reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

latami matce pomagalam jak nie paczki to kasa miesiac w miesiac co i ile moglam .3 lata temu mielismy powazne problemy i po raz pierwszy poprosilam opomoc poprosilm zeby pozyczyla mi kase ale ona mialato gdzies i mnie jak zwykle w dupie i musialam sama sobie pomoc bo taka kochana mam rodzine a teraz sie dowiaduje ze spadek dostaly .wtedy mi radzili wniesc sprawe do sadu o to ze sprzedali dom pomimo mojejniezgody i za moimi plecami tez mi sie cos nalezalo,ale jakos nie moglam sobie wyobrazic zeby sie z wlasna matka sadzic i dalam spokuj .Szlag czlowieka trafia ze tacy szczescie maja a i tak zaraz wszystko przepier**** BO TAKIE POPIEPSZONE LUDZIE Ale mam nerwa

reklama
Jak bylam mala i glodna to suka mi talerza zupy zalowala i zawsze jak siadali do obiadu to mnie za drzwi wyganiala :/ moja stara pila i nie interesowal sie mna nikt .Teraz zas beda rzadzic .Mielismy dom na wsi ,ja wyjechlam do niemiec i ktoregos razu ni z tad ni z owad dowiaduje sie ze dom sprzedany :/ ciotka ,wujek i 2 kuzynki dostali mieszkanie w miescie po babce ktora zmarla ,moja stara poszla mieszkac do swojego gacha z ktorym juz byla 15 lat ktory jak sie pozniej okazalo wszystkie pieniadze za dom przegral w karty :/ ja nie zobaczylam nawet grosza :/Ciotka na swoje corki przynajmniej podzielila i wyremontowali chate a ta moja durna matka idiocie dala i wszystko przegral .umarl 2 lata temu na zawal serca i wtedy wszystko na jaw wyszlo ile dlogow narobil i wogule .niech mu ziemia lekka bedzie ale co zdrowia ludziom napsul to wiem tylko ja .
- ojej kochana :-:)no:
:wściekła/y::wściekła/y: jakie zycie.....:baffled: brak słów :shocked2:

kamikaa to faktycznie nie ciekawie :baffled::baffled::baffled::baffled:
ale ja jestem zdania ze nie powinno sie nikomu zazdrościć...bo szczęście się ma tylko do czasu...tak więc głowa do góry...:sorry2::sorry2:

Czarnuszka to te dwie glupie dostana zas wszystko i jak zwykle moja poj****SORRY WIEM nie powinnam ale inaczej nie moge na kogos kto mi tyle przykrosci narobil powiedziec :/ swinie wezna wszystko przechulaja a ktos inny (ja ) bym uzytek zrobila .Dokladnie glupie zawsze ma szczescie :(***** mac nooooooooooooooTesciowa mowi zeby starac sie cos od niej wyciagnac bo szkoda ,tesciowa z nia gadala i mowila jej ze za pare tygodni bedzie Marcysia i ze grosz by sie nam przydal ,ona jej na to ze tak tak ja pomagalam to sie nalezy takkkkkkkkk jasne ze sie nalezy tylko ze nim sie obejrzysz to juz nie bedzie czym dzielic :(Matka mowi ze jej przykro ze ja sie nie odzywam ,sorry do kogo mam sie odezwac po tym wszystkim co mi zrobila (nie bede pisac swoich brudow ) zbyt boloce i osobise :/:(

zerkam do Was wieczorkiem ale ledwo co siedzę, jeju czy wy też tak szybko się męczycie ? Wejdę po schodach na górę- jedno piętro i ledwo co żyję, zieje , sapie, dysze - jakbym cały dzień harowała w polu :-(, chyba muszę pójść do lekarza bo nieraz mam wrażenie że się zaraz uduszę.
Dziś nietypowo sama w domu- bo M w pracy - ale tylko raz na rok pracuję w sobotę :tak: więc to zniosę.

Kamikaa - kochana nie masz zego żałowac....pomyśl sobie jaką Twoja mama ma kare....nie ma Ciebie jedynej coreczki, jedyna ktora nosiła pod sercem....Ty byś tak potrafiła zostawić swoją córke..?? bo ja sobie nie wyborażam traktowac tak moich synów, ktorych urodziłam i ktorzy są moja największą miłością. Więc niech sie wypchają tym wszystkim. A jak urodzisz Marcysie to wyslij swojej mamie zdjęcie jaką masz piękną coreńke...zobaczysz serce jej pęknie tak samo jak pęka Tobie mając taka matka.

zerkam do Was wieczorkiem ale ledwo co siedzę, jeju czy wy też tak szybko się męczycie ? Wejdę po schodach na górę- jedno piętro i ledwo co żyję, zieje , sapie, dysze - jakbym cały dzień harowała w polu :-(, chyba muszę pójść do lekarza bo nieraz mam wrażenie że się zaraz uduszę.
Dziś nietypowo sama w domu- bo M w pracy - ale tylko raz na rok pracuję w sobotę :tak: więc to zniosę.

kochana ja biegam po schodach jakies 10 razy dziennie i za kazdym razem mam skurcz jak wejde kilka stopni...a zadyszke mam jakbym biegała w maratonie i podobno dlatego ze dzidzia uciska przepone

mcgosia83 ja im nie zazdroszcze tylko mnie szlag trafia :(Ciotka suka jedna kiedys wujka przegonila z domu rodzinnego i latami nie przyjerzdzal nas odwiedzac a jak dziadek umarl to tylko na cmentarz przyjechal :( suka sie z nim klucila wlasnie o dom ze jakby cos to jemu sie nie nalezy i w razie spadku zeby sie zzekl :( i wujek sie zzekl a teraz suka jedna siano od niego dostanie :/ w trumnie sie tam przewraca ( nie nie moze bo go spalili ) ://Wujek byl spoko gosc latami byl gornikiem nie mogli miec dzieci ,zylo im sie dobrze a terat takie cos SZLAG MNIE TRAFIA

Dokladnie CZARNUSZKA nie ma co sie denerwowac niech sie nazra mam to gdzies ,przecierz to nic nowego ja to znam od urodzenia .Stara chciala mnie sprzedac cygana bo dolary ktore jej proponowali jej na mozg siadly i gdyby nie babcia kto wie gdzie i kim bym teraz byla :/ jakas cyganicha .Pasozyty i zakaly jedne :/Musialam to z siebie wyzucic juz mi lepiej tak lzej

reklama
Dokladnie CZARNUSZKA nie ma co sie denerwowac niech sie nazra mam to gdzies ,przecierz to nic nowego ja to znam od urodzenia .Stara chciala mnie sprzedac cygana bo dolary ktore jej proponowali jej na mozg siadly i gdyby nie babcia kto wie gdzie i kim bym teraz byla :/ jakas cyganicha .Pasozyty i zakaly jedne :/Musialam to z siebie wyzucic juz mi lepiej tak lzej

Ale mimo wszystko powinnas byc z siebie dumna!!! masz kochajacego meza, Marcelinke w brzuszku i zyjesz szczesliwie. Nie musisz sie ponizac i nikt Cie nie ma za *****. Kazdy Cie szanuje i jak dla mnie jestes super babka..tylko szkoda ze nie mieszkasz juz w jeleniej:-D

Do góry