reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

hej mamusie, jesteśmy już w domu, jestem zestresowana na maksa, nie wiem czy nie za zimno czy nie za ciepło, nic nie wiem :(
Olcia jest cudowna i kocham Ją do szaleństwa, moja mała kruszynka, moje szczęście.
jest taka malutka, M. pojechał po kołyske do spania, bo zajmuje w poprzek pół szerokości łóżeczka.
najważniejsze, że wcina ładnie, co 3 godziny w dzień i co 4 w nocy, dziś od Taty wzięła prawie 60ml!! :D jesteśmy z Niej tacy dumni!!!

jejku....jak fajnie...
zazdroszczę:-D
Kochane dzięki za kciuki:-):-) Obroniłam się w ekspresowym tempie i odrazu po obronie podali mi wynik, żebym nie musiała czekać hehe:tak: Także magazynier obroniony na 5:-p:-p:cool:

Później was nadrobię, ciekawe czy kolejna się rozpakowała:-p

gratuluję :-D

o.. Karol mi powiedzial, ze bardzo mi brzuch opadl..

kurde :szok::eek:

za szybko to sie dzieje, za szybko..

przystopuj natychmiast!!!:-D:-D:-D

reklama
mirosia gratuluje obrony :tak:

ionka super że już w domku z córeczką :tak: napewno wszystkiego szybko sie nauczysz co i jak i zanim mój termin przyjdzie to ty juz będziesz wprawioną mamuśką :-D

reklama
Do góry