reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

Hej Dziewczynki,
Wlasnie wrocilam ze szpitala, Maly wazy 2700g, cos pitolili, ze malo, ale po kim ma byc duzy skoro ja sie urodzilam 2700, a M 3200.
Za tydzien popoludniu przyjmuja mnie do szpitala, a w srode rano 10 marca mam cc. Jestem przerazona! Tak chcialam rodzic naturalnie :(((
Ale najwazniejsze, zeby Maly byl zdrowy!

reklama
tabasia po początku Twojego posta myślałam że urodziłaś :D :D :D

dziś okaże się ile mój mały waży bo w 35 tyg tylko 1980 g wyszło :/

Hej Dziewczynki,
Wlasnie wrocilam ze szpitala, Maly wazy 2700g, cos pitolili, ze malo, ale po kim ma byc duzy skoro ja sie urodzilam 2700, a M 3200.
Za tydzien popoludniu przyjmuja mnie do szpitala, a w srode rano 10 marca mam cc. Jestem przerazona! Tak chcialam rodzic naturalnie :(((

no faktycznie Alex duży nie jest ale jeszcze przez tydzień na pewno przybierze na wadze :tak:...
Współczuję tej CC :sorry2:...i trzymam kciuki...przynajmniej już wiesz kiedy jest ten wielki dzień :-)

Dziewczyny , śledzę co przeżywacie. Dwa razy miałam CC i nie wiem co to prawdziwe bółe porodowe... Trzymam kciuki za Was wszystkie.
Ewcia30 zajrzyj do przepisów kulinarnych , dodałam przepis na mięsko.

Hej Dziewczynki,

No Kochana to będziesz rodziła w moje urodzinki, a co do cc będzie dobrze!! Chociaż sama jej nie chcę, ale różnie może być.

Monika jeszcze się nie odzywała czyżby synek jeszcze nie wyszedł.

tabasia po początku Twojego posta myślałam że urodziłaś :D :D :D

dziś okaże się ile mój mały waży bo w 35 tyg tylko 1980 g wyszło :/
:-D:-D:-D
Tez malutki. Daj znac ile przybral na wadze.
no faktycznie Alex duży nie jest ale jeszcze przez tydzień na pewno przybierze na wadze :tak:...
Współczuję tej CC :sorry2:...i trzymam kciuki...przynajmniej już wiesz kiedy jest ten wielki dzień :-)
No ja mysle, ze do 3kg nie wiecej. Tak by fajnie sie rodzilo naturalnie takie male bejbe :sorry2:
Mieli mnie ciac za 2 tyg. ale u nas swieto, wiec juz za tydzien, nie dociera to do mnie!!! :szok: Ja chce jeszcze byc w ciazy!!! Nawet i 2 miechy :-D

reklama
Kochane, byłam na spacerku :) Myślałam że nie dojde do domku z powrotem ale doszłam! ;D ale uff, ciężko było.. Brzuch twardy jak skała i nie chciało popuścić.. Jeszcze szłam z kumpela i ona do mnie: co Ty tak patrzysz za siebie na ten chodnik? A ja jej mówie: no bo patrze czy wód nie gubie ;D Ale niestety nie.. ;| Aaaaa, tak Wam szczerze powiem że juz nie czekam na ten poród.. Przyjdzie znienacka zapewne ;) Teraz zbieram się powoli do okulisty :) Pochodzę później troszke po sklepie :) Przynajmniej się nie będę nudzić :) Kochane, któraś wspominała żebym okna umyła hehe. Nie umyje bo boje się że spadne.. Często mi sie w głowie kręci i wolę nie ryzykować ;) Co najwyzej podłogę mogę umyć bo mam stały grunt pod nogami ;] Patinkakrk, pytałas jak liczyć skurcze.. Hmm.. tak szczerze mówiąc to nie wiem, bo jak mnie łapia to są coraz mocniejsze.. Nie tak że jeden słabszy drugi mocniejszy.. Ale wcześniej tak miałam, pare dni temu, to wtedy liczyłam każdy..

Do góry