reklama
Ja wszystkie slodkosco to juz 2 dni temu zjadlam,
nie umialam sie powstrzymac:-).
Planowalam pomalowac z mezem pokoj, ale cos nie mozemy sie dogadac
i tak teraz ja siedze na necie a on oglada tv:-(.
Zastanawiam sie zawsze czy to te moje ciazowe humorki,
czy jego wina....no ale coz trudno.
Pozdrawiam
nie umialam sie powstrzymac:-).
Planowalam pomalowac z mezem pokoj, ale cos nie mozemy sie dogadac
i tak teraz ja siedze na necie a on oglada tv:-(.
Zastanawiam sie zawsze czy to te moje ciazowe humorki,
czy jego wina....no ale coz trudno.
Pozdrawiam
Moni27
Monika
Witam dziewczynki pączusie zakupione ale jeszcze nie skonsumowane bo o 16 wizyta u gina to nie ma co szaleć
ccaroline85
Mama Dawidka i Natalki :)
my za 1 miesiąc!!! zapłaciliśmy 620zł za gaz a mamy 44m2 mieszkanka
młoda_mamuśka...też o niej myślę... jeju już może tuli swoje kochaniutkie, cieplutkie maleństwo
fajny przepis jest w DDTVN na rogaliki
ide oglądać tą babkę z cyckiem... co karmiła do 8 roku życia
To widzę, że nam malutko w takim razie wyszło za trzy miesiące 570 zł z ogrzewaniem, ciepłą wodą i kuchenką a mieszkanie mamy 63 m
Jeejkuu nie mam pojecia co zrobic na obiad....co pichcicie ???
Obiad mam z wczoraj zupke ogórkową i właśnie proste danie jednogarnkowe, sprawdzone prze ze mnie i siostrę Nazywa się gulasz z mięsa mielonego Na jednej patelni smaży się cebulkę, później wrzuca mięso mielone, marchewkę, ziemniaki pokrojone tak jak na frytki, przyprawy, koncentrat i na koniec śmietanę Pyszne szybki i proste
Młoda mamuśka:)
Fanka BB :)
U mnie podobnie,po 2 dniach w szkole i ćwiczeniach oddechowych(w tym te na parcie) jestem spokojniejsza i wiem,że będę wiedziała jak się zachować gdy położna zacznie krzyczeć;"nabierz powietrza i przyj"Witaj, witaj....ja mam termin na 22 marca (39 dni), to też moje pierwsze dziecko i córeczka:-):-):-) ja stresowałam się bardziej wcześniej (zanim zaczęłam chodzić do szkoły rodzenia), teraz już mniej...choć pewnie jak się już zacznie to będzie panika
Tak samo rozmowy z lekarzami i położną mnie uspokajają.
Dziewczyny:zwiększona wilgotność i gęsta wydzielina na tym etapie ciąży to nic dziwnegdejścia czopu można nawet nie zauważyć a nawet gdyby to NIE JEST ZNAK,ŻE ZACZĄŁ SIĘ PORÓD!!!To tylko znak,że organizm do niego się przygotowuje.Prawidłowo poród zaczyna się od regularnych skurczy,które nie znikają przy zmianie pozycji.Wody z reguły odchodzą potem ale jak już chluśnie wcześniej to trzeba w ciągu godziny czy dwóch znaleźć się na IP.Chluśnie...a nie majtki są wilgotne z przyczyn naturalnych nie mających nic wspólnego z wodami płodowymi...Tak więc bez paniki
30 ml/dl? Czy 30 mg/dl? Bo jak mi pokazało, że mam 8,4 mg/dl, to gin się przestraszył i wysłał mnie szybko na posiew moczu o powtórne badanie ogólne.
Ja ostatnio w wynikach też mialam 30 mg/dl białka. I skończyło się zaleceniem kontrolowania ciśnienia (mam się zgłosić gdy skoczy powyżej 140/90) i urinal biorę. Takie żurawinowe tabletki. Więc sama już nie wiem... co lekarz to inne praktyki
30 ml/dl? Czy 30 mg/dl? Bo jak mi pokazało, że mam 8,4 mg/dl, to gin się przestraszył i wysłał mnie szybko na posiew moczu o powtórne badanie ogólne.
