reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

Moja myszka nie lubi juz platkow na sniadanie ,dobrze ze bylam w poblizu lazienki i kibelek byl otwarty jak mnie nagla szarplo :/ bleeeeee i tak musialam wszystko myc bo nie trafilam tak do konca :-D teraz pije rumianek i mam nadzieje ze na tym jednym razie koniec .Mialam sprzatac ale nic nie robie ide lulu .Dziewczyny trzymac sie 2w1 :)

reklama
Witam w ten śnieżny ( u Nas niestety ) ranek!!!

Masakra ledwo doszłam do przedszkola tak ślisko i jeszcze śnieg prószy :wściekła/y:.
Ale teraz już w cieplutkim domku u taty :) znów pod pretekstem obiadu zjawiłam się by poczytać co u Naszych Brzucholków słychać :)
Wczoraj byłam na ktg bo mój gin miał dyżur i kazał przyjechać i cisza :) oczywiście jeśli chodzi o skurcze, a serduszko małego mężczyzny bije miarowo bez żadnych skoków ani spadków :) cieszę się :) i wczoraj jak go tak przez 45 minut słuchałam to już chciałam Go mieć przy sobie ale niech siedzi jak najdłużej :) jak mu tam dobrze podobno.

Byłam u rodziców w piwnicy i byłam pewna, że tu już nic nie znajdę dla maleństwa a jednak pochowały się jakieś cudeńka :) ciuszki, czapeczki i nawet na moje starsze znalazłam i to spodnie w sam raz na śnieg :) hehe

ja nie wiem rybka czy na twoim miejscu dałabym radę psychicznie:-):-)
dzielna z ciebie kobita:-D

haha...a ja na 13.30 idę do fryzjera cięcie+farba - nareszcie

mag Ty szczęściaro :-D:-D. Ja się uparłam i zostawiam to na marzec, ale przydałoby się już jakieś malowanko.

Ja tez postanowiłam ze nie bede farbowac włosów już tyle wytrzymałam to dam rade do marca :tak: tylko je zciełam bo miałam tak zniszczone od prostowania i farbowania w sumie wyjdzie im na zdrowie taki odpoczynek:tak:

Kurde ja też muszę koniecznie do fryzjera iść coś z włoskami zrobić, ale nadal się waham nad farbowaniem, a przydało by się bo teraz cały luty imprezy mamy i w tą sobotę już idziemy na roczek i 30tke szwagierki i wypadało by jakoś wyglądać. W ogóle mam największy problem z ubraniem....niby w ciążowych spodniach najwygodniej, ale M. mówi żebym sukienkę założyła...i sama nie wiem.

ja na szczęście problemu z kolorem nie mam swój mam taki jakiś fajny czasami mi się u fryzjera pytają jak taki kolor uzyskać niby blond szatynka z pasemkami od słońca:tak::tak::tak:

oj PATINKA jednak do szpitala się dokulała
szkoda ale niech odpoczywa fenek jej pomoże:)

reklama
Do góry