reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

a ja mam pytanie z zupełnie innnnnej beczki. musze kupic sobie jakąś maskare, a nie mam pojecia jaka..nie znam sie na malowidłach;) szukam czegos co nie bedzie zostawiac takich grudek dziwnych i takiego osadu://// no i nie sklejac..polecicie cos?:-)
polecam z avonu taką z silkonową szczoteczką (nie jestem przedstawicielem :-D)
ale serio fajnie się rozprowadza i właśnie nie ma grudek, ona ma z jednej strony takie dłuższe włoski. Muszę sobie tez zamówić, bo kupiłam polecana przez szwagerkę - ale właśnie takie grudki się robią i kruszy się pod okiem (żółty maybeline)

reklama
mysle ze tobie tez by sie przydalo !Sorry ale wkurzasz swoimi glupimi komentarzami ,ostatniotez atakowalas chyba IZE jesli dobrze pamietam ,jesli cie nerwyponosza na moje posty nie czytaj i wtedy oszczedzisz sobie pustych komentarzy albo postaraj sie czytac moje ze zrozumieniem bo to nie moje widzi misie i bo jatak chce i chce juz rodzic ! po to chodze do lekarza i ufam w to co robi lub robic zamierza a ze lekarz tylko czlowiek i tez sie myli lub bzdety wyprawia to nie moja wina :/Najlepiej kogos skrytykowac ale samemu nazekac to spoko .Dzisiaj marudze ja jutro bedziesz ty ale ja napewno tego nie bede komentowac przezytam i "w prawe wpadnie lewym wypadnie "
No ton twoich postów wyraźnie daje do zrozumienia kto tu jest przez nerwy ponoszony.
A Relanium dziękuję czasem mi się przydaje. I rozumiem wszystko ale każdy post z marudami i prowadzony monolog z własymi żalami. Zastanów się nad sobą poważnie i przystopuj koleżanko bo za chwilę możesz załować tego co piszesz.:no:

Dziecko się rejestruje w mieście, w którym się urodziło, mieszkamy w Lidzbarku Warmińśkim, Dawid rodził się w Olsztynie i musieliśmy tam go rejestrować, gdy mąż pojechał do Urzędu w naszym mieście kobieta powiedziała, że mogą też u nich zarejestrować, ale potrwa to dużo dłużej ponieważ jakieś pisma muszą wysłać itp. A akt urodzenia dziecka jest potrzebny np. Do becikowego, urlopu, czy wypłaty pieniążków z ubezpieczenia.

Ja używam takiego:
27229.jpg

i bardzo sobie chwalę. Nic nie skleja:tak:
hehe:laugh2: to mamy odmienne odczucia ... no cóż

No u nas położna była w poniedziałek, i ma przyjść w przyszłym tyg, powiedziała mi wszystko co powinnam wiedzieć, siedziała ok 2h, no a w przyszłym tyg idziemy z malutką na wizytę patronażową, czy jak to się tam nazywa :-p Póki co to bierzemy witaminki Cebion multi, ale jeszcze muszę poprosić panią doktor o witaminkę d3 :-)

reklama
Do góry