Agniesiak85
Fanka BB :)
Ja tez już uciekam do wyrka;-):-)
Do jutra
Do jutra
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
...tyle kobiet wytrzymało, może i ja dam radę,
za to jestem PEWNA, że mój mąż by nie przeżył pierwszych skurczów hahahaha
jako kobiety chyba jesteśmy bardziej wytrzymałe na ból
Tak bardzo bym chciala obejrzec ten filmik ale nie moge bo mam viste a ona nie sciaga w tym i nie moge tego otworzyc ,chcialam zainstalowac ale nie da rady wrrrrrrrrrrrrr
moze ktos podsunie jakis pomysl
Dziewczynki, jeszcze mam takie pytanko: czy któraś z Was ma może słaby wzrok i bierze jakieś witaminki na oczęta? Chyba wit A powinno się brać. Ja mam bardzo słabe oczka, a ostatnio obserwuję, że jakby gorzej jeszcze trochę widzę. Martwię się, bo moja siostra miała wadę wzroku minimalną, a w dwóch ciążach wzrok jej się strasznie popsuł. Musze powiedzieć o tym gin, ale ciekawa jestem czy któraś z Was miała takie problemy?
No to się rozpisałam :-)
Filologię polską - muszę ciągle czytać ogromne powieścidła w tempie sprinterskim... Używam kropli, witaminy A itd., ale ogólnie okulistka mi dała dobrą radę, żebym zmieniła kierunek Mam nadzieję, ze mi się teraz nie pogorszy, bo chyba rzeczywiście będę musiała to zrobić...
ja tez w tym roku ide na wesele mojej siostry 19 wrzesnia to bedzie akurat koniec 3 miesiąca i nie mam jeszcze pojęcia w co sie ubiore, bede musiala zakupic jakąś sukienkę, choc ostatnio to co impreza to ja sukienke kupuje, ubieram ją jeden raz a potem lezy w szafie i na co mi to?? ale do siostry to musze miec nową kiecke
za to w przyszłym roku szykują mi sie na ten momemt 3 wesela, ale juz wtedy dzidzia bedzie wiec zobaczymy jak to wyjdzie z naszą obecnością na tych weselach.
Bylam dzisiaj na gorącej czekoladzie i w zyciu nigdzie takiej pysznej nie piłam, az sie zastanawialam czy drugiej nie zamowic ale stwierdzilam ze jak bede miala smaka to jutro jeszcze pojde.
Ja też mam takie dni że jestem przemęczona i wogóleLila, pesymistycznie jakoś tak... no nie wiem sama. Może trochę za dużo artykułów o bliźniakach na necie, dużo też myślałam o sytuacji Missiiss. Nic złego się nie dzieje...
No może poza tym, że czasem mnie serducho jakoś pobolewa i duszno mi się robi i mnie jakby zatyka. Do tego te mdłości...
Nie myślcie o mnie źle, ale czasami mam dość...
Ja tam wolę na razie nie myśleć o porodzieco za film:-):-)... poryczałam się na końcu, a sam poród wcale nie przeraził.
Teraz mojemu P jest niedobrze...o rajku, rajku
Mag odejmij godzinke od czasu polskiego Przewaznie w lozku leze juz kolo 22, ale zasypiam grubo po 23 strasznie pozno, ale zawsze mam tyle rzeczy do zrobienia, wczoraj o 22 na przyklad gotowalam zupe pomidorowa, bo obiecalam kolezance, ze jej dzis do pracy przyniose a niewyspana jestem jak nie wiem, bo wstaje codziennie o 6:30 :-( i juz po 21 a ja jeszcze musze sie umyc i takie tam...tabasia ty to nocny marek jesteś, ja już koło 9 wskakuje do łóżka, jeszcze coś zawsze oglądam lub czytam, ale po prostu nie mogę dłużej
strasznie wypadają mi włosy, więc wczoraj poszłam do fryzjera i obcięłam równo z brodą, tylko chya powinam brać jakies witaminy, ale nie wiem jakie
Kamilka, to ja poprosze jutro takie sniadanko :-) mniam, mniamWitajcie z rana
Zapraszam na sniadanko ,soczki ,kawke ,kakao dla kazdego cos dobrego
Dzisiaj w nocy nie moglam spac z boku na bok i nic pol nocy takie jaja az w koncu jakos zasnelam ,rano wstalam na siusiu i dalej spalam Wczesniej musialam po nocach wstawac bo mnie pecherz bolal teraz juz chyba sie wszystko przyzwyczailo i moge do rana spac .
od wczoraj mnie juz nie bola piersi ,mam tylko nadzieje ze to dobry znak ,mdlosci raz sa raz nie ale chyba tez juz odchodza ,tylko jak za duzo zjem to mnie muli .
Juz nie moge sie doczekac piatku bo cos mnie denerwuje achhh sama juz nie wiem raz dobrze raz zle to chyba te hormony wariuja czy jak ?
Sniadanko bedzieKamilka, to ja poprosze jutro takie sniadanko :-) mniam, mniam
Fajnie, ze juz nie latasz na siku, ja przynajmniej 2-3 razy w nocy musze ale zawsze tak mialam
;-)
Sniadanko bedzie
Ja tez ogladalam taki podobny film bo ten mi sie nie otwiera wrrrrrrrrrr ale na you tube tez sa i ja jestem jakas miekka dupa i placzek i nie wolno mi tego ogladac bo rycze jak bobr ,maz krzyczy ze kompa wylaczy jak nie przestane nosem siorpac a po cichu plakac
........./QUOTE]
no tylko nie "miękka dupa"
bo ja jestem płaczliwa, ale nigdy bym tak nie nazwała siebie
mój mąż też się przejął, abym za bardzo nie płakała na tych filmikach,
ale przecież to łzy wzruszenia, a nie jakiś stres
więc pozytywnie
wszystkie trzymamy za siebie nawzajem kciuki, aby ciąża i poród
przebiegły bez problemów, i byśmy powitały zdrowe maleństwa w marcu
(choć widać, że się nie możesz doczekać i już byś we wrześniu chciała rodzić )
co do witaminy A to nie wolno jej nadużywać w 1 trymestrze ciąży
zerknij tu lub poszukaj informacji w necie: Smyk