reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

Hej kochane :):*

Przepraszam za tak długą nieobecność, ale byłam w szpitalu od 10.08 do wczoraj.. :( Miałam zastój nerki. Ale już jest wszystko dobrze :) Dzidziuś się rozwija :) Już ma ponad 5 cm i ślicznie bije mu serduszko :) Lekarka mi go na USG pokazywała i strasznie się wierci :D fajnie będzie jak zaczne czuć ruchy :):):)

Pozdrawiam :):*

reklama

Przepraszam za tak długą nieobecność, ale byłam w szpitalu od 10.08 do wczoraj.. :( Miałam zastój nerki. Ale już jest wszystko dobrze :) Dzidziuś się rozwija :) Już ma ponad 5 cm i ślicznie bije mu serduszko :) Lekarka mi go na USG pokazywała i strasznie się wierci :D fajnie będzie jak zaczne czuć ruchy :):):)

witaj po przerwie, dobrze, że wszystko z Tobą i Maluszkiem w porządku:-)

Ten filmik jest cudowny:-) Aż nie chce się wierzyć, ze tak dużo się dzieje w naszym organiżmie...:-)
eh...nie wiem jak Wy, ale je już nie mogę się doczekać, kiedy zobaczę moje dzieciątko...:szok::-):-)

Hejka!

Wczoraj napisałam już prawie posta i mi laptop padł, bo słaba bateria, wrrrr:wściekła/y:

Więc od nowa:

kg - z Mikim przytyłam 26, ale to pewnie też dlatego, że chwilę przed się odchudzałam.

Płeć - juz w 12 tyg gin powiedział, że to chyba chłopiec, a z 22 mam zdjęcie jajeczek, bo Miko zadarł nózki do góry:-) Ponoc chłopca łątwiej wyczaić, no i jak już jest chłopiec to jest, a jak jest ,,dziewczynka,, to czasem gin moze się pomylić i potem zobaczyć dopiero jajeczka.

Ewcia, Poeta - doctus, Marti - witajcie! Gratuluję!
Marti, przykro mi z powodu strat.
Smartka, ja nie pomogę, bo nie miałam żadnych bóli, tylko cc z góry zaplanowane. Już wiesz, że nosisz chłopca??:-)
Mirosia, ostatni semestr to już z góki, dasz radę! Ja też pójdę, tylko jeszcze nie wiem czy teraz czy za rok, wciąż się wacham.
Maborka, cieszę się, że już lepiej! Co do usg to ja z Mikim nie płaciłam, ale teraz tak, choć to ten sam gin. Ale teraz przyjmuje u siebie, ma lepszy sprzęt, nawet to 3d. Płacę 120 zł za taką wizytę, ona jest w 12 i 22, no chyba, że chcę częsciej, ja teraz byam na takiej też.
Missiiss- moze mnie jeszcze wtedy nie bylo jak o tym pisalas:zawstydzona/y: To pedagogika, tak?? Ale, ze co, ze po niej w urzędach?? Po pedagogice?? Dobrze, ze nie ciągnęłaś studiów, które Cię nie interesują. Ja niestety tak i załuję do dziś.
Dronka, Mirosia - ja też schizuję jak w jakis dzień objawy mniejsze czy prawie wcale ich nie ma, no ale teraz już na powoli mijać będą.
Saori, gratki widoku! I super, że wsio oki:-)
xXxIzuLQaxXx, jeszcze nie miałśmy okazji się poznać, witaj i dobrze, że u Was wszystko dobrze!

Aaaa, filmiku też nie widzę :/

Idę robić śniadanko, buziaki!

No nareszcie z Kochana:-)
Już tak się stęskniłam, myślałam, że nas opuściłas:-( Cieszę się, że z Wami wszystko dobrze. teraz zaglądaj do nas częściej:tak:

To mówicie, że w 12 tyg juz mozna płec rozpoznac..hmm:-) ja idę do gina we wtorek..:-) No ciekawe czy cos już zobaczy czy jeszcze nie będzie wiadomo:-D

a ja juz bylam na badaniu krwi - przy okazji wzielam tez synka na badania kontrolne no ale oczywiscie poszedl z nami moj maz zeby Jasia trzymac bo mi byloby ciezko trzymac go tak zeby nie patrzec na igle bo panicznie nie lubie (i boje sie) tego widoku...
No i przezylismy :tak:

milego dnia zycze :-)

lila dokladnie takie studia: pedagogika specjalizacja: zarzadzanie w oswiacie i doradztwo :-) ale zastanawiam sie czy sobie nie zmienic na wczesnoszkolna angielskim ale to chyba i tak mozna zmienic specjalizacje po roku tak mi sie wydaje... z reszta ide zlozyc papiry o stypendium to sie jeszcze dowiem bo w sumie chcialabym zrobic studia latwe zeby bylo to wyzsze i juz. w ogole to chcialam bym studiowac turystyke ale musialabym z opola do wro jezdzic a z brzuchem nie dam rady :no:to jedyne co bym sie uczyc chciala no ale coz... nie ma sie co sie lubi to sie lubi co sie ma

reklama
xXxIzuLQaxXx- dobrze że już za nami jesteś.
Zauważyłyście, że dawno Rybka się nie odzywała:confused:. Ona biedulka wymiotowała strasznie i cały czas leżeć musiała. Mam nadzieję że wszystko u niej w porządku.

Piszecie, że dolegliwości ciążowe znikają. Ja też od ponad tygodna dobrze się czuję. Coraz bliżej II trymestru:-). Tak ciąża mogłaby wyglądać jak dla mnie:-p.
A i brzuszek u dołu coraz bardziej mi się zaokrągla:tak:

Do góry