hehe dobredziołszki mam dla was rade...
...jak się tak boicie siusiać to siusiajcie przez palce...dzidzia wtedy ewentualnie na dłoni wyląduje
patinkakrk trzymam kciuki za Twoje już przeterminowane dziecię ;-)![]()
- ja tez z tego co wiem to nie, tylko niektore tak maja.a ja zadam kolejne pytanie do ogółu ale to raczej do tego wieloródkowego lubpo narodzinach..
czy zawsze przez porodem ma sie biegunke?? czy kazdy ma...?
u mnie raczej takich objawow brak.. i nie wiem czy to zle czy co...:-(
ccaroline dziekuje
pisałam do Ciebie w sprawie tego "przyjecia do grupy"
ale odzewu brakplease o odpowiedz
![]()
Hej Dziewczynki,
Wlasnie wrocilam ze szpitala, Maly wazy 2700g, cos pitolili, ze malo, ale po kim ma byc duzy skoro ja sie urodzilam 2700, a M 3200.
Za tydzien popoludniu przyjmuja mnie do szpitala, a w srode rano 10 marca mam cc. Jestem przerazona! Tak chcialam rodzic naturalnie((
Ale najwazniejsze, zeby Maly byl zdrowy!