moniSkaBe
Fanka BB :)
a.. dziewczyny, myslicie ze jak teraz zaczne sie kochac z mezem to nie wywolam porodu? czy jeszcze lepiej poczekac?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jak nie będzie kontaktu ze spermą, to chyba nie ma się co obawiaća.. dziewczyny, myslicie ze jak teraz zaczne sie kochac z mezem to nie wywolam porodu? czy jeszcze lepiej poczekac?
Proponuję tak czy siak użyć prezerwatywy i bakterie się nie dostaną. A on jest jeszcze w worku owodniowym, więc tym bardziej jest bezpieczny:-)w sumie to bardziej chodzi mi o to czy nie zaszkodze niuniowi. tzn czy nie nabawie sie jakiejs infekcji itp w zwiazku z tym rozwarciem nieszczesnym..
Dopiero teraz doczytałam posta. Jaka ona maleńka i prześliczna! Piękne zdjęcie:-)cześć mamuśki :-)
właśnie wczoraj wróciłam z Zosią ze szpitala
a dzisiaj w nocy spałam pierwsze godziny od kilku ostatnich dni
postaram się napisać w odpowiednim wątku co się stało i co działo na porodówce
a
tak w skrócie: chlusnęły mi wody w piątek popołudniu
i sobotę w nocy miałam już Zośkę na brzuchu
u nas wszystko ok
taki "zaskok"
bo ja z tych, co chciały urodzić w terminie
a urodziłam w 36t+6d
postaram się coś podczytać i trochę napisać, jak Zosią od czasu do czasu trochę pośpi ;-)
buziaki Wam wszystkim :-)
Zobacz załącznik 208490