reklama
Agniesiak85
Fanka BB :)
Jejc, nie było mnie i kolejna rozpakowana
Młoda mamusia witaj
Śliczna córeczka

Młoda mamusia witaj
mloda_mamusia1 witaj i jeszcze raz gratki niunia sliczna
ale jakos szybko zaczelo sie to rozpakowywanie a ja jeszcze nie gotowa dzis dopiero pieluchy popralam a jutro reszte
ale jakos szybko zaczelo sie to rozpakowywanie a ja jeszcze nie gotowa dzis dopiero pieluchy popralam a jutro reszte
Agniesiak85
Ja tez bym pokasowała niektóre wątki
Bo tyle tego tu mamy.. a teraz to się nie zagląda do większości..:-)

Gagoda
Właśnie przeczytałam. A miała nadzieję ze to fałszywy alarm. Chyba miała bóle od krzyża. Ale najważniejsze ze z nimi wszystko dobrze
Chyba nie ma dnia już bez porodów. Ile nas jeszcze "aktywnych zostało"? Zostanie któraś na marzec?
ja tez zostaje na marzec.....i tak ma byc....
gratulacje dla Mamus....nie wiem jakich bo juz nie nadazam za wami...

Mama_mloda-Piekna corka....

A u mnie brzuchol cos mnie zpina...pokolcilam sie z M.

i dlatego jest PROTEST i siedze w 2 pokoju i jem Kiwi...
chce ktoras??
K
króliczątko
Gość
ja tez zostaje na marzec.....i tak ma byc....
gratulacje dla Mamus....nie wiem jakich bo juz nie nadazam za wami...
Mama_mloda-Piekna corka....i gratulacje jeszcze raz
A u mnie brzuchol cos mnie zpina...pokolcilam sie z M.
i dlatego jest PROTEST i siedze w 2 pokoju i jem Kiwi...
chce ktoras??
Tak japoproszę!! Mam nerwy namoje wyceny

U mnie spięcia z M coś częste. Głównie o robotę i zarobki niestety

patinka_1985
Szczęśliwa mama i żona :)
witamy młodą mamusie1 

śliczna córeczka
))
kurcze z Sylwią szybko poszło hehe rano pisała że to troche bedzie trwało a tutaj już po wszystkim;-) ahh
Ja sie piszę na po 3 marca. Najlepiej jak juz pisałam 6-8 marzec by nam odpowiadało hihi zobaczymy jak mój organizm zareaguje na odstawienie Fenoterolu.
Ja dzisiaj spiąca. M pojechał z siostrami na łyżwy i przyjechał cały poobijany. Ja własnie wciągnęłam kebaba mniam chodził juz za mna od jakiegos czasu hehe i popijam piwko Lech Free z sokiem mniaaaaaaaaaaaam prawie jak piwo haha
Ciesze sie ze wątki są łączone bo przeciez teraz pojawi sie pełno nowych;-)
Ja uciekam. Brzusio troszke niegrzeczny jest i sie napina. Ale damy rade!! Do marca musze wytrzymać!!! Bo kaska wtedy bedzie no i przede wszystkim Franuś większy i silniejszy.
Spokojnego wieczoru i nocy. Aaaa nie pisze już że zycze bezobjawowej itd bo to chyba niemozliwe w tym okresie ciązy. Buziolki!!
Ps jutro ze strachem w oczach wejde na BB
kurcze z Sylwią szybko poszło hehe rano pisała że to troche bedzie trwało a tutaj już po wszystkim;-) ahh
Ja sie piszę na po 3 marca. Najlepiej jak juz pisałam 6-8 marzec by nam odpowiadało hihi zobaczymy jak mój organizm zareaguje na odstawienie Fenoterolu.
Ja dzisiaj spiąca. M pojechał z siostrami na łyżwy i przyjechał cały poobijany. Ja własnie wciągnęłam kebaba mniam chodził juz za mna od jakiegos czasu hehe i popijam piwko Lech Free z sokiem mniaaaaaaaaaaaam prawie jak piwo haha
Ciesze sie ze wątki są łączone bo przeciez teraz pojawi sie pełno nowych;-)
Ja uciekam. Brzusio troszke niegrzeczny jest i sie napina. Ale damy rade!! Do marca musze wytrzymać!!! Bo kaska wtedy bedzie no i przede wszystkim Franuś większy i silniejszy.
Spokojnego wieczoru i nocy. Aaaa nie pisze już że zycze bezobjawowej itd bo to chyba niemozliwe w tym okresie ciązy. Buziolki!!
Ps jutro ze strachem w oczach wejde na BB

