reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

reklama
moniska no po antybiotyk mam pójść jutro :-(
a to nie jest tak że skoro ja mam paciorkowca to i rodzice i oni muszą brać antybiotyk bo się zaraża np. na desce klozetowej???

Candy ja mam, ale mi lekarka powiedziała, że antybiotyk podaje się przy porodzie właśnie tak jak jest napisane w tym artykule od moniski.

cześć mamuśki :-)
właśnie wczoraj wróciłam z Zosią ze szpitala
a dzisiaj w nocy spałam pierwsze godziny :zawstydzona/y: od kilku ostatnich dni
postaram się napisać w odpowiednim wątku co się stało i co działo na porodówce
a
tak w skrócie: chlusnęły mi wody w piątek popołudniu
i sobotę w nocy miałam już Zośkę na brzuchu
:szok:
u nas wszystko ok

taki "zaskok" :-D
bo ja z tych, co chciały urodzić w terminie :-p
a urodziłam w 36t+6d

postaram się coś podczytać i trochę napisać, jak Zosią od czasu do czasu trochę pośpi ;-)

buziaki Wam wszystkim :-)
Zobacz załącznik 208490

zrobiłam zakupy, wlazłam na 4 pietro i ledwo zyję...:-(

niedobrze mi i łeb mnie boli, no i ten słodki ciężar w brzuchu:confused2:

już bym chciała być bez tego brzuchola:sorry:

no dobra, ponarzekałam i idę robić obiad - pomidorówka, klopsiki, ziemniaczki i warzywka na parze, a potem kimnę sie trochę;-)

MASAKRA!!!
Burdel w papierach i niekonsekwencja w przekazie informacji!!!
Wrocilam do domu :angry::angry::angry:
:angry::angry::angry:Jutro mam sie wstawic ponownie:angry::angry::angry:
A to bedzie moje 3 podejscie do porodu!!!
Juz mam dosc!!!!
Do du..!!!

no za bezczelność, tak cię potraktować:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

hej mamuśki

u nas ok mały rośnie zaczyna już wreszcie przybierać na wadze więc wierzymy że szpitale nas ominą:tak::tak::tak: córcia super reaguje na malucha jest dzielną starszą siostrą:tak:
ja czuje się nad wyraz dobrze:tak::tak::tak::tak: to chyba nagroda za całą ciąże

dziś byliśmy już na rodzinnym pierwszym spacerku:tak::tak::tak::tak:

ja rozkręcam się kulinarnie i domkowo sprzątam piore gotuje dziś zamierzam upiec drożdżówkę jestem pełna życia i energii
mały łądnie śpi i je już ma swoje dwie pory aktywności rano i koło 16:tak::tak::tak:

gratuluje nowym mamuśką rozpakowanym:-D:-D:-D coraz nas więcej:-)
reszcie łatwego porodu:tak:

cześć kochana, super, że już jesteś na wysokich obrotach

Ale mam mdłości kochane.. Już mam ich dość.. Jeść praktycznie nic nie dam rady od soboty.. :( Oby się nie okazało że złapałam jakąś bakterie.. Oddałam kupke do analizy.. Za 2-3 dni mam mieć wyniki.

reklama
Do góry