reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

Kurcze dziewczyny... ja sie na tym nie zna,.. niedoswiadczona jestem ale jak to jest z tym twardniejacym brzuchem... jak jest taki twardy i mnie troche boli albo kluje to sa juz skurcze jakies przepowiadajace czy co? bo juz sie pogubiłam..:zawstydzona/y:

No właśnie i mnie zstanawia jak wyglądają te porodowe skurcze, bo za kazdym razem inaczej czuje. Raz mi brzuch twardnieje i poty mnie zalewaja tylko od brzucha w góre, raz to mi bol promieniuje od brzucha do kręgosłupa a wczoraj to mi sie taaaaaaaaaaaaaaaaaak kupke chcialo ale nic wiec juz nie wiem sama zgłupiałam :-p

reklama
No właśnie i mnie zstanawia jak wyglądają te porodowe skurcze, bo za kazdym razem inaczej czuje. Raz mi brzuch twardnieje i poty mnie zalewaja tylko od brzucha w góre, raz to mi bol promieniuje od brzucha do kręgosłupa a wczoraj to mi sie taaaaaaaaaaaaaaaaaak kupke chcialo ale nic wiec juz nie wiem sama zgłupiałam :-p
TE WŁAŚCIWE PORODOWE SĄ DUUUUUZO SILNIEJSZE Bolą tak że nie możeż nic mówić i tak regularnie się powtarzają.

to uderzenia goraca to tez cos "przepowiadajacego" bo normlanie od wczoraj to normlanie wietrze caly dom bo mam chwile ze sie poprostu ze mnie leje... jak w upał jakis..
a reszta marznie..:p

reklama
ja w 1 ciazy sebusia czulam tez normalnie z zebrach a bolalo cholernie a teraz moje dziecko nawet nie dociaglenlo do zeber bo wogole go nie czuje tak wysoko i nie czulam nigdy
A ja mam odwrotnie - w pierwszej ciąży czułam intensywniejsze kopniaki, ale nie sięgały tak daleko, a teraz młody się panoszy wszędzie - bardzo wysoko i bardzo nisko i daleko po bokach :tak:

Koza, gratulacjony podwójne :-)

Do góry