Moni27
Monika
Asiulaaa no faktycznie dziwna ta twoja gin z tymi cenami
co wizyta to inna kwota. Ja za wizyte z usg płace 80 zł, ktg jest za darmo.
1kkarolaa1 faktycznie twoja dzidzia malutka
ale pewnie jeszcze nadrobi jak nie teraz to po porodzie
tio moja niunia w 35 tyg ważyła prawie 3 kg
wiem dużo jak na dziewczynke ale wkońcu każde dzidzi inaczej przybiera 
mloda_mamusia1 super że jesteście już w domku z malutką i z nami na forum
śliczna fotka, dzidzia cudowna :-)
SylusiaSW nio tak nie było mnie chwilke i już kolejna rozpakowana, oj ale najważniejsze że wszystkie macie już dzidziolki przy sobie
gratulacje

1kkarolaa1 faktycznie twoja dzidzia malutka

mloda_mamusia1 super że jesteście już w domku z malutką i z nami na forum

SylusiaSW nio tak nie było mnie chwilke i już kolejna rozpakowana, oj ale najważniejsze że wszystkie macie już dzidziolki przy sobie

Czesc Dziewczyny. Dzisiaj jakies rekordy bijecie jeśli chodzi o ilość postów. Niestety jeszcze nie nadrobiłam i nie wiem czy nadrobię
Dzisiaj miałam wizyte u ginekologa i usg. Wszystko Ok ale mój Igorek to chyba z tych wiekszych dzieciaczków się szykuje. Pan doktor znowu dał mu 2 tygodnie do przodu. I stwierdzil ze jesli doczekam swojego terminu z OM czyli 8 marca to zaleca CC :-( a ja tak chciałam naturalnie Tym bardziej ze łożysko jeszcze w II fazie. No wiec dzisiaj czyli na skończony 37 tc 1 dn moj Igi wazy 3600
Po badaniu troche mnie uspokoili, wprawdzie szyjka zachowana ale twierdza ze nawet 2 tygodni to ja jz nie powinnam wytrzymac. Wiec jesli to bedzie prawda to tez sie na luty szykuje;-)

Dzisiaj miałam wizyte u ginekologa i usg. Wszystko Ok ale mój Igorek to chyba z tych wiekszych dzieciaczków się szykuje. Pan doktor znowu dał mu 2 tygodnie do przodu. I stwierdzil ze jesli doczekam swojego terminu z OM czyli 8 marca to zaleca CC :-( a ja tak chciałam naturalnie Tym bardziej ze łożysko jeszcze w II fazie. No wiec dzisiaj czyli na skończony 37 tc 1 dn moj Igi wazy 3600

Po badaniu troche mnie uspokoili, wprawdzie szyjka zachowana ale twierdza ze nawet 2 tygodni to ja jz nie powinnam wytrzymac. Wiec jesli to bedzie prawda to tez sie na luty szykuje;-)
reklama
tuttobene e tam ja myśle że jeszcze nie wiadomo i mogłabyś dać rade sn , w styczniówkach urodzila dzieciaczka koło 5kg sn , więc nigdy nic nie wiadomo
, czas pokaże czy będziesz musiała cc
uciekam zaraz spać..

uciekam zaraz spać..