reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

Właśnie przeczytałam wiadomości od Rybki, mam nadzieję że Eeg jej wyjdzie dobrze. Mogłaby już urodzić bo strasznie się męczy, u niej to chyba już kończy się 36 tydzień, więc raczej może już rodzić.

reklama
Boshe dziewczyny też takie głodne jesteście:confused: Ja teraz jem wiecej niz na początku ciąży ...ciągle jestem głodna i głodna ..ledwo od stołu odejdę a już mi burczy:baffled: Ciagle podjadam i zajadam ... juz nie mam pomyslu na siebie...chleje hektolitrami wode zeby sie zapchac ale nie pomaga:dry: JEŚĆ MI SIĘ CHCE ZNOWU:baffled:

A i wogle sie wqrzylam bo zmienilismy całkowicie upodobanie wózka... pojechalismy jeszcze na oststni gwizdek popatrzec inne wozki zanian zamowiamy na necie i co....zmiana o 180 stopni- zero skrętnych kół, jak najmniej bajerów - i teraz od nowa musze przeszuakc opinie fora itp w poszukiwaniu wózka a czasu coraz mniej:dry:Mąż juz wogle nie chce słyszec o chińskich X-landerach tyle sie nasłuychal na ich temat od sprzedawców ze :baffled: A mi sie nie podobaja Emmaljungi - ten metalowy kosz:dry: no ale... musze poczytac na ich temat;-)
a to dziwne co do tych wozkow, bo my w roznych sklepach sie pytalismy i wszedzie je zachwalali, ogolnie to produkuje je polska firma i produkowane sa w polsce w czestochowie albo gdzies w okolicach czestochowy i te wozki produkuja na caly swiat i jakosciowo są naprawde bardzo dobre i w sumie do tanich tez nie należą

Dronka83 jeśli chodzi o wózki to ja właśnie kupiłam X-landera firmy Deltim ze wszystkimi akcesoriami i powiem Ci że jak na razie mi się podoba, ma mnóstwo różnych schowków, wygodną spacerówkę i dużą gondolę, oprócz tego jest bardzo lekki co w moim przypadku jest bardzo ważne. No ale tak naprawdę jaki jest to dowiem się dopiero jak Jasiek się urodzi. W każdym bądź razie ja czytałam dużo dobrych opinii o tym wózku i mam nadzieję że rzeczywiście w praktyce okaże się dobry.

Witam! Dzisiaj ordynator potwierdził, że w czwartek mam rozwiązanie. Białka w moczu mam 1190mg więc już nie ma na co czekać :-(

Kochana nareszcie będziesz miała córeczkę po tej stronie brzuszka. Lekarze dobrze wiedzą co robią więc na pewno będzie dobrze. Daj znać kochana co i jak już po oczywiście jak będziesz miała siłę.

a to dziwne co do tych wozkow, bo my w roznych sklepach sie pytalismy i wszedzie je zachwalali, ogolnie to produkuje je polska firma i produkowane sa w polsce w czestochowie albo gdzies w okolicach czestochowy i te wozki produkuja na caly swiat i jakosciowo są naprawde bardzo dobre i w sumie do tanich tez nie należą

Nam az w trzech sklepach odradzali i powiedzieli ze to są wozki które przychodzą prosto z Chin:baffled: Ich opinie nakeciły mamusie (ja też do nich nalezalam bo wydalwały i nadal uwazam ze sa fajne) bo maja skretne koła, tyle bajerów i tylko/aż tyle kosztują:dry: Ja powiem ci ze zgłupialam bo opnine ich sa świetne a nieststy sprzedawcy - przynajmniej ci na których ja trafialm je odradzali:baffled: A mąż jak uslyszał dzis od kolejnego że to nieststy wózek nie wart swojej ceny od razu NIET i kropka:dry: i jestem pod wielkim ?????????????? komu wierzyc :sorry2: i co robic!! bo na poczatku chcielismy Bexe ale ich nieststy nie mozna nigdzie obejrzec a juz po butelkach TT wole kota w worku nie kupowac:sorry2: Kupilam je w smyku i są OK:-) a co do wozka to sama nie wiem...nic juz nie wiem:dry:

reklama
Do góry