ccaroline85
Mama Dawidka i Natalki :)
Karolinko czy ta liczba 1991 w Twoim nicku to rok urodzenia? ;-)
Chyba kingusia1991 Kinga
A co do USG ja pierwsze mam 20 sierpnia, nie mogę się doczekać
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Karolinko czy ta liczba 1991 w Twoim nicku to rok urodzenia? ;-)
pierwsze USG masz dopiero 20 sierpnia? umarłabym do tego czasu![]()
No tak, to mój rok urodzenia. Małolata jeszcze ze mnie... no, ale wpadłam. Chociaż niektórzy mi podsuwają pomysły, żebym usunęła, bo sobie życie zniszczę... i powinnam się edukować.
Caroline oj mnie tez wywalilo. ciekawe jak to bedzie na moim slubie. juz za dwa miesiace. mam nadzieje ze zmieszcze sie w sukienke.. ;-)
Ja czuję się koszmarnie, w dodatku muszę być w pracy, na szczęście nie przemęczam się, ale chętnie bym się położyła:-(
Zaliczyłam dziś pierwsze bliskie spotkanie z kibelkiem. Gdybym była pewna, że to z powodu ciąży do bym sie nie martwiła. Mąż niestety prawdopodobnie ma grypę jelitową, pół nocy przesiedział w toalecie, co najgorsze, też już mam rozwolnienie. Boże oby nie ta grypa. Wysoka gorączka, wymioty, biegunka, to się może tragicznie skończyć dla mojej fasolki
. Trzymajcie kciuki bym tego choróbska nie złapała, nie mam pojęcia jak je leczyć w ciąży
![]()
witam
Ja jestem dzis po kolejnej wizycie u lekarza maluszek ma 5,3 mm i bije mu serduszkodostałam skierowanie na badania za tydzien w poniedzialek idę i mnie pewno pokłują tego nie lubie
![]()
Niech se gadają co chcątak bywa, widać tak miało być, a dzieciątko to najpiękniejszy skarb i trzeba się cieszyć i dbać o kruszynkę i o siebie
A jak rodzina zareagowała i partner?
![]()