reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

dziewczyny ale jaka równowaga w przyrodzie...co któraś urodzi to następna do szpitala...ciag zachowany :-D

teraz w szpitalu jest Myszencja i Sylusia.... a moze zapomniałam o którejś?/:sorry:

reklama
Normalnie hurtowo się rozpakowujemy:-)

Właśnie przeczytałam. A miała nadzieję ze to fałszywy alarm. Chyba miała bóle od krzyża. Ale najważniejsze ze z nimi wszystko dobrze
Chyba nie ma dnia już bez porodów. Ile nas jeszcze "aktywnych zostało"? Zostanie któraś na marzec?

Ja też raczej w lutym nie urodzę, wręcz przeciwnie, boje się, że będzie po terminie, oby nie w Wielkanoc:-D

Ja też na marzec bym chciała - np na 8 ;-), ale mała chyba nie chce tyle siedzieć. Wczoraj mój synek podniósł mi bluzke (jak usłyszał że do męża mówię że mała chce juz wyjść, ale dobrze by byo zeby zaczekała chociaż tydzień jeszcze) i zaczął całuski w brzuchol dawac i mówi że będzie pilnował zeby nie wyszła jeszcze:-D
Mam nadzieje ze tak samo bedzie kochał siostrzyczke jak się urodzi:sorry:

A Ionka biedna z tym krwotokiem... Moj koleżanka z pracy też miała i chcieli jej krew przetaczać. Ale nie zgodziła się i tylko jej żelazo w zastrzykach podawali i byo ok. Ale jak wstała za wcześnie to zemdlała i strasznie na nią nakrzyczeli że sie podniosł

Ionka gratulacje :-):-):-) Trzymam kciuki za Olcie :tak:

Rybka jak sie ciesze, ze z Mateuszkiem wszystko dobrze :-)

ja najchetniej chcialabym urodzic w tygodniu miedzy 22 a 26 marca :) a termin mam na 27 marca, to na święta juz powinnam troche dojsc do siebie a maly urodzil by sie akurat na początek wiosny

reklama
myślałam dziewczyny, że mamy kilka falstartów
a tu widzę, że zwyczajnie rozwiązał nam się worek i teraz już tak będzie, że wątek "wiadomości z porodówki" codziennie przyniesie nowe informacje o rozpakowanych :-D:-D:-D
tak już więc pozostaje mi życzyć Wam wszystkim
szybkich porodów bez komplikacji
i zdrowych maluszków :tak:;-)
bo żadna z nas "nie zna dnia i godziny..." :-D

Do góry