reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

Hej dziewczyny, a ja zmartwiona od rana, a wlasciwie od wczoraj. Prawie w ogole nie czuje ruchow dziecka. W sobote tak brykala ze sie nawet zastanawialam czy nie za bardzo, a tu wczoraj prawie w ogole i dzis tez jeszcze nic:( strasznie sie boje czy na pewno wszystko jest ok:(

jedź albo do szpitala albo do jakiejś przychodni gdzie chociaż sprawdzą czy wszystko ok, nie zwlekaj

reklama
Moja niunia też jest aktywna o sowich porach a najbardziej wtedy kiedy jestem głodna a 0 ruchów po jedzeniu - chyba sobie robi wtedy siestę:sorry:

ja również współczuję Izie, moja bratowa też strrasznie się męczyła, 2 dni co chwilę ją z skórczami brali na porodówkę a i tak skończyło się cc, dlatego ja biorę położną, nie mam zamiaru tak się męczyć o nie :no::no:

a mi dziewczyny jest tez tak goraco, i tez tyle pije ze szok, nie nastarczamy kupowac zgrzewek mineralnej:-)

teraz posprzatalam, poprasowalam i okno na osciez otworzylam bo normlanie pot sie ze mnie leje, musze sie wykapac;-)

reklama
Cześć brzucholki:-)

Po brzydkim, śnieżnym weekendzie mamy znów piękne słońce, ale niestety bardzo mocno wieje.
Chciałabym, żeby ten wstrętny, brudny śnieg się w końcu roztopił. Najgorsze są te psie kupy wyłażące na wierzch:wściekła/y:

Mój Kubol od kilku dni chyba nie śpi, bo rusza się prawie cały czas. W nocy chyba tylko ze mną śpi, bo ja mam czujny sen i pewnie bym się obudziła, gdyby zaczął wojować. Ale harce zaczyna już ok 6 rano, potem mała przerwa do 9-10 i od nowa.

Jutro mam wizytę i już nie mogę się doczekać... Jakbym znów miała mieć wizyty co miesiąc, to chyba bym pękła z niepewności.

a mi dziewczyny jest tez tak goraco, i tez tyle pije ze szok, nie nastarczamy kupowac zgrzewek mineralnej:-)

teraz posprzatalam, poprasowalam i okno na osciez otworzylam bo normlanie pot sie ze mnie leje, musze sie wykapac;-)
Mnie też jest non stop gorąco. Chodzę i otwieram okna, a M za mną zamyka bo marudzi, że mu zimno :-p
A piję wodę litrami. Pewnie ze 3 dziennie będzie...

Do góry