reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

:szok::szok::szok::-D o jej eheh ale przygoda!!!! ja nie moge !! heheh z jeden strony fajnie taki szybki poród :)) a z drugiej to strach....ja mam do szpitala jakies 18 km :szok: a nie chciałabym zeby maz przyjmowal porod gdzies na ulicy heheh ..

Kochana a wiesz ile ja km wtedy jechałam... 25 bo mieszkaliśmy wtedy u teściów, zima śnieg ślisko na drodze środek nocy :) jazda na maksa, no i ja jeszcze po drodze kazałam się teściowi zatrzymać bo chciałam kartę do telefonu sobie kupić :) gościowi papier się na stacji benzynowej w kasie skończył a mój M. czekał jak ta sierota aż zmieni go :-)

reklama
czarnuszka o ile my się nie rozsypiemy to ja w 38 tygodniu chcę się do M dobrać od czerwca posucha:-:)-:)-:)-(
ja już nie mogę patrzyć jak M się rozbiera bo mam skurcze tak mi się CHCE!!!

polka nie źle :tak::tak::tak:
- ja chyba tez tak zrobie...ok 37 tygodnia hehe :)) bo tez mam chrapke...no tylko ze my dwa miechy dopiero mamy celibat.

Kochana a wiesz ile ja km wtedy jechałam... 25 bo mieszkaliśmy wtedy u teściów, zima śnieg ślisko na drodze środek nocy :) jazda na maksa, no i ja jeszcze po drodze kazałam się teściowi zatrzymać bo chciałam kartę do telefonu sobie kupić :) gościowi papier się na stacji benzynowej w kasie skończył a mój M. czekał jak ta sierota aż zmieni go :-)
- o matko :-D jak nie urok to sraczka hehe zawsze jak czlowiekowi sie spieszy gdzies to jakies problwmy po drodze napotyka
:-D

Dziewczyny mam pytanie: jak pisłąm na ogólnym forum, kupiłam lda swojej dzidzi liwkę z nivea i zaczęłam smarować nią brzuch, po dwóch dniach dostałąm strasznego uczulenia no i swędzenie całego brzucha. Oczywiście oliwkę odstawiłam. PYTANIE: jak myślicie czy używać tej olwiki dla dziecka jak się urodzi czy raczej kupić jej inną, no bo jak mnie uczula to moją dzidzie też może. A jeszcze napisze że mnie raczej mało rzeczy uczula

Kurcze, to ja też muszę wypróbować moją oliwkę, bo też mam nivea- tylko hipoalergiczną. A jaką Ty masz???

reklama
Do góry