30mg/dl miało być oczywiście. No zobaczymy. Miesiąc temu wyszło mi tyle co tobie, ale wtedy się nie podmyłam i nie wyparzyłam pojemnika i jak powtórzyłam sobie badanie na drugi dzień, robiąc to wszystko to wyszło mi wszystko ok bez białka. Ale teraz to wszystko zrobiłam jak należy. No zobaczymy. A całą ciążę było wszystko w porządku to teraz się musi coś dziać na sam koniec:-(
wiatam wiatam
ja dziś po badaniach porannych , niewyspana jak zawsze ;-) ale w dobrym humorze , bo dziś tłusty czwartek
no w tamtym roku zjadłam ok 10 pączków, hmmm ciekawe ile zjem dziś ale chyba nie aż tyle bo tata kupił nie dużo , ale ze 4 muszę !! minimum:-)
milkshake matko tyle za gas!!! trzeba oszczędzać,
my myśleliśmy że płacimy najwięcej nam mies. 500zł wychodzi i jest lament ,ale ty ... łojjjej
...i mamy na termostacie ustawione 19 stopni to nie jest tak duzo a rachunki wysokie..
ja dziś po badaniach porannych , niewyspana jak zawsze ;-) ale w dobrym humorze , bo dziś tłusty czwartek
no w tamtym roku zjadłam ok 10 pączków, hmmm ciekawe ile zjem dziś ale chyba nie aż tyle bo tata kupił nie dużo , ale ze 4 muszę !! minimum:-)
milkshake matko tyle za gas!!! trzeba oszczędzać,
my myśleliśmy że płacimy najwięcej nam mies. 500zł wychodzi i jest lament ,ale ty ... łojjjej
...i mamy na termostacie ustawione 19 stopni to nie jest tak duzo a rachunki wysokie..
reklama
patinka_1985
Szczęśliwa mama i żona :)
Witam tłustkowo czwartkowo hehehehe
Mój mężulek śpi po nocce ale za chwilke pobudna bo musi mój holter ekg odwiesc do szpitala. Pozniej pobedziemy troszke razem, on pojedzie do swojej matki a ja na małe klaszki do cioci hihi wiem że w sumie nie powinnam ale wejde do autka i wyjde z autka hehe
Nocka była TRAGICZNA :-----( zgaga to mało powiedziane...paliło niesamowicie,,,pól litra mleka nic nie dało...nie spałam 4 godzin. :---( do duuuupki hehe
mloda mamuska pewnie już tuli swoje szczęście albo bidulka śpi.
Wiecie co? leże i widze ewidentną poprawe. Przede wszystkim nie dotykam brzucha, nawet jak Franek sie rusza. Brzuch juz się tak nie stawia i jest OK. oby tak dalej...do 37tc;-)a później aaaaa biedny mój maz bedzie hehe
Kochane spokojnego dnia.. Buziaki!!
Mój mężulek śpi po nocce ale za chwilke pobudna bo musi mój holter ekg odwiesc do szpitala. Pozniej pobedziemy troszke razem, on pojedzie do swojej matki a ja na małe klaszki do cioci hihi wiem że w sumie nie powinnam ale wejde do autka i wyjde z autka hehe
Nocka była TRAGICZNA :-----( zgaga to mało powiedziane...paliło niesamowicie,,,pól litra mleka nic nie dało...nie spałam 4 godzin. :---( do duuuupki hehe
mloda mamuska pewnie już tuli swoje szczęście albo bidulka śpi.
Wiecie co? leże i widze ewidentną poprawe. Przede wszystkim nie dotykam brzucha, nawet jak Franek sie rusza. Brzuch juz się tak nie stawia i jest OK. oby tak dalej...do 37tc;-)a później aaaaa biedny mój maz bedzie hehe
Kochane spokojnego dnia.. Buziaki!!