reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

Jestem!!!:-):-)
Wyniki watrobowe w normie, więc to nie to paskudztwo:-) Lekarz mówi, że to prawdopodobnie jakies uczulenie na żywnośc:eek: No nic, wytrzymam do 3 marca ( bo mam zamiar się wtedy rozpakowac):-D Data mi sie spodobała 03.03.2010:tak: My z M braliśmy ślub 05.05.2007r, więc niech Tomasz tez ma ładną datę:-p:-D

świetna wiadomość!!!:tak::tak:

reklama
A muszę się pochwalić, że udało mi się upolować na allegro książkę Zawitkowskiego "Co nieco o rozwoju dziecka" za całe 35 zł. Nakład jest wyczerpany i już od jakiegoś czasu trzeba było ją nieźle licytować, ceny dochodziły do 130 zł za używkę!:szok:
Wprawdzie babka ma mało komentarzy, ale mam nadzieję, że z książką będzie OK:tak:
Swietna książka:tak: Mam ją i płytka jest the best:tak::-)

Jestem!!!:-):-)
Wyniki watrobowe w normie, więc to nie to paskudztwo:-) Lekarz mówi, że to prawdopodobnie jakies uczulenie na żywnośc:eek: No nic, wytrzymam do 3 marca ( bo mam zamiar się wtedy rozpakowac):-D Data mi sie spodobała 03.03.2010:tak: My z M braliśmy ślub 05.05.2007r, więc niech Tomasz tez ma ładną datę:-p:-D

ufff...dobrze, ze to uczulenie:-D

Ja jestem spokojna jak baranek. Może to dlatego, że codziennie biorę tabletkę Hydroxyzinum ze względu na moje kołatania serca związane z arytmią, a to dość wycisza. Nawet śpi mi się lepiej i nie wstaję tak często do kibelka:-)

A muszę się pochwalić, że udało mi się upolować na allegro książkę Zawitkowskiego "Co nieco o rozwoju dziecka" za całe 35 zł. Nakład jest wyczerpany i już od jakiegoś czasu trzeba było ją nieźle licytować, ceny dochodziły do 130 zł za używkę!:szok:
Wprawdzie babka ma mało komentarzy, ale mam nadzieję, że z książką będzie OK:tak:

kurczę, chciałam tę książkę, ale - tak, jak piszesz - nakład wyczerpany, beznadzieja:-D
fajnie, że ci się udało

:angry::angry::angry: Skad te nerwy????
Ja już mam dosc tego kołatania w srodku. Mi tez o to biega ze ja juz w chacie nic nie zrobie a M nie nadaza. Ale jaj ja pracowałam to kurw.... a wszystko musiało byc i było zrobione.

Nie wiem skąd::no: mnie deprymuje fakt ze ledwo chodze i chce zeby juz bylo po żeby do normalnego zycia wrócic!! Jarek sobie łazi na jakies plenery robic zdjecia, nad morze..kurcze cokolwiek..a ja siedze..jak jakas...grrrr matrona:eek: Ty Króliczątko masz przynajmniej 2 tyg blizej ode mnie! dwa tyg to dla mnie teraz to jakas neverending story:sorry:

Też się cieszę, że to uczulenie a może AŻ uczulenie, hehe:-D Właśnie poł godzinki temu zjadłam płatki cheerios z mlekiem zimnym z lodówki (bo w ciązy ciepłego nie moge bo wymiotowac mi się chce) i mam takie uczulenie, że:szok: i jakie swędzące:szok: Na to wychodzi, że mleka nie mogę...:eek:

Adelina, mam to samo odczucie co ty....koszmar jakis....człowiek czuje się jak upośledzony i skarpetek nie moze założyc bez zadyszki:tak::wściekła/y:
I jeszcze teraz to przykucie do łóżka....
Dzisiaj sie popłakałam bo wstałam na chwilkę, a mój mąż od razu na mnie nakrzyczał, zebym do łóżka wracala...:zawstydzona/y:

I własnie perspektywa tych dwóch tygodni......zeby mozna bylo juz spokojnie rodzic...Każda minuta trwa jak wieczność.

Super ze Koza ma już swoją Hanię przy sobie...ja też chce moją Hankę:tak::tak:

Ja Kochane lece sprzątac z M nasza szafę:-D:tak: Szykujemy już wszystko na przyjście Tomasza:-) Bo zbieraliśmy się za to od piątku ale jeździliśmy po lekarzach z tą moją wysypką. Dziś mamy nareszcie święty spokój i czas na porządki;-) W Kościółku byliśmy także jest ok;-):-D Ah.. kiedy ten wtorek będzie.. hehe niecierpliwa jesem:-D

reklama
Też się cieszę, że to uczulenie a może AŻ uczulenie, hehe:-D Właśnie poł godzinki temu zjadłam płatki cheerios z mlekiem zimnym z lodówki (bo w ciązy ciepłego nie moge bo wymiotowac mi się chce) i mam takie uczulenie, że:szok: i jakie swędzące:szok: Na to wychodzi, że mleka nie mogę...:eek:

Agniesiak to może podswiadomie od tego mleka Cie odrzucało:sorry: w kazdym razie dobrze ze zdajesz sobie sprawe na co i przec co to wszystko :tak:

Do góry