reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

Kamikaa widziałam że jesteś "aktywna", nie wstydz się i nie obrażaj,napisz jak się czujesz i co z Marcysią???jesteś na forum od początku,i nie musisz z niego uciekać...
czasem trzeba przyjąć krytykę innych ze spokojem...nie zawsze w życiu jest kolorowo.Mi osobiście twoje posty w niczym nie przeszkadzały i czytałam je tak jak każde inne...wiem że to forum dużo dla Ciebie znaczy i napewno jest Ci teraz cięzko,więc zapomnij o zaistniałej sytułacji,bo nikt zle dla Ciebie nie chciał...no chodz,chodzZobacz załącznik 219830

reklama
hej dziewczyny

my od dzis w domu
Mala jest sliczna zdrowa i tfu tfu bardzo grzeczna tfu tfu
Ja tez czuje sie dobrze ale generalnie narazie jest cyrk, Bartek bardzo za mna tesknil, na dodatek troche jest przeziebiony a dziadki az za bardzo sie wczuli w opieke nad nim i jak nas nie bylo to traktowali go jakby krzywda mu sie stala straszna bo nie bedzie juz jedynakiem ;-)
Bartek przez to jest calkiem zdezorientowany ale siostre przyjal bardzo dobrze.

Grtulacje dla wszystkich rozpakowanych i szybkich porodow reszty :)
Ja raczej teraz bede zadko wpadac, musze ogarnac ten domowy maly cyrk :)

Pozdrawiam.

Gratualcje serdeczne! Synek pewnie zadowolony z urodzinowego prezentu:-) rośnie mu kompan do zabawy.

Witam brzuszki.

Ja dziś postanowiliśmy z mężusiem odwiedzić teściową- mimo, że to daleko 100 km, ale zdecydowaliśmy się zaryzykować takie piękne słoneczko!! Nie żałuję, bo trochę się przewietrzyłam i powdychałam czystego powietrza.:-)

Ja też mam zmartwienie z tymi wodami. Bo coś mi cały czas mokrawo . Niby nie leci mi nic nagle, ale cały czas mam mokrawą wkładkę. Jeszcze się poobserwuję i we wtorek wybiorę się do szpitala. I tak mam iść na KTG.

Widzę, że na forum spore zmiany.:szok: Mi się chyba teraz lepiej podoba. Ale jeszcze nie wiem jak z funkcjonalnością.

Widziałam, że wczoraj był poruszany temat zwolnień. Ja dostałam do 14 marca, a termin mam na 8. Pan powiedział, że muszę do tego czasu urodzić, bo jeśli nie to muszę sobie jakoś u internisty załatwić zwolnienie. Wg niego w szpitalu nie wypiszą mi. Jeśli nie urodzę to do pracy będę musiała chyba pójść- ale by się zdziwili...:eek:

tuttobene, wavejka - gratulacje dla Was!!!
Madzi84- współczuję i trzymam kciuki za Bartusia. Musi być dobrze!!!

młoda mamuśka z laktacja to jest tak że...pokarm można wywołać nawet jeśli sie nie jest matką....Wystarczy przystawiać dziecko do piersi... Tak udowodniono, matki które adoptowały dzieci i bardzo tego pragnęły przystawiały je do piersi i proces laktacji sam się zaczął - tak słyszałam!

Kasaii dobrze, ze już w domku. Niezły prezent miał synek na urodzinki :)
Izulqa dawaj znać czy się coś rozkręca.
Ja jutro idę na 8 do szpitala na badania i mam nadzieje, że z Przemkiem wszystko dobrze i mnie nie zostawią.
Dobrego wieczorku brzuchatki i mamusie :)

Znowu mam co 12 minut skurcze.. Kurcze, skurcze mam już 5 godzin.. Tylko cholercia dalej nieregularne.. i chyba nic sie nie ruszy.. Czuje tylko parcie na pęcherz i odbyt.. Ale to chyba nic takiego :)

reklama
młoda mamuśka z laktacja to jest tak że...pokarm można wywołać nawet jeśli sie nie jest matką....Wystarczy przystawiać dziecko do piersi... Tak udowodniono, matki które adoptowały dzieci i bardzo tego pragnęły przystawiały je do piersi i proces laktacji sam się zaczął - tak słyszałam!
Ciekawe....:eek:
Ja tak bardzo chce karmić cycolem(względy ekonomiczne),że za bardzo panikuje...a co gniote piersi i sprawdzam czy siara leci to już mąż na mnie krzyczy.

Do góry