reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

Czesc dziewczyny ale mialam okrutna noc!!!
Koscie cipne i biodrowe dalej mnie okrutnie bola przy
poruszaniu sie!
Nie wiem czy nie przejade sie w nastepnym tygodniu do
szpitala, ale to chyba normalne???:sorry::sorry::sorry:
Niby sie wszystko poszerza, tak mi lekarz powiedzial jak
mnie wczesniej bolalo!
Siostra mnie odwiedzi ma przyjechac w niedziele, hurrra
w koncu, bo juz sie okrutnie nudze sama w domu.
Powiedzialam jej zeby mi kupila te herbate z lisci malin?
Pisalyscie, ze jest dobrze ja pic pod koniec ciazy?!
A gdzie ja ma zakupic? W aptece? Ile kosztuje?
wiolonczela42 A sa jakies objawy jak sie go ma?
Tutaj bym musiala pewnie prywatnie robic!
burza Tez mam nadzieje, ze urodze przed terminem ale jak narazie nic na to nie wskazuje, brzuch wysoko i chyba brak skurczy zapowiadajacych. Tylko ten bol kosci, jak stara nienasmarowana szafa!!!
w57vskjold61nkge.png

reklama
Czesc dziewczyny ale mialam okrutna noc!!!
Koscie cipne i biodrowe dalej mnie okrutnie bola przy
poruszaniu sie!
Nie wiem czy nie przejade sie w nastepnym tygodniu do
szpitala, ale to chyba normalne???:sorry::sorry::sorry:
Niby sie wszystko poszerza, tak mi lekarz powiedzial jak
mnie wczesniej bolalo!
Siostra mnie odwiedzi ma przyjechac w niedziele, hurrra
w koncu, bo juz sie okrutnie nudze sama w domu.
Powiedzialam jej zeby mi kupila te herbate z lisci malin?
Pisalyscie, ze jest dobrze ja pic pod koniec ciazy?!
A gdzie ja ma zakupic? W aptece? Ile kosztuje?
wiolonczela42 A sa jakies objawy jak sie go ma?
Tutaj bym musiala pewnie prywatnie robic!
burza Tez mam nadzieje, ze urodze przed terminem ale jak narazie nic na to nie wskazuje, brzuch wysoko i chyba brak skurczy zapowiadajacych. Tylko ten bol kosci, jak stara nienasmarowana szafa!!!
w57vskjold61nkge.png

ja ta herbate zakupilam w sklepie ZIOLA :-)

kosztowala cos ponad 3zl :-)

ale jak na razie to nie wiem jaki skutek, ponoc pomaga przy porodzie;-) pewnie nie zaszkodzi ;-)

mnie kosci cipne:-) tez wczoraj bolaly, ale to chyba ze za duzo chodzilam, dzis nie bola ale znow czeka mnie troche latania

do wieczorka dziewczynki:-)

Młoda mamusia-GRATULUJE DZIEWUSZKI!!!:-)W końcu się doczekaliście:-)

Ja też jestem miłośniczką CH Mademoiselle:-)Ale od paru lat jestem wierna zapachowi "Euphoria" Calvina Kleina, zuzywam teraz chyba z 3 butelkę a'100 ml. W międzyczasie wyszły jej różne odmiany a ja dalej wierna klasycznej:-D
Mmm, ja też uwielbiam ten zapach, ale ten pierwszy klasyczny. Wiesz jak cierpiałam na brak gotówki, to zamówiłam sobie z AVONU zapach Treselle Seduction, troszkę przypomina CK.

Witam Brzuchatki!
Ja tylko na chwilkę zajrzałam i wracam do łózka bo czuje sie fatalnie. Mama nadzieję że wyzdrowieje jak najszybciej, ale z tego co widać z dnia na dzień jest coraz gorzej. Wogole to znacie jakies domowe sposoby na pożądne przeziebienie, bo biore tylko Sinupret ale on za bardzo nie pomaga. :-(

Wiadomośc od Effa na odpowiednim wątku.

Kochana, ciepłe mleko z miodem i czosnkiem i do łóżeczka i się wygrzewać :)

witajcie;0

Mnie Neta wcielo i nie mialam jak napisac na watku...eheh:(:wściekła/y::-(

Naszczescie juz jestem.....ehehe:laugh2:

Iza-ja myslam ze ty juz masz Olivke obok siebie.,..a ty tu na BB

A na co ta herbatka z liści malin?

Moja gin mówi, że wywołuje skurcze i przyśpiesza poród. Przy poprzedniej ciązy piłam, ale nic nie przyspieszyła....a teraz nogi zaciskam, wiec nie piję.:tak:

Na dodatek mam chyba już 4 w tej ciązy opryszczkę!!!!!
Przed porodem Ignasia też mi się zrobila kilka dni wcześniej....w szpitalu nie pozwolili mi go całowac i zbytnio przytulac, bo to może być niebezpieczne dla noworodka!:wściekła/y::wściekła/y:
Przykleiłam sobie plasterek Compeed...mam nadzieję ze szybko pomoże.....ale pewnie nie za bardzo:eek::confused2:

reklama
Wróciłam z USG i tak mi nie jest wcale za fajnie:eek: bo okazało sie ze mam za mało wód płodowych ( oligohydramnios)..az mnie głowa rozbolała..fakt ciagle cos mi tam leci i myslalalm ze to uplawy..a wyglada na to ze chyba mi sie te wody sacza..no i w razie czego, jakby ruchy zaczely byc slabsze, mam zaraz sie zglosic, ale jak zwykle w takim momencie u mnie panika, ze co jak sie za pozno zglosze czy cos..ach..dobrze ze mam te zajecia dzisiaj to pomysle na momencik o czyms innym:eek:

Do góry