ionka
Fanka BB :)
heloł :-)
mycha, jak wieści??
Tabasia, wiem o dr Stempce, ale ja idę do innego, dr Brzozowski. byłam u niego kiedyś i wydał mi się ok, chociaz jedna koleżanka bardzo mi odradzała no nie wiem, zobaczę tym razem a z kolei o dr Stempce słyszałam, że teraz kasę tylko trzepie i liczy się dla niej ilość pacjentek, a nie podejście?
generalnie ile ludzi, tyle opinii :-)
też mam nadzieję zmierzyć tą przezierność, to będzie mój 11 tydzień wtedy, chyba się da już :-) na wszelki wypadek poczytam sobie o tym badaniu, żeby mnie w konia nie zrobił
pozwoliłam sobie skrócić Twą wypowiedź :-)
ad brzuszka- mi się znowu pojawił ;-) rano też jest, więc chyba coś się rusza ;-) bardziej na dole
wiecie, że ja nie wiedziałam, co to ta rwa?
ale z opisu wynika, że tez to miałam!!
faktycznie, niesamowity ból!
tylko ja myślałam, że coś w rodzaju skurczu mam??
jakby coś wyskoczyło ze swojego miejsca i nie mogło wrócić
mamy wesele w październiku i jeśli pójdziemy (bo jeszcze nie zdecydowaliśmy), to juz zaplanowałam eleganckie spodnie i bluzkę, mam fajną turkusową, krój taki, że się powinnam zmieścić i ładnie wyglądać :-)
przecież na wesele niekoniecznie trzeba ubierać się w kieckę.
na naszym weselu rok temu koleżanka ciężarna była w spodniach i pięknej tunice, wyglądała bardzo ładnie :-)
udanego urlopu!! :-)
echhh, tez bym sobie gdzieś wyjechała...
u mnie dziś super, nic nie mdli, apetyt dopisuje (oby nie za bardzo ) i ogólnie jest ok :-)
mycha, jak wieści??
IONKA jeszcze mam wiadomosc do Ciebie. Dowiedzialam sie dzisiaj, ze w Limerick co dwa tygodnie chyba ma przyjmowac, badz juz przyjmuje dr Sempka. Nie wiem czy ja znasz. Ja bylam wlasnie u niej na pierwszym USG i zrobila na mnie dobre wrazenie Ale juz odeszla i jest ten koles
Tabasia, wiem o dr Stempce, ale ja idę do innego, dr Brzozowski. byłam u niego kiedyś i wydał mi się ok, chociaz jedna koleżanka bardzo mi odradzała no nie wiem, zobaczę tym razem a z kolei o dr Stempce słyszałam, że teraz kasę tylko trzepie i liczy się dla niej ilość pacjentek, a nie podejście?
generalnie ile ludzi, tyle opinii :-)
też mam nadzieję zmierzyć tą przezierność, to będzie mój 11 tydzień wtedy, chyba się da już :-) na wszelki wypadek poczytam sobie o tym badaniu, żeby mnie w konia nie zrobił
...
czy nasze brzuszki już moze być widać??
...
...
rwa to taki ciągnący się ból okropny, który promieniuje od pośladka w dół nogi. I ani usiąść, ani się położyć( choć w znalezionej pozycji to chyba najbardziej można lezec)
pozwoliłam sobie skrócić Twą wypowiedź :-)
ad brzuszka- mi się znowu pojawił ;-) rano też jest, więc chyba coś się rusza ;-) bardziej na dole
wiecie, że ja nie wiedziałam, co to ta rwa?
ale z opisu wynika, że tez to miałam!!
faktycznie, niesamowity ból!
tylko ja myślałam, że coś w rodzaju skurczu mam??
jakby coś wyskoczyło ze swojego miejsca i nie mogło wrócić
Za p[oltora tygodnia mamy wesele i nie mam sie w co ubrac!! co myslicie lepiej kupic suknie ciązowa bede wygladac pieknie ale potem juz nigdy wiecej jej nie zaloze czy kupic poprostu spodnie na kant czarne ciazowe ktore potem sie przydadza i jakas koszule tez ciazowa???Czy nie bede wyglądała w tym za zwyczajnie??
mamy wesele w październiku i jeśli pójdziemy (bo jeszcze nie zdecydowaliśmy), to juz zaplanowałam eleganckie spodnie i bluzkę, mam fajną turkusową, krój taki, że się powinnam zmieścić i ładnie wyglądać :-)
przecież na wesele niekoniecznie trzeba ubierać się w kieckę.
na naszym weselu rok temu koleżanka ciężarna była w spodniach i pięknej tunice, wyglądała bardzo ładnie :-)
Dziewczyny żegnam się na jakies dwa tygodnie....
własnie wróciłam z pracy i biorę się za pakowanie...
Jutro wyjeżdzamy!!!
Trzymajcie się cieplutko!!!
udanego urlopu!! :-)
echhh, tez bym sobie gdzieś wyjechała...
u mnie dziś super, nic nie mdli, apetyt dopisuje (oby nie za bardzo ) i ogólnie jest ok :-)