zapewniacie mi rozrywkę, dziewczyny, chyba z godzine czytałam ;-)
witam serdecznie wieczorowa pora ;-);-)
cos mam dzis leniwy dzien... taka zmeczona jestem i okropnie bola mnie piersi... czy wy tez tak macie...??? pytam bo nie mialam tak przy pierwszej ciazy... pod koniec dnia to sa strasznie gorace i bardzo bola kiedy sie klade.... czy to normalne???:-
-( troche sie tym martwie:-(
ojj, ja juz wymiękam powoli. spac w nocy nie mogę; za każdym razem, jak się przewrócę na drugi bok, to sie budzę z bólu :-(
potem rano jak sie myję i smaruję i jak stanik wkładam, i jak zdejmuję wieczorem, mam juz dość
Teraz tworzy nam się łożysko i organizm potrzebuje do tego mnóstwa wilgoci! Musisz nawilżac się od środka, zeby dostarczać mu płynów. Żadne kremy nie pomogą dopóki to się nie skończy
Tak mi powiedziala moja gin w poprzedniej ciązy.
to ja już iem, dlaczego mnie tak suszy
jakbym cały czas miała syndrom drugiego dnia
chodzę wszędzie z wielgachną butlą wody :-)
co do powrotu do pracy to ja mogę pomarzyć chociaż też jestem nauczycielem
koleżanki po fachu jaki robicie stopień awansu???
osobiście zamierzam pracowac do samego końca :-) tzn że zabiorą mnie z lekcji na porodówkę
chociaż po namyśle wolałabym już po zajęciach ;-)
od września zaczynam drugi rok w szkole :-) juz nie mogę się doczekać :-)
a i jeszcze co do smaków: nic nie jest doprawione!! sama gotuję jak zawsze jak samo i po prostu wszystko jest bez smaku! a nie mogę szaleć za bardzo, bo jeszcze mój małż to je
dziś zrobiłam spaghetti i jak normalnie uwielbiam makaron, to dziś kompletnie mi nie smakował
nic to, może mi smak wróci :-)
udanego wieczoru, Kochane!! :-)