Dzień doberek. Ja tylko na chwilkę. Dzisiaj nocka nieprzespana od 3:40 Strasznie mi się spinał brzuszek, skurcze no i taki ból jakbym miała miesiączki dostać. Liczyłam te skurcze, co ile ale chyba z wrażenia nie mogłam się dopatrzeć kiedy te cholerstwo się zaczyna a kiedy kończy. Do tego po wizycie na siusiu zobaczyłam różowy śluz ze strużkami krwi. Więc koło 6 wylądowałam w wannie, nawet z tego strachu ze to juz nogi ogoliłam hihi ale chyba jeszcze nie rodzę. Zadzwoniłam już nawet do mojej gin i sie troche uspokoiłam. Lece z powrotem do łózka liczyć co ile te skurcze. Jesli beda regularniejsze i mocniejsze to chyba pojade na ktg. Do następnego...;-)
reklama
I ja sie witam, bardzo wyjatkowo, o tak wczesnej godzinie;-) normalnie to dla mnie srodek nocy;-) no ale dzisiaj na 10:30 wizyta, wiec juz z wrazenia spac nie moge nie wiem co mam robic..julek w przedszkolu jarek w pracy....to siedze slucham glosno muzyki i pije herbatke...i patrze sie przed siebie:-) a po poludniu na zajecia, nowy semestr sie zaczal....a w ncy kurcze tak srednio spalam..no nic mam nadzieje ze nie padne/nie urodze/ nie-wiem-co-jeszcze/ na tej uczelni;-)
ramari
Fanka BB :)
Dzień dobry brzuszki :-)
Witam się i ja. U mnie nocka straszna, wstawałam chyba milion razy. U mnie standardem jest jedno siusiu w nocy, a dzisiaj to chyba co godzine. Czy to coś oznacza?
Odnośnie tego zdjęcia co wklejała fiołkowa: 25904333.jpg - Rozmiar oryginalny - Fotosik.pl
Ja mam wielkości jak ta pani w 15 tygodniu, ale kształt to taki z tego 36 tygodnia. Zrobił mi się taki kanciasty, że z boku wygląda jak brzuch jakiegoś robocopa
Zastanawiam się czy tak sie dzieje na koniec ciąży czy to ja sobie coś wkręcam?
Witam się i ja. U mnie nocka straszna, wstawałam chyba milion razy. U mnie standardem jest jedno siusiu w nocy, a dzisiaj to chyba co godzine. Czy to coś oznacza?
Odnośnie tego zdjęcia co wklejała fiołkowa: 25904333.jpg - Rozmiar oryginalny - Fotosik.pl
Ja mam wielkości jak ta pani w 15 tygodniu, ale kształt to taki z tego 36 tygodnia. Zrobił mi się taki kanciasty, że z boku wygląda jak brzuch jakiegoś robocopa
k_aralajna
czesc dziewczyny
ja po sniadanku, musze ogarnac i znowu leciec
moj wyglada gora na ten 20,3 tydzien :-)
a ja juz prawie rodzic;-)
no moze to juz to, jak leci taki sluz to z reguly wlasnie sie zaczyna, fajnie:-)
a masz juz rozwarcie??
adelina powodzenia na wizycie i na uczelni, nie urodz tam;-)
ja po sniadanku, musze ogarnac i znowu leciec
moj wyglada gora na ten 20,3 tydzien :-)
a ja juz prawie rodzic;-)
Dzień doberek. Ja tylko na chwilkę. Dzisiaj nocka nieprzespana od 3:40 Strasznie mi się spinał brzuszek, skurcze no i taki ból jakbym miała miesiączki dostać. Liczyłam te skurcze, co ile ale chyba z wrażenia nie mogłam się dopatrzeć kiedy te cholerstwo się zaczyna a kiedy kończy. Do tego po wizycie na siusiu zobaczyłam różowy śluz ze strużkami krwi. Więc koło 6 wylądowałam w wannie, nawet z tego strachu ze to juz nogi ogoliłam hihi ale chyba jeszcze nie rodzę. Zadzwoniłam już nawet do mojej gin i sie troche uspokoiłam. Lece z powrotem do łózka liczyć co ile te skurcze. Jesli beda regularniejsze i mocniejsze to chyba pojade na ktg. Do następnego...;-)
no moze to juz to, jak leci taki sluz to z reguly wlasnie sie zaczyna, fajnie:-)
a masz juz rozwarcie??
