reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

reklama
no ja też ryja tylko do telefonu otwieram. Mama i teściowa mają mnie już dość:-D Z siorąteż ostatnio pogaduję aletylko przez tel. Mąż z pracy jak wraca to majeszcze mnóstwo roboty przy kompie:nerd: Chociaż stara siejak może. Od czwartku zaczynam pić naparz liści malin i łykać wiesiołka. Moja szyjka ma 4 cm. i położna dziśpowiedziała, ze rany mogę urodzić dopiero w 42 t.c. No ale mam wskazanie do ZZO od kardiologa więc mniej się martwię:sorry2:

Sms od Ionki na odpowiednim watku. Sorry, ze tak pozno, ale mialam dzis szalony dzien, a teraz musze sie polozyc, bo mam chyba skurcze :szok::szok::szok: Strasznie mnie brzuch boli, napisze pozniej co i jak ze mna... Sorki, ale nie wiem co mi sie dzieje :baffled::baffled::baffled:

no ja też ryja tylko do telefonu otwieram. Mama i teściowa mają mnie już dość:-D Z siorąteż ostatnio pogaduję aletylko przez tel. Mąż z pracy jak wraca to majeszcze mnóstwo roboty przy kompie:nerd: Chociaż stara siejak może. Od czwartku zaczynam pić naparz liści malin i łykać wiesiołka. Moja szyjka ma 4 cm. i położna dziśpowiedziała, ze rany mogę urodzić dopiero w 42 t.c. No ale mam wskazanie do ZZO od kardiologa więc mniej się martwię:sorry2:
jak to wskazanie do ZZO?
tłusty czwartek....pączusie...mniam,mniam:-D:-D:-D

kładę się do wyra, bo mały daje czadu:sorry2:
Mag i co, sprzedawca odpisal?

Po obiedzie mielismy isc do szpitala ale chcielismy tak na chwilke uciac sobie drzemke :) wszyscy ja brzuszek i M i zaspalismy bo wstalismy o 19 :/ i juz ciemno i chyba za pozno zeby im tam dupe truc :/ pojdziemy jutro .Laski caly dzien mam te sciski tak co godzine nieraz co 30 min teraz mnie nawala jakby jajnik z lewej :/ brzuch twardy jak skala :/ az mnie tutaj wszystko pod piersiami boli:/Co to moze byc maktoras takie cos ?Sikam jak nawiedzona a mala mi tam nisko tak sie wierci ze wchodzac po schodach mam uczucie ze ja zgubie :/

ja bym pojechała na IP, dla świętego spokoju, bo to tak porodowo zaczyna wyglądac, albo do tej swojej gin zadzwoń, jak możesz:tak:

boże dziewczyny ja już dziś nie daje rady. synus taki ruchliwy.... brzuch mi sie kiwa na boki ze ho ho. ma siłe mały. po tatusiu chyba ;) i jeszcze do tego jak siedze to tak jakby w tyłku mnie co chwilę ból łapał. aż oddech wstrzymuje. masakra.
a jak sobie pomysle ze niedługo noc to już w ogole załamka.... spać nie mogę. Całe nogi mnie bolą w nocy.... :(

ZZO generalnie żeby zmiejszyć wysiłek podczas porodu i odciążyć organizm. A tak wogólet o moje zabezpieczenie bo po pierwszym porodzie nie pisze się na naturę:no: i dolargan.

A ja dzis sie tyle nasprzatalam ze szok, i nic , zero skurczy, ja juz celowo sie biore za takie wieksze prace bo inaczej naprawde do kwietnia nie urodze:sorry2:

chyba sie zbytnio nie rozpisze bo glowa mnie rozbolala na maksa, mam wrazenie jakby mi krew z nosa miala poleciec az... ide spac

reklama
ja to samo....:baffled:
nnie dosc ze caly dzien sama ani ryja do nikgo otworzyc nie ma to ten jak przylkezie to łazi po kumplach:nerd:

ooooo Tłusty czwartek....:shocked2: ale sie najem pączkow :))

mój tak samo...a jeśli nie wychodzi to siedzi w drugim pokoju przy kompie i czasem cos mi na komunikatorze napisze :dry:

a dokładnie kiedy jest tłusty czwartek? w ten czy w następny?:sorry2:
nigdy nie obchodzę bo nie lubię pączków :-D:-D:-D ale mojemu J kupię kilka :-D

Do góry