reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

reklama
Hej ale dziwne to nowe forum...nie za bardzo przejrzyste i w ogole mam nadzieje ,ze to jeszcze pozmieniają.

U mnie nocka taka sobie ledwo juz spac mogę na tym prawym boku tak mnie wszystko boli!!!

Jutro w koncu do gina!!!!mam nadzieje ,ze poznam termin cc.

Moniskabe no może poczekaj co bedzie sie dalej dzialo!!

Tutibene GRATULUJĘ!!

Witam się i ja,
widzę, ze wczorajszy dzień przyniósł sporo wieści. Szkoda tylko, że raczej smutnych.
Tuttobenne gratuluje synka. Naprawde duży- dobrze, że miałaś cc.
Wavejka gratuluje córci- trzymam kciuki za zdrówko małej.
Madzia- zdrówka dla synka i dużo wytrwałości dla Ciebie i Twoich bliskich.

wiesz no wg OM... wg usg wlasciwie tez.. chociaz w 32 tyg uslyszalam ze dopiero kolo 6 urodze bo za male dziecko.. ale przedwczoraj wcale taka mała nie była bo juz 3750 podobno... tak ze zobaczymy jak sie dzidzia zbierze:)

dzień dobry niedzielnie:-)

faktycznie jakos dziwnie z nowym wyglądam BB:tak:

Monika-może faktycznie na wszelki wypadek pojedz do tego szpitala. 40 km to przeciez nie tak daleko, przejechać się można dla pewności. A coś czuję ze skoro ty bez czopa chodzisz, to możesz w nocy zacząc rodzić jak nic
:-D
Mnie tez czyści od rana i brzuchol boli:-( w ogóle dziwnie sie czuję. A przede mną jeszcze 9 dni.Spuchnieta jestem na maksa, woda znowu chlupocze w stopach:-(Ale z dobrych wiadomości to brzuch mi opadł znacznie i już cycochy nie leżą mi tak na brzuchu więc skóra na nim nie boli:-)

chyba na 12.00 poczłapiemy do kościóa bo pogoda śliczna.
na razie

Nie, ja mam wrażenie że śmiga fajnie :)

Moniskabe, ruszaj tyłeczek do spzitala ;P Mi jakby tak się stało to już bym tam była hehe. Ja mam blisko.. A Ty? Daleko.. Nie czekaj tylko jedź ;) i powodzenia jakby co :)

ramari mnie chodzi normlanie tylko denerwuje mnie to ze sie samo nie oswieza i nie dodaje wiadomosci jak przedtem tylko trzeba sobie odswiezyc strone samemu...:wściekła/y:

reklama
Do góry