reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

hej dziewczyny :-)

jakos ostatnio nie mam weny na pisanie, ale czytam Was regularnie :-)

wczoraj bylismy na zakupkach znowu, nakupowalam miesa duzo, podzielilam na porcje i pomrozilam. Starczy nam na troche.
strasznie mnie wkurza moj Karol. Na pytanie "co chcesz dzisiaj na obiad?" ciagle slysze "nie wiem".
No to mu dzisiaj powiedzialam, ze ja sie nie bede go ciagle pytac i denerwowac tylko zrobie to co bede uwazac, a jak nie to niech spada. dostanie wpierdziel i i tak zje :-D

nie wiem czy Wam pisalam, ale w koncu zamowilismy ten pomaranczowy wozeczek. Trudno, nie mam sily znowu sie zastanawiac nad wyborem i kombinowac.

Karola mama zaoferowala sie, ze da nam fotelik do samochodu, zebysmy nie musieli kupowac. ale sluchajcie.. ona dostała uzywany, uprala i Natalka jezdzila okolo 2 lat w nim. Teraz oddala komustam i on tez uzywa.. i chce ten fotelik jeszcze nam dac. Zebysmy sobie uprali i uzywali. A kolorow to on juz prawie w ogole nie ma.
a jak Karol delikatnie powiedzial, ze nie chcemy tego fotelika, bo kupimy sobie nowy za stowe, to sie wzburzyla, ze po co kupowac jak ona ma. ehhh...:confused::confused:

wlasnie zostalam sama, Karol pojechal na mecz. Zamierzam poprasowac ciuszki i ogarnac pokoj. no i oczywiscie obiad.

Bede Was podczytywac.. ;-)

reklama
I ja się witam:-)

My z Igorkiem po śniadanku i po rosołku już:-)
Znowu sami, Ł pojechał na turniej będzie późnym popołudniem.

A ja właśnie, że zgnije dziś w domu :-D:-D nigdzie nie idę:no: nie ma głupich:-D
Efekt męczącej nocy:wściekła/y:

A ja mam wrażenie, że mój tydzień 32 trwa wiecznie.... coś mi czas stanął w miejscu :baffled:
Wczoraj byłam w ikei i kupiłam szafkę dla dzidziusia na ciuszki, ale oczywiście mimo listy zapomniałam połowy rzeczy... ehh bo jak minęłam jakiś dział to mi się nie chciało wrócić tam spowrotem :dry: no cóż zamówie przez allegro ;-)

oj wózio też oglądałam i kupie tą Bexe... chyba, że M. bedzie dalej focha strzelał.. czasem już opadam z sił, ryczeć mi sie tylko chce, bo atmosfera jakaś debilna... nie znam takich zachowań ze swojego domu... :no:

co do fotelika to ja bardzo nie wiem, bo niby nas stać na nowy ale wszyscy mi odradzają, bo ten najmniejszy to prawdopodobnie tylko 3 - 5 miesiące używasz a potem już trzeba jakiś większy kupić.Choć nie znam się na tym bardzo :no: No i tez mam mieć używany przez dwoje albo troje dzieci. a najstarsze ma teraz 7 lat . My na początek jednak weźmiemy ten pożyczony a później kupimy jakiś lepszy żeby starczył na dłużej.

co do fotelika to ja bardzo nie wiem, bo niby nas stać na nowy ale wszyscy mi odradzają, bo ten najmniejszy to prawdopodobnie tylko 3 - 5 miesiące używasz a potem już trzeba jakiś większy kupić.Choć nie znam się na tym bardzo :no: No i tez mam mieć używany przez dwoje albo troje dzieci. a najstarsze ma teraz 7 lat . My na początek jednak weźmiemy ten pożyczony a później kupimy jakiś lepszy żeby starczył na dłużej.

ja rowniez chce kupic uzywany na allegro, np coneco.
bo ten od tesciowej to sie nie nadaje. Wyglada jakby wojne przetrwał :dry:

No chyba ze tak, ja jeszcze mojego nie widzialam, więc możliwe że i my bedziemy musieli kupic inny.
A i tez zmienilam wczoraj te ustawienia , duuuzo lepiej . :tak:

w najmniejszym foteliku masz dzidzie do póki stabilnie nie siedzi żadne 3-5m-cy spokojnie 8-12 zależnie od dziecka i jego wagi
my małą koło 10 miesiąca przesiedliliśmy do większego fotelika do 18kg:tak::tak::tak:

ale teraz też pożyczamy ten najmniejszy od znajomych a kolejne Mati będzie miał po Natalce:tak::tak::tak:

reklama
my fotelik zmienialiśmy koło roczku, bo Olek dostał na urodziny nowy fotelik (taki z funkcją do położenia -polecam). Ale moja znajoma ma 9 miesięcznego i już musiała zmienić bo jej wyrósł - PAKER :tak:

Do góry