reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

u nas nocka też do bani mała się budziła chyba 5 razy i wołała mnie lub M:no:
nie wiemy czy coś się jej śniło czy bała się czegoś???
mały też w brzusiu ostro dawał
ale słonko świeci dzień będzie mam nadzieję ok:tak::tak::tak::tak:
tego i wam życzymy

reklama
MoniSkaBe ale przeciez w kadrach musza wiedziec kiedy urodziłas zeby naliczac macierzynski wiec nie dziw sie ze pewne rzeczy trzeba załatwic. Tylko ze mam wrazenie ze kadrowa jakas pare lat do tyłu z przepisami bo informacja ze pierwsze czy któres tam dziecko juz nie ma znaczenia :-D dawnij tak było ze długosc uropu była uzalezniona od tego które dziecko sie rodziło, teraz wazne ile dzieci w jednym porodzie :tak: No ale pewnie od 20 lat takie brała i siła przyzwyczajenia zwycięża :-D

neska11 mozna znieczulenie tylko daja inne bezpieczne w ciazy. no i nie mozesz isc do starego stomatologa bo Ci po starej szkole nie wiedza co i jak i boja sie leczyc ciezarne hehe a wystarczyłoby sie dokształcac z nowoczesnej medycyny...

Muszę zadzwonić i się spytać co i jak z tym znieczuleniem, ale jak na złośc w żadnej klinice nie odbierają telefonów, chyba za wcześnie:baffled:

A tak poza tym to miłego dnia mamuśki u nas piękny dzień się zapowiada :-):-)

Haha i co z tego? :-D I tak urodzic jeszcze nie chce bo dalej czasu nie mam ;-) Umówiłam sie z Haniórem , że nie wyjdzie zanim sie nie obronie, a obrone bee miała pare dni przed terminem heh

no no ale ty sobie dzidziolek swoje moja kumpela miała termin 5 dni po obronie na 1 lipca a 26 czerwca ciach i została mamuśką i z Jaśkiem na obronę jechała:tak::tak::tak:

ale życzę żeby było po twojej myśli:tak:

koza - super podejście :-D
Mój też nie może wyjść wcześniej :tak:, a to tylko z lenistwa :tak:- dla mnie i 2 tyg w domu dłużej jest zbawieniem.
Lubię swoją pracę, chodziłam tam na serio z przyjemnością , ale teraz jak zasmakowałam co to znaczy poleniuchować to normalnie na samą myśl o powrocie aż mnie telepie:tak:, ale wrócić wrócę po macierzyńskim- te 9 miesięcy mi powinny wystarczyć - nie wyobrażam sobie siedzenia tylko w domu .
Chyba typowej matki polki ze mnie nikt nie zrobi ;)

witamy z rana

nadal 2w1

a ja skurczyki cd od wieczora mam piłkę taką z porodówki i się na niej bujam jak mam skurcze:happy2: i przechodzi:tak:
ale już mi krocze rozwala ale damy radę bez szpitala póki co:tak:

u nas dziś słonko grzeje że hej tak milusi się robi :tak::tak::tak:

miłego dnia
- kochana ja to samo.... od wczoraj taki ból jakby ktos mi przycisnął dół brzucha a jak sie chce schylic to cały mnie boli jakby ktos mi sciskał....no i co tu robic....:baffled:

Te już będą rodzić niedługo a ja dopiero 33 tc:shocked2::shocked2:

Nie zostawiajcie mnie dziewczyny :-D:-D:-D
- Mycha ja to samo :(( ja juz marze zeby byc 35 a tu dopiero 34 zacznie sie za 2 dni

reklama
Igi to jaka masz odleglosc od ujscia do lozyska?
Bedziesz probowac rodzic naturalnie?
Ja mam stresa do poniedzialku :dry:

Hej, łożysko u mnie jest teraz ok 1,5 cm od ujścia szyjki macicy. Nie bede już ryzykowac z porodem naturalnym....lekarz mi nadal powiedzial ze to mimo wszystko blisko ujścia i przy porodzie moze dojść do krwotoku, ale nie musi.

Tabasia odeśpij sobie tą noc...

U mnie tez nocka cięzka...bez męża, i moj synek troche kasłał w nocy...musialam 3 razy do niego wstawac...dotego wstawania na siusiu...wiec cala noc lazilam.

A za chwile wybieram sie do kolezanki która urodzila córeczkę 1 stycznie:) Jade ją ogladac, to moze moja zechce wyjść troszkę wcześniej:tak:;-)

Milego dnia!

Do góry