reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

to mój musi być wygięty w "chińskie 8" - od dawna jest w ułożeniu główkowym (główką w dół) - wczoraj to gin potwierdził....a często się zdarza że mam jedna bulwę po lewej a drugą po prawej stronie w jednym czasie :-D
Też tak mam :tak:. Po lewej wyraźnie czuję kończyny, bo na pupę za małe te górki ;-)

reklama
A ja chciałam zakomunikować że skończyłam prać ubraneczka :-) została jeszcze pościel, kocyki i ręczniczki i wsio a potem czas na prasowanie.

po jedzonku spalam jak zabita i mysza tez :) nawet teraz chyba spi bo cicho :) i juz mnie mniej boli brzuszek :) czyli nic dzisiaj nie bedzie :)Jutro na 9.30 do lekarza posluchamy CTG nie bedzie napewno badania bo co tydzien nie potrzeba no chyba ze cos dolega :)Tak sobie milo spalismy i zas tel.dzwoniiiiiiiiiiiii i kto no kto tesciowa mowilam jej popoludniu nie przyjerzdzaj dzisiaj bo wczoraj byla to babsko zadzwonilo do M a on "przyjedz " i juz qurwa jest ://///////zas bedzie darcie mord bo inaczej rozmawiac nie potrafia :/zaczyna sie i nigdy nie skonczy i do konca zycia bedzie mnie wkqurwiac a temu mojemu M mozna gadac jak do sciany .Co za po*******oni ludzie wiecie co gotuje sie w srodku jak pomysle ze bedzie male dziecko i ona mnie bedzie nawiedzac i beda te ochydne mordydrzec :/

pije miete moze przejdzie...

a czy mi sie wydaje czy koza sie dzis nie odzywala...?
chyba rodzi ;-)
bo to byloby dziwne jakby nikt tak sie dzis nie rozpakowal:-D:-D:-D

Laski ten surowy ziemniak to wystarczy tylko plasterek :) nie caly czy 2 :-D bo naprawde sie potrujecie .Malutki plastereczek ,grysc malenkie kawalki i lykac i naprawde zaspokaja ,Marchewke tez polecam mnie przynajmnej zgaga jak narazie nie pali :) a musztardy tez tylko kapka :) i nie mieszamy i nie bierzemy 3 rzeczy na raz bo PAW murowany :-DCodziennie odwiedziny zygac mi sie chce i tyle razy juz sie tutaj zalilam i wiem nudze pale ale komu mamo tym powiedziec jak nie wam ,kto mnie tak zrozumie :/

po jedzonku spalam jak zabita i mysza tez :) nawet teraz chyba spi bo cicho :) i juz mnie mniej boli brzuszek :) czyli nic dzisiaj nie bedzie :)Jutro na 9.30 do lekarza posluchamy CTG nie bedzie napewno badania bo co tydzien nie potrzeba no chyba ze cos dolega :)Tak sobie milo spalismy i zas tel.dzwoniiiiiiiiiiiii i kto no kto tesciowa mowilam jej popoludniu nie przyjerzdzaj dzisiaj bo wczoraj byla to babsko zadzwonilo do M a on "przyjedz " i juz qurwa jest ://///////zas bedzie darcie mord bo inaczej rozmawiac nie potrafia :/zaczyna sie i nigdy nie skonczy i do konca zycia bedzie mnie wkqurwiac a temu mojemu M mozna gadac jak do sciany .Co za po*******oni ludzie wiecie co gotuje sie w srodku jak pomysle ze bedzie male dziecko i ona mnie bedzie nawiedzac i beda te ochydne mordydrzec :/

Ja akutar mam teściów super. Jednak rozumiem twoje wkur****enie takimi wizytami. Też wiem jakie to nieprzyjemne i też czasem niektóre wizyty mnie nakręcają. Ale co tam yrzeba walnąć znieczulicę do takich wariatek i już:happy:

reklama
króliczątko najgorzej wru****ze ledwo oczy otworzylam bo spalismy i jeszcze mi sie w glowie kreci a tu juz ona jest .I juz krzyki bo nie potrafia rozmawiac :/ debile

Do góry