adelina powodzenia na wizycie i na uczelni, nie urodz tam;-)
cześc ciężaróweczki
o dziwo wstałam w dobrym humorze, mimo że w nocy normalnie przestraszyłam się, że coś się zaczyna
dopadły mnie mocne skurczybyki i straszne mdłości
skurcze męczą mnie juz 3 noc , ale dopiero wczoraj doszły do tego mdłości i uczucie, ze chcę do kibelka...
to chyba po tym wczorajszym szaleństwie ze sprzątaniem
lecę dzisiaj do kolezanki i jej małego (bedzie miał 3 miechy), to się rozmarzę o moim Szymku
aha trzymam kciuki za wszystkie dzisiejsze wizyty
ładnie waży Oleńka, nie martw się bedzie akurat
zresztą wiesz, ze usg sa niemiarodajne:-)
hej, moja psiapsiół kupiła sobie takie hula-hop
SUPER KOLO HULA HOP Z MAGNESEM WĘGLOWYM PROMOCJA! (924508555) - Aukcje internetowe Allegro
na początku trochę boli, ale potem masakrystycznie modeluje brzuch
matuchno, a ty kochana nadal w dwupaku, trzymam kciuki za dzisiaj
ojojoj i co teraz?
hehehee;-);-);-)
w tej Modzie na sukces to już chyba każdy z każdym poszedł do łóżka i miał dzieci
ale że tak napiszę doustny antybiotyk czy dowcipny?
dziwne, wiem, ze dziecko dostaje antybiotyk na paciorkowca, może to masz?
a Szymek chyba dalej nieobrócony, zobaczymy we wtorek na USG
to normalne, ze dzieci teraz tak nam wypychaja brzuchy, że czasem przybieraja one kosmiczne kształty
o dziwo wstałam w dobrym humorze, mimo że w nocy normalnie przestraszyłam się, że coś się zaczyna
dopadły mnie mocne skurczybyki i straszne mdłości
skurcze męczą mnie juz 3 noc , ale dopiero wczoraj doszły do tego mdłości i uczucie, ze chcę do kibelka...
to chyba po tym wczorajszym szaleństwie ze sprzątaniem
lecę dzisiaj do kolezanki i jej małego (bedzie miał 3 miechy), to się rozmarzę o moim Szymku
aha trzymam kciuki za wszystkie dzisiejsze wizyty
Hej dziewczynki ja już po wizycie u gina Olunia rośnie jak na drożdżach waży już 3400 strach pomysleć że zostało jeszcze 3 tyg, kolejna wizyta za tydzień.
Mała pięknie ułożona do porodu ale po badaniu dowcipnym gin nie stwierdziła żeby pchała się już na świat, także pozostaje czekać i mieć nadzieje że przez te 3 tyg mała już tak nie przybieże na wadze
Miedniczka nerkowa sprawdzona, dalej jest poszerzona ale nie rośnie chociaż tyle
Zrobiła mi dzisiaj posiew na GBS wynik ma być w poniedziałek, no i ktg - tętno małej oki ale nie chciała się ruszać za to na usg nadrobiła i kopała sonde
Dodatkowo mam mierzyć 2 razy dziennie ciśnienie bo wyszło mi 121/91 ale to chyba przez to że wcześniej zdejmowałam kozaki przed zważeniem i strasznie się zmachałam
Ogólnie czekają mnie teraz cotygodniowe wizyty, usg i ktg a jak cos się zacznie dziać to do szpitala ;-)
A teraz biore się za nadrobienie tego co napisałyście
ładnie waży Oleńka, nie martw się bedzie akurat
zresztą wiesz, ze usg sa niemiarodajne:-)
a ja po porodzie to biorę się za hula-hop (super modeluje brzuch itp)
no i rolki to znowu na uda).
Lece na na wspolnej
hej, moja psiapsiół kupiła sobie takie hula-hop
SUPER KOLO HULA HOP Z MAGNESEM WĘGLOWYM PROMOCJA! (924508555) - Aukcje internetowe Allegro
na początku trochę boli, ale potem masakrystycznie modeluje brzuch
Hej!
