reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

Hello!
Ja dzisiaj na 10 pojechałam na uczelnię załtwiać sprawy związane z zaliczeniem mi semestru, na którym byłam za zagranicznej uczelni. Oczywiście wkur.... mnie niemiłosiernie. Co za burdel!!!:wściekła/y::wściekła/y: Nawet nie opisuję tej całej sytuacji, bo na samą myśl mi ciśienie wzrasta a i tak ciągl mi to po głowie chodzi i jestem nabuzowana jak nie wiem:wściekła/y::wściekła/y: Jutro na 9 znowu jadę ustalać ciąg dalszy:confused:

Poza tym to mój niuniek jest od rana bardzo mało aktywny, poczułam go dzisiaj ze 4 razy tylko:-( Mam nadzieję, że wszystko ok. Teraz zjadłam i nadal nic:-( zaraz zjem pączka (by:-(łam w piekarni i nie mogłam sobie odmówić świeżutkiego pączusia:-p) i się położę, to może się mały odezwie.

mag gratuluję synka!!!!:-):-)
misia dobrze panie poradziły w aptece, dla mnie tantum verde jest the best:tak:

Kurde wiem, że nie można mi się denerwować, ale nie potrafię się nie denerwować jak ktoś robi ze mnie idiotkę i głupka:wściekła/y: kurde jutro jakąś melisę wypiję przed tą uczelnią. Normalnie zawsze mnie tam wkurzali do czerwoności ehhhh.. Puszczę se zaraz kołysanki, może się zrelaksuję trochę.

Dzisiaj na obiad robię pulpeciki w sosie śmietanowo-pomidorowym z pomysłu na.. i ziemniaczki.

Molly_anna ja olądałam filmi "w łonie matki" ale z chęcią sobie go ściągnę i a tego drugiego nie oglądałam, więc proszę o linki do ściągnięcia:tak:

reklama
Ja wreszcie dziś się zmobilizowałam i pofarbowałam włoski. Trochę ciemny kolor wyszedł, ale to nic mam króciutkie włoski więc zaraz odrosną. :-)
Szybciutko zjem zapiekaneczkę makaronowo- mięskową:-) i szykuję się do gina.

Hello!
Ja dzisiaj na 10 pojechałam na uczelnię załtwiać sprawy związane z zaliczeniem mi semestru, na którym byłam za zagranicznej uczelni. Oczywiście wkur.... mnie niemiłosiernie. Co za burdel!!!:wściekła/y::wściekła/y: Nawet nie opisuję tej całej sytuacji, bo na samą myśl mi ciśienie wzrasta a i tak ciągl mi to po głowie chodzi i jestem nabuzowana jak nie wiem:wściekła/y::wściekła/y: Jutro na 9 znowu jadę ustalać ciąg dalszy:confused:

Poza tym to mój niuniek jest od rana bardzo mało aktywny, poczułam go dzisiaj ze 4 razy tylko:-( Mam nadzieję, że wszystko ok. Teraz zjadłam i nadal nic:-( zaraz zjem pączka (by:-(łam w piekarni i nie mogłam sobie odmówić świeżutkiego pączusia:-p) i się położę, to może się mały odezwie.

mag gratuluję synka!!!!:-):-)
misia dobrze panie poradziły w aptece, dla mnie tantum verde jest the best:tak:

Kurde wiem, że nie można mi się denerwować, ale nie potrafię się nie denerwować jak ktoś robi ze mnie idiotkę i głupka:wściekła/y: kurde jutro jakąś melisę wypiję przed tą uczelnią. Normalnie zawsze mnie tam wkurzali do czerwoności ehhhh.. Puszczę se zaraz kołysanki, może się zrelaksuję trochę.

Dzisiaj na obiad robię pulpeciki w sosie śmietanowo-pomidorowym z pomysłu na.. i ziemniaczki.

Molly_anna ja olądałam filmi "w łonie matki" ale z chęcią sobie go ściągnę i a tego drugiego nie oglądałam, więc proszę o linki do ściągnięcia:tak:

Szkoda nerwów - na takich ....nic się nie poradzi:wściekła/y::wściekła/y:
Ja też poproszę o linki!!!

reklama
Rennie bralam na mdlosci i w sumie na jakies inne problemy zoladkowe (to od lat juz).
Na zgage chyba u mnie lepiej dziala Maalox ("nadkwasnosc i zgaga? maalox pomaga!" :-D). Generalnie to wczoraj mnie wziela zgaga wieczorem - myslalam ze za duzo czekoladek zjadlam, ale dzis czekoladek nie jadlam i tez mam z tym problem... Mam nadzieje ze to minie...

Co do przesadow zwiazanych ze zgaga to ja slyszalam cos troche na odwrot - jak silnie dokucza zgaga to maluszke bedzie wlochaty :-D
Ja w pierwszej ciazy zgagi niemal nie mialam i Jas urodzil sie z wlosami takimi przecietnymi ;-)

Do góry