mloda_mamusia1
Podwójna mama ;)
Jasne, ja mam tak dużo pokarmu, że wykarmiłabym jeszcze conajmniej dwójkęmłoda_mamusia1 Super, że córeczka grzeczna, a jak z pokarmem wystarcza córeczce Twój pokarm??
![język :-p :-p](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/p.gif)
![tak :tak: :tak:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/yes2.gif)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jasne, ja mam tak dużo pokarmu, że wykarmiłabym jeszcze conajmniej dwójkęmłoda_mamusia1 Super, że córeczka grzeczna, a jak z pokarmem wystarcza córeczce Twój pokarm??
a ja wlasnie wrocilam z zakupow, ide zrobic siku i co widze?
galaretowate przezroczyste cos. wnioskuje ze to czop.
ekstra...
Witam. Dopiero do Was trafilam. Termin 23.03 i juzz nie moge sie doczekac:-)
Jasne, ja mam tak dużo pokarmu, że wykarmiłabym jeszcze conajmniej dwójkęMała jak się naje to śpi ok 4-5 h i potem znowu amciu
;-)
"Na kilka dni przed porodem może pojawić się odchodzący czop śluzowy (objaw często nie zauważany). Czop śluzowy ma kolor mleczny lub przezroczysty, czasem może być podbarwiony krwią. Czop możesz zauważyć na majtkach, ale często odchodzi on jednorazowo podczas pobytu w toalecie. Poza tym czuje się wciskające się w kanał rodny Dzieciątko – podbrzusze jest napięte i czuć jakby wiercenie i łaskotanie nisko w dole brzucha."
Czytałam gdzieś wcześniej, że można chodzić bez czopa nawet do dwóch tygodni![]()
Zaintrygował mnie ten kolor mleczny bądź przezroczysty śluzu. W sumie to jak upławy a takie coś to jest u mnie zauważalne![]()
Taki śluz to i ja mamna wkładce mleczny kolor, ale dużo nie ma go
![]()