A ja znowu w domu!!!
Przez wiele tygodni zamartwiama sie, aby ta moja Corunia nie urodzila sie zbyt wczesnie a teraz nie chce wyjsc.
Caly dzien w szpitalu nie przyniosl nic nowego. Wieczorem pozwolili jechac do domu. Jutro mam sie znowu wstawic.
Najprawdopodobniej przebija mi pecherz i wtedy cos sie ruszy. Mam nadzieje, bo juz jestem strasznie zmeczona tym wywolywaniem porodu.
matuchno, a ty kochana nadal w dwupaku, trzymam kciuki za dzisiaj
W
A wiecie co.. wrociłam z tej konsultacji ortopedycznej i dostałam skierowanie do cc Nie wiem czy smiac się czy płakac
ojojoj i co teraz?
Czekam na Hotel 52 nowy serial....mmmm uwielbiam tasiemce hehe no typowa baba...nawet mode na sukces ogladam bo nie ma co to ogladac...a co sie bede tylko Ciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii nikomu nie mówcie..
hehehee;-);-);-)
w tej Modzie na sukces to już chyba każdy z każdym poszedł do łóżka i miał dzieci
witam dziewczyny brałyscie moze antybiotyk na bakterie w pochwie? mi niestety cos ta znalezli niby mały wzrost ale gin zapisał antybiotyk i mała po porodzie tez chyba dostanie, nie wiem tylkko po co skoro mam rodzic przez cc? Mag jak maluszek odwrocił sie
ale że tak napiszę doustny antybiotyk czy dowcipny?
dziwne, wiem, ze dziecko dostaje antybiotyk na paciorkowca, może to masz?
a Szymek chyba dalej nieobrócony, zobaczymy we wtorek na USG
to normalne, ze dzieci teraz tak nam wypychaja brzuchy, że czasem przybieraja one kosmiczne kształty
marela
Podwójna marcóweczka ;)
i ja się rano witam
A ja nocka przespana - 2 razy spacerek do WC i spanko do 8:30 - u mnie to raczej mało kiedy spotykane. Zaraz lecę na zakupy a potem pranie i sprzątanie - bo już na chałupkę patrzeć nie mogę , ale mój kochany M w domu więc go trochę wykorzystam
A ja nocka przespana - 2 razy spacerek do WC i spanko do 8:30 - u mnie to raczej mało kiedy spotykane. Zaraz lecę na zakupy a potem pranie i sprzątanie - bo już na chałupkę patrzeć nie mogę , ale mój kochany M w domu więc go trochę wykorzystam
kochana nie chcę się straszyć, ale Koza na dzien przed porodem tez pisała o różowym śluzie
daj znać co i jak
Agniesiak85
Też ogladałam Hotel 52;-):-)Ja tez zmykam dziewuszki
Czekam na Hotel 52 nowy serial....mmmm uwielbiam tasiemce hehe no typowa baba...nawet mode na sukces ogladam bo nie ma co to ogladac...a co sie bede tylko Ciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii nikomu nie mówcie..
Dobranoc i słodkich snów Jutro weekend ciekawe czy ktoras sie rozpakuje;-)?
Dziewczynki witam!
Nocka średnia bo ze 3 razy na siku wstawałam.
Jadę zaraz do szpitala bo nie wiem co ztym zaświadczeniem mam teraz zrobic bo moj lekarz jeszcze nie wie, że je mam.. wizyta we wtorek i nie wiem czy mam czekac czy wczesniej. aj tam..
uciekam dam znac. Buziaki
u mnie patronaż to wizyta położnej i lekarza,
przyjeżdżają do domu
w ogóle mam o tyle łatwiej, że mama jest pielęgniarką środowiskową i pracuje ze świetna doktorką, więc nie mam problemu z szukaniem pediatry
tylko nie wiem czy Szymek nie będzie babci kojarzył tylko ze sczepieniami, igłami, ważeniem i mierzeniem
przyjeżdżają do domu
w ogóle mam o tyle łatwiej, że mama jest pielęgniarką środowiskową i pracuje ze świetna doktorką, więc nie mam problemu z szukaniem pediatry
tylko nie wiem czy Szymek nie będzie babci kojarzył tylko ze sczepieniami, igłami, ważeniem i mierzeniem
reklama