reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

Agus ja dla odmiany lubie z duuuza iloscia lukru i nadzieniem rozanym.
albo z budyniem i polewa czekoladowa :-D

chyba sie rozkladam. Rano gardlo mnie napierniczalo strasznie i mowilam jak stary przechlany zul.. :-D

reklama
Witam:)
mirosia jak masz białko w moczu to chyba Cię skierują do szpitala, ze mną leżała tak dziewczyna co miała białko w moczu, ale miała jeszcze wysokie ciśnienie no i było to zatrucie ciążowe

Kochana nawet mnie nie strasz:szok: Ciśnienie mam niskie, poniżej normy, a białka mam 30ml/dl to może nie jest tak dużo. Kurde nie wiem. Ale do szpitala nie mogę pójść. Nigdy nie leżałam w szpitalu:zawstydzona/y: Jestem dobrej mysli, że mi coś przepisze i wszystko będzie ok.

Witam sie i ja :)
Jakas awaria dopadła rano nasze forum, ale dzieki temu juz sobie posprzatalam i skonczylam wreszcie robic papiery firmowe:tak:
|Nadal jestem chora, katar mnie meczy strasznie, i ogolnie bardzo osłabiona jestem.. po pączki sama sie wybiore, trzeba isc do sklepu to kupie przy okazji :) ale ja jestem wybredna co do paczków, musza byc z nadzieniem truskawkowym i koniecznie bez tego lepiącego lukru, tylko z cukrem pudrem :)))

Witam nowe mamusie:)))
Kurcze ciekawe jak tam nasza młoda mamusia ?:)

Kochana wracaj szybko do zdrowia!! Mnie na szczęście jakoś nic nie wzięło podczas całej ciąży.

AGUS27 no ja też nie lubie pączków z lukrem, najbardziej to lubię z budyniem i z cukrem pudrem, z dżemem tez nie bardzo lubię, ale w ciąży zrobiłam się mało wybredna i nawet jadłam z lukrem. A najbardziej nie lubię tej skórki z pomarańczy, łe, okropność
młoda mamuśka pewnie da nam znać jutro, po cesarce przecież trzeba leżec plackiem 12 godzin

Hm gołąbki niedawno mialam, tak mi sie nie chce gotowac dzis ze szok, mysle nad jakas prostą i smaczna zapiekanką moze....

Kochana nawet mnie nie strasz:szok: Ciśnienie mam niskie, poniżej normy, a białka mam 30ml/dl to może nie jest tak dużo. Kurde nie wiem. Ale do szpitala nie mogę pójść. Nigdy nie leżałam w szpitalu:zawstydzona/y: Jestem dobrej mysli, że mi coś przepisze i wszystko będzie ok.

30 ml/dl? Czy 30 mg/dl? Bo jak mi pokazało, że mam 8,4 mg/dl, to gin się przestraszył i wysłał mnie szybko na posiew moczu o powtórne badanie ogólne.

No w końcu i ja wylazłam po pączusie kupiłam dwa w cukierni i dwa w piekarni, a w trzecim sklepie faworki. Będę robić konkurs na najlepsze pączki. Oczywiście mi przysługują dziś maksymalnie 2 - reszta czeka na mężusia. :happy:
Ale zawierucha na zewnątrz. Pada mokry drobny śnieżek, ale i tak jest uroczo biało. Dobrze, że się przeszłam:) Trochę mózg przewietrzyć trzeba!!

A o obiadku jeszcze nie myślę!!!

reklama
Do góry