reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

reklama
noo mała cos działać zaczęła... skurcze co 7 minut... zobaczymy czy znow sie zatrzyma czy pojdzie dalej hhe
- Ooooooooo już coś :)

dziołszki mam dla was rade...:-D
...jak się tak boicie siusiać to siusiajcie przez palce...dzidzia wtedy ewentualnie na dłoni wyląduje :laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:

patinkakrk trzymam kciuki za Twoje już przeterminowane dziecię ;-):-D
hehe dobre :)) przez palce :)

a ja zadam kolejne pytanie do ogółu ale to raczej do tego wieloródkowego lubpo narodzinach..
czy zawsze przez porodem ma sie biegunke?? czy kazdy ma...?
u mnie raczej takich objawow brak.. i nie wiem czy to zle czy co...:-(
- ja tez z tego co wiem to nie, tylko niektore tak maja.

A niewiem czemu ma byc wiekszy...na ostatnim usg w 34 tygodniu wazyl 3 kg

Ja już po zakupach, kupiłam tylko bluzeczkę dla siostry

Mama wystrzeliła z rewelacyjnym pomysłem- urlopu jej się zachciało, bo od wakacji nie miała, jest już przemączona i chciałaby jeszcze na narty pojechać. :baffled:Z tym, że jak ona by wyjechała, to mój mąż miałby całą firmę na głowie- A co jak zacznę rodzić:wściekła/y:, ona nadal nie pojmuje, że jestem już w 9 miesiacu:no: Powiedziałam, że jechać to może, ale dopiero w maju. Uroki rodzinnej firmy eh

Hej Dziewczynki,
Wlasnie wrocilam ze szpitala, Maly wazy 2700g, cos pitolili, ze malo, ale po kim ma byc duzy skoro ja sie urodzilam 2700, a M 3200.
Za tydzien popoludniu przyjmuja mnie do szpitala, a w srode rano 10 marca mam cc. Jestem przerazona! Tak chcialam rodzic naturalnie :(((
Ale najwazniejsze, zeby Maly byl zdrowy!

Nie przejmuj się ani wagą ani tą cesarką:-). Już kiedyś pisałam, że mniej bym się bała cesarki niż naturalnego porodu. Każda z nas czegoś się boi mniej lub bardziej, tak czy siak musimy to przeżyć, już nie mamy wyjścia:tak::-) Ja to się modlę by mój nie był większy niż 3500g, jestem niska i drobna- dzidziuś 3kg to taki akurat do urodzenia;-)

renif- ty to masz się dobrze z mężem, ciekawe, czy mój by wiedział gdzie jest ta szyjka, może dam mu poszukać:-p bo ja sama nie wiem, gdzie ona się znajduje:zawstydzona/y:

Sorki, że mój post taki opóźniony, ale zadzwonił M i mi przerwał pisanie:-p

Gdyby posiedział dłużej pewnie więcej by ważył, super, że moniskabe ma już maluszka przy sobie i pomysleć, że termin miala tylko 3 dni przedemną:errr: A moja mama chce jechać na urlop co za nieodpowiedzialna babcia:-D

reklama
Do góry