reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

reklama
Czarnuszka Tobie sie szyjka skróciła prawda? mialas jakies objawy ??

tak ja mam skrócona do 18 mm miesiac temu miala 23 mm i na poczatku mnie bolał brzuch na dole ale lekko i czasami mialam skurcze. No a teraz to brzuch mnie boli masakrycznie!! :( boje sie czasem ze mi dziecko wyleci i pachwiny i skurcze tez są. Na szczescie w czwartek ide do gina znowu wiec zobaczymy. Kazła mi wytrzymac 2 tygodnie. Akurat zaczne 37 i mige rodzic :)

tak ja mam skrócona do 18 mm miesiac temu miala 23 mm i na poczatku mnie bolał brzuch na dole ale lekko i czasami mialam skurcze. No a teraz to brzuch mnie boli masakrycznie!! :( boje sie czasem ze mi dziecko wyleci i pachwiny i skurcze tez są. Na szczescie w czwartek ide do gina znowu wiec zobaczymy. Kazła mi wytrzymac 2 tygodnie. Akurat zaczne 37 i mige rodzic :)
No własnie to u mnie tez sa te bóle brzucha , i dodatkowo taka brazowa wydzielina, czuje ze mi sie tez skrócila, dowiem sie dzisiaj jak M przyjedzie z pracy. Zaczynam sie stresowac....

ciekawe jak tam Mateuszek od Rybki sie miewa...
No i co u Myszencji i Marti...

Kurcze - coraz wiecej dziewczy nw szpitalu, coraz wiecej dzieci jzu na swiecie - z jednej strony to super, ale z drugiej... :eek:

Neska dam znac napewno, ale nie wiem czy dzis czy dopiero w pon, takze jakbym sie nie odezwala dzis juz to bez cisnienia :) jakby sie cos dzialo to napisze Ci smska:) a jak nie to znaczy ze wszystko ok

Heloł :)

aguś koniecznie daj znać jak wrócisz!!!!
czarnuszka jak mi Ciebie jest szkoda. Mi objawy częściowo ustąpiły ale ja leże calutki czas. Wstaje tylko do wc i czasami do kuchni ziemniaczki postawie i nic wiecej. A Ty jejku biegasz cały czas...ale cóż innego możesz w swojej sytuacji zrobić:-( jak tylko mąż wróci Ty to wyrka!!!! BO MAMY JESZCZE CZAS!!!;-)

U mnie nocka dzisiaj nawet nawet. Ale ułozyłam sobie tak pod poduszkami że prawie siedziałam i zgagi ani razu nie mialam hihi ale za to koszmary: wojna, jakies głupoty totalne...:confused2:i dlatego tak wcześnie jak na mne czyli o 9:00 wstałam :-D
A mój mały sie tak cudownie rozpycha. Wczoraj sie zastanawialiśmy...kolanko czy łokieć? hehe

Jeszcze 2 tygodnie leżenia a później zaczne żyć normalnie czyli posprzątam sobie mieszkanko "po mojemu";-) itd itd itd ;-)
Spokojnego dnia Kochane!!! Czekam na wieści od dziewczyn. Za chwilke napisze do Myszencji. Może już cos wiadomo.:tak:

reklama
Do góry