reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

kurcze...a ja miałam iść do wanny...ale mój J poszedł do sklepu po papierosy i właśnie wysłał mi smsa ze bedzie za 30min (zapewne koledzy pod sklepem i piwko:no:)...i teraz muszę czkać z kąpielą...bo boję się sama być w domu bo czasami słabne w wannie echhhhhhhhhhh:sorry:

reklama
Mogłabym,ale coś się małej nie śpieszy chyba, chociaż odbija mi się głową w dół i ciągnie w dół... :eek: albo to mój organizm nie jest jeszcze gotowy? ja nie wiem od czego to zależne...
ale ciężko mi się dzisiaj oddycha nawet i boli podbrzusze :wściekła/y:
Ból w podbrzuszu taki ciągły jak na miesiączkę miałam przez dwa-trzy dni przed rozwiązaniem, więc może lada dzień :tak:
kingusia1991 na pewno urodzisz...i to jeszcze w tym tygodniu :-D:-D:-D

Jak mcgosia83 powiedziała, to już nie ma odwrotu!! :-D

Ból w podbrzuszu taki ciągły jak na miesiączkę miałam przez dwa-trzy dni przed rozwiązaniem, więc może lada dzień :tak:

Jak mcgosia83 powiedziała, to już nie ma odwrotu!! :-D

Obyście miały rację, bo ta końcówka jest najgorsza :wściekła/y:
a teraz to w ogóle mała się rusza i takie bąbelki w brzuchu czuję... a tam przecież powietrza nie ma :-D:szok:

reklama
Obyście miały rację, bo ta końcówka jest najgorsza :wściekła/y:
a teraz to w ogóle mała się rusza i takie bąbelki w brzuchu czuję... a tam przecież powietrza nie ma :-D:szok:

No i mi juz strasznie cięzko. Psychicznie to juz momentami jest fatalnie wszystko mnie drażni płakać mi się chce z byle powodu. A moj Leniwiec jakiś mało ruchliwy ostatnio tzn jak siedze z 15minut to zaraz tak sie kreci ze aż mnie momentaqmi boli:-(

